💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 089
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Как може този висок над два метра човек да го карат да се качва на тези два варела? Мега нелепо, мега тъпо, направо аз изпитах ужас като го видях в промото.....за какво им е Касим, като може и да не стигнат до пъзела с Цецо?

Ох, и дружинната я мисля с тези килограми как ще се метне върху варелите.....ще е с най-блестящата стратегия предполагам. Нищо чудно да са я оставили на пъзела като най-.....едрогабаритна.....

# 721
Определено беше страшна изцепка… каквито и скандали са има в екипа, не трябва да показват такава слабост пред останалите

Това да се изцепиш, че имате недоразбирания в племето баш на битка за елиминации бе мега тъпо.

# 722
Ама тази с джанките Ели ли беше? Ужасно поведение Fearful
А Генчо хем некадърен, хем отворен. Дано скоро да си ходи.
Ще те успокоя като ти кажа че няма да си ходи, той е един от фаворитите ми и си мисля че ще стигне до големия финал.

# 723
Как може този висок над два метра човек да го карат да се качва на тези два варела? Мега нелепо, мега тъпо, направо аз изпитах ужас като го видях в промото.....

Ох, и дружинната я мисля с тези килограми как ще се метне върху варелите.....ще е с най-блестящата стратегия предполагам. Нищо чудно да са я оставили на пъзела като най-.....едрогабаритна.....

Едрогабаритна, ама Мирела ли ще мърда варелите ?
А иначе - доколкото разбрах тя ще решава пъзела

П.П. много се дразня на всякави епитети, които се ползват по отношение на външния вид на участниците, при положение че всеки един от тях полага грижи за себе си ... Кой едрогабаритен, кой дребен ... Призовавам да се придържаме към коментиране на качествата на участниците, не това как изглеждат. Мерси

# 724
Много се радвам, че сбъркахме за земеделската снаха. Такава гадна визитка, мислехме надута, меркантилна, няма да издържи и ден, а продължава да се държи стабилно. Готино е да не сме били прави в положителна за играча насока, че другите… Пак ми прави впечатление Мани колко добър играч е от жените, засега тя най- ми изпъква.

# 725
  • Другата България
Joy
Как може този висок над два метра човек да го карат да се качва на тези два варела? Мега нелепо, мега тъпо, направо аз изпитах ужас като го видях в промото.....

Едрогабаритна, ама Мирела ли ще мърда варелите ?
А иначе - доколкото разбрах тя ще решава пъзела
А, как пък познах, ти да видиш! Joy
Що да се мОри?

# 726
  • София
Завиждам на спокойствието на Цецо дето нищо, че е състезание, той го прави да изглежда така сякаш доброволно си решил да мине оттук, не че някой го кара.
😂😂😂
За съотборници, които се опитват да го убият, качвайки го на този варел, толкова. 😁

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 22:15 от La Vikinga

# 727
В отборът на Непобедимите всички с изключение на Снахата , са ми безкрайно противни. А на епизод първи мислех , че само тя ще ме дразни.  И агресорите и Жертвата , а тази Елица ще се окаже доста тъпо парче

# 728
Хора ... Призовавам да се придържаме към коментиране на качества и действия, а не на външния вид на хората. Всеки един от тях е положил усилия и е имал смелост да се яви в национален ефир, а тук отнасят хранидба все едно са някакви караконджули ... Мерси

# 729
Мадам претенция Виктория е леш😂

# 730
  • Стара Загора
Да ти имам предимството 😂

Пропуснах, какво е предимството?

# 731
Виктория сега трябва да се самономинира Grinning

# 732
Вики май не е това, за което се мисли- машина на арената, силна и комплексна в игрите. Да, отново ярък пример за самочувствие без покритие, за завишена самооценка,  едва ли за някой вече ще е “фактор”Виктирия.

# 733
Виктория иначе за закани я бива, но тук е мега зле.

# 734
Да ти имам предимството 😂

Пропуснах, какво е предимството?

Един от тях няма да минава през въжения мост.

Общи условия

Активация на акаунт