💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 027
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 795
Най- накрая и Евгения да е полезна 😂

# 796
  • Буркина Фасо
май Касим не е чак толкова добър.

# 797
Flushed Гого по какво е треньор, че така и не успяхме да го чуем/разберем вкъщи.

# 798
  • София
Нито Георги, нито Касим могат да изпълнят ролята на Неделчо, за която претендират. Дори не са близо. Кралят на пъзелите е един.

Браво на Жени! 💛

# 799
Айде Джаферович 💪🏽💪🏽

# 800
Сега на съвета на Червените ,Куков ще е първия номиниран .

# 801
Нито Георги, нито Касим могат да изпълнят ролята на Неделчо, за която претендират. Дори не са близо. Кралят на пъзелите е един.

Браво на Жени! 💛

Еее, айде сега. И Неделчо имаше загуба на пъзел, вече не помня подробносто, но се е случвало.

# 802
Браво на всички дами.Те изнесоха за мен играта.И браво на Евгения,добре се справи .

# 803
Браво и на Джафчич все пак днес.
Обаче интересно- дочу се, че Алекса може да влезне в играта и хоп, Червени на съвет. Wink  Сега да бързат да елиминират Куков, за да Алекса да влезне, ми… не, Алекса е симпатяга, ама ще си остави горчив вкус.

# 804
И Касим не е това, за което се представя. Много станаха с нереалната самооценка при сините- Касим,Вики, Цецо…един Гого и една Фейгин ги крепят все още.
Джаферович е добре тренирана с пъзелите покрай трите си деца и засега тя , а не Касим е “цар на пъзелите”

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 07:10 от ellis

# 805
  • Вестерос
Защо беше до толкова късно?

# 806
Голям е образ Куков Grinning Утре пак ще гледаме циркове.

# 807
За мен лично хора в приятелски или колегиални отношения с членове на екипа не бива да участват. Ясно е кого се има предвид.
Иначе страхотна игра на жените, браво!

# 808
  • Другата България
Браво на Мирослава и Велислава, Фейгин и Мани, наистина! И на жълтите жени браво, и на Джафи едно браво, че успя да се мобилизира и да отнесе Касим, който май не е толкова концентриран, когато трябва, или просто е пренавит.
Не знам защо са оставили Гошо за пъзела червените, след като се видя, че той е майстор в плуването - отнесе “плувкинята“ като куцо пиле домат, а и не само нея. Ама на пъзели....озърташе се повече, отколкото да мисли и да реди. Освен ако не го правеше нарочно, явно всички искат Куката вън. А втория кой ли ще е....за да са сигурни, че Куков ще отпадне, трябва някой силен да пуснат с него.....а и не се знае от другото племе кои ще са двамата. Има шансове Куков да се върне, а и за сеира определено ще е плюс на продукцията той да е вътре още от времето на формата като цяло. Аз лично съм оптимист за него.

# 809
  • София
"Леля Гена". 😭 Куков в рекламите на "Игри на волята" > един епизод на "Комиците".

Общи условия

Активация на акаунт