💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 046
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 810
И Касим не е това, за което се представя. Много станаха с нереалната самооценка при дините- Кадим. Вики, Цецо…един Гого и една Фейгин ги крепят все още.
Джаферович в добре тренирана с пъзелите покрай трите си деца и засега тя , а не Касим е “цар на пъзелите”

Туджаров, не децата 😉

# 811
  • Стара Загора
Не беше толкова силен удар.

След такъв "лек" удар с варел на тази жега, ще можете да говорите за това!
Всъщност мога да говоря за това и за всичко, което показват абсолютно свободно. Kissing Heart
Както видяхме Виктория се съвзе без толкова драма.

# 812
Неделчо повече го запомних с плуването, отколкото с пъзелите. На мен любим пъзелист си ми остава Амелия-Мира, но обективно погледнато не беше ли Катя винаги блестяща на пъзелите, по-добра и от сестрата от бръшляновата лига.

Куков съвсем си отговаря на името, тотално изгуби баланс и самообладание и то мъж на 32 години да кажеш, че е някое детенце. Сега това обединяване на всички срещу него, моментално ме кара да застана на негова страна, страдам и аз от някакъв криворазбрав синдром на защитника ... но все пак мога обективно да видя грешките му. Отсега ми е ясно, че е номиниран, но силно стискам палци да не отпада. Не ми харесват на Генчо целенасочените провокации.

Радва ме, че вкарват нови игри, зрителите имаме нужда от тях. Аз обаче харесвам многокомпонентни битки в щафетна форма и задължително плуване, отблъскват ме тези, които се състоят само от груба сила... утрешната изглежда такава.

# 813
С днешната реч на Ралица май наистина ни подготвят за жена победител.
Чудя се дали пъзелите и на трите отбора бяха разбъркани еднакво и дали жълтия не беше почти нареден? 😜

# 814
Гого е страхотен! Жалко, че е попаднал в това племе Sad

# 815
Всъщност много ми се иска Куков да остане,и да продължи да ги дразни .SmileМного ми е забавен Sweat Smile

# 816
  • Буркина Фасо
Чудя се дали пъзелите и на трите отбора бяха разбъркани еднакво и дали жълтия не беше почти нареден? 😜
ако са знаели предварително, че Джафката ще го реди можеше да имаш съмнения. Smiley

# 817
Тоя е доста коварен пъзел. Почти си го наредил, и за една плочка започваш отначало. Редила съм такива на компютъра и не са ми по вкуса.

# 818
Същото ми мина през ум, но тъй като нямам никакво доказателство , а и съм предубедена към Женя , възможно е и да е пълна заблуда. Поздравления и за нея - тръгна последна и спечели във важен момент, срещу най-силния в тази област конкурент

# 819
  • London
Валерко не се ли усеща, че и Женята знае за сабите? Нали беше преди него там и спечели? Какъв Филип го гони и него? Явно е много страшен Фифо, все той им в устата....
Той имаше предвид, че Филип му изглежда човек, който би ги взел. Тя и да знае, не ги е взела то е очевидно, той просто каза, че Филип би ги взел според него. Мислеше логично. Аз също до момента нямам доверие на Филип, не го създава просто.....

# 820
ако са знаели предварително, че Джафката ще го реди можеше да имаш съмнения. Smiley
И без да са знаели  дали Женя ще реди пъзела пак мога да имам съмнения. Wink Съмненията ми са, че жълтото племе е побутвано, точно заради нея.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 00:11 от precious*

# 821
Ами всички са настроени срещу Филип и враждебни към него. Бих го набила ако не вземе сабите. И ще си е в пълното право. Не може "Отборът" да е настроен към един човек, да не прави грам опит да го приобщи и накрая да го изкрава едва ли не неморален, че видите ли не се жертва за такъв отбор

# 822
  • Варна
Възможно е утре Куков и Генчо да са номинираните, ако всички гласуват за Куков, а той за Генчо. При новата битка жълти-сини, според мен сините ще са на съвет, съответно Виктория номинирана, плюс още някой. Първа битка- Куков се спасява, втора битка ще е крепене на някоя делва и май Генчо пътува към дома и освобождава леглото на Алекса. Разсъждавам си...

# 823
Много, много стискам палци на Гого! Страхотен!
Касим втори път се проваля.

# 824
Аз не искам Алекса и Елица в един отбор, тя днес докато слушаше за Отшелниците и пак беше с насълзени очи, вместо да се зарадва, тя ще реве.
Куков ще го номинират, но той ще бие...

Общи условия

Активация на акаунт