💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 061
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 780
Супергероите ако не ги пребият от другите племена ще се пребият сами.

# 781
Лекар и патерици. Как са минали каста не знам.

Направо си разказаха играта Супергероите

# 782
  • София
На Гого не могат да му смогнат в варелите, направо ги прелита. Simple Smile
Без съмнение - най-добрият състезател от племето на "Супергероите" и един от най-добрите този сезон. 👏

# 783
  • Другата България
Изпопребиха се, ужасен ужасон! Е как да не заслужават победата сините, та те са вече с двама полуинвалиди......

# 784
Изпотрепаха се😊
Иначе,и аз съм за сините

# 785
Гого трябва да е на постоянно козче, за да е толкова готин. 😀😀😀😀😀Извън майтапа, страхотен е просто, няма такъв позитивен човек.

# 786
  Джафи  се появи

# 787
  • Варна
защо днес предаването е до 11?
вече винаги ли ще е така

# 788
Айде, Каси! Заслужи си мястото в отбора!

# 789
Пич, ти направо ѝ скри топката  😂

# 790
  • Другата България
Ха, днес наистина пресрочиха доста с времето.
Ти да видиш!
И сега Касим ако се изложи.....

# 791
На Гого не могат да му смогнат в варелите, направо ги прелита. Simple Smile
Без съмнение - най-добрият състезател от племето на "Супергероите" и един от най-добрите този сезон. 👏
И най-прецакания.

# 792
Пич, ти направо ѝ скри топката  😂

Много ми е мил, дано не ме разочарова. Само успехи му пожелавам в живота, изглежда голям добряк.
Разкош е Гого , разби ме как прескачаше по две летви от въжената стълба, а на варелите направо летеше.
Между другото жълтите се справяха много добре и равномерно, без издънки, но правеха много излишни движения с варелите, целейки те винаги да са един пред друг. Червените за сметка на това само ги приплъзваха и ги поддържаха странично, имитирайки реално ходене.
Ай, няма ли край вече Joy и работа имам още, и ми се спи...

# 793
Цецо и Вики ги поддържаха на варелите перфектно.
Каквито и да са им били отношенията, всички вярваха в тях.
Вики се изложи много на стълбата.
Кофти станаха проблемите с "великаните".
Не беше толкова силен удар.

След такъв "лек" удар с варел на тази жега, ще можете да говорите за това!

"За кратко" даваха на Женя раните по колената Simple Smile
За момента браво на всички от сините!!!

# 794
Първо Слава Богу , че Цецо не падна , умрях от страх през цялото време. Много му беше трудно на милия, но се раздаде на мах и спечели цялото ми уважение. Много ми е симпатичен, този непохватен Кьопчо. Виктория е кошмарна, , видяхме че има много слаби страни, но и тя се раздаде , поздравявам я и нея. Мани и Фейгинчето - страхотни . Гого мисля че ще бъде моя фаворит. Не твърдя , че е по-добър от Филип, но и като характер ми харесва доста повече , скромен , земен, браво Нинджа стискам палци.Едно голямо браво и за Велислава, много поддържа духа това момиче и е чудесен координатор- а също и страхотно се представи физически Снахата също се представи отлично , и Михаела ли беше парашутистката също впечатляващо изпълнение. Куков понатри носа на Генчо, за който още няма измислена игра която да му ходи

Общи условия

Активация на акаунт