💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 027
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 825
  • До сърцето...
Симпатизирам на Фифо, но все не ми излиза от ума, че по някаква (неизвестна все още за нас) причина, той беше от резервите. Нещо не му е достигнало, за да бъде в "титулярите".

# 826
Симпатизирам на Фифо, но все не ми излиза от ума, че по някаква (неизвестна все още за нас) причина, той беше от резервите. Нещо не му е достигнало, за да бъде в "титулярите".

Мда, не са му достигнали връзки най-вероятно😃

# 827
Иска ми се сините утре на съвет и да влезе някой силен при тях- предполагам Алекса ще влезе там , но и къдравия Иван може. .Манекена и Виктория няма да ми липсват особено.
Утре май дори крийпи Стопанина ще се издразни на манипулациите на Генча в стил а пък Госпожо той направи това и това

# 828
Утрешната битка не е ли по-скоро като за втори етап на играта, когато са останали 2 племена? Сякаш досега толкова рано не са давали такъв тип игра (еднокомпонентна) или аз нещо не помня от миналите сезони

# 829
Тоя е доста коварен пъзел. Почти си го наредил, и за една плочка започваш отначало. Редила съм такива на компютъра и не са ми по вкуса.

Това е така за новак, може да си загуби часове докато му хване цаката. Обаче това е банален класически пъзел и не може човек, имащ се за царя на пъзелите, да не може да го нареди за секунди. Аз самата съм го редила в основното училище (продаваха едни евтини пластмасови пъзелчета) и след известно време беше направо досадно. Разбира се, не помня вече как ставаше, но помня, че всички плочки без последната се подреждаха с една и съща проста врътка, а за последната трябваше отнапред да я позиционираш на обратно, за да излезе накрая. Иначе свършваш с две разменени плочки и следва шашкане.

# 830
  • Другата България

И не само, вероятно и логическата му мисъл “куца“....

# 831
Да и на мен ми се струва,че от към социална игра Фифо куца.Ще видим до къде ще стигне ,но ако всички са срещу него ще му бъде много трудно .

# 832

И не само, вероятно и логическата му мисъл куца....

То ако логическата мисъл е била критерий за участие....трудно биха съставили три отбора дори с по един играч Joy

# 833
Аз не мисля, че ще сложат Алекса заедно с Елица. Със сигурност ще влезе в някое от другите племена, за да има интрига. А и ако е при червените ще си вкарат автогол.

На Касим и Виктория май им започва обратното броене… Виктория показа на няколко пъти, че е слаба. Биха я заменили, за да избегнат и бъдещи скандали. За Касим не съм напълно убедена дали биха го жертвали единствено заради пъзелите, в които вече два пъти не успява. И да, вчера изоставаха по време, но имаше няколко кадъра, в които изглеждаше доста замислен къде да сложи дадена част. Може и на екрана да е изглеждало по-лесно, не знам, но той няма с какво друго да блесне така или иначе.

# 834
  • На морето!
Виктория е много слаба и психически, и физически, което е странно за спортист.
Касим се изложи на пъзела и искрено ме изнерви.

# 835
Селтакът Гена да не го бутат до финала само

# 836
И аз не виждам голяма полза от Гената, освен за груба сила. Куков определено е по-интересен.

# 837
Аз виждам вреда за племето. Как му се връзват на интригите и злобните коментари не знам. Глупави са и те, явно

# 838
  • София
Елица ми направи много лошо впечатление днес. Първо със заплахите си за съд, а след това и с коментарите си по време на пъзелите относно хипотетични номинации в синия отбор. Поведението ѝ не ми допада от ден 1.

# 839
Касим не е никакъв "мастър" на пъзелите. Амелия, Екатерина и Неделчо ще го отнесат във всяка една игра с пъзел.

Момата, която гордо издържа безработния сърбин, трябва спешно да слезе на земята и да спре да ни повтаря за многото си качества, че напоследък става непоносима. Започва да звучи като онази лигла Елизабет от трети сезон, но с потенциал да бъде дори по-досадна благодарение на предстоящите любовни драми.

Жълтите винаги са били ВИП племето във всеки сезон, та не съм чак толкова изненадана от побутването. Важното е, че и на тях ще им дойде времето Smiling Imp

Земеделската снаха е най-приятната изненада за мен този сезон. Визитката й беше потресаваща, но изглежда че всъщност е много адекватна и читава жена. Също така се справя доста добре във физическата част от играта, въпреки че не спортува активно.

Общи условия

Активация на акаунт