💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 055
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 855
  • London
Аз все пак помня Катя като най-добрата на пъзели до ден днешен.

# 856
Миналата година на кого бяха дали нерешим пъзел? Пак беше с плъзгане на плочки, но с цифри отгоре.

# 857
Валентин от миналият сезон беше порязан с нерешим пъзел.

# 858
Аз все пак помня Катя като най-добрата на пъзели до ден днешен.

Аз пък си спомням, че сестра ѝ нареди един триизмерен пъзел първа и отиде да подшушне решението на отбора на Катя (още не бяха ги разкрили като сестри официално).

Ох, а спомняте ли си простотията със скритите мисии на Катя и кражбите в резиденцията. В този ред на мисли ако вкарат Алекса в отбора на червените, няма да могат да им поставят подобни тъпи задачи. Иии трябва да ги изправят един срещу друг в даден момент и единият да се пожертва. Колко рев ще има тогаваааа, ще прелее морето.

# 859
  • София
Ваня беше моя победител във втория сезон на игрите.
Страхотна на арената и много неумела в общуването.
Помня две доста фрапантни грешки на Ваня в социалната ѝ игра (която разграничавам от стратегическа) - едната е опитът ѝ за коалиция с Борислав (който също не реагира адекватно, говорейки за това на съвет) и другата, че имаше доверие на Йоанна, която дори не я харесваше. Но правя разлика между социална игра и проблеми с общуването (знам, че ти изпозлва "неумела" и не говориш точно за проблеми), поне такива каквито имаха Тодор и Юлиян, Тодор в общуването с всички, Юлиян - с близначките, с Радостина, с Велислава, скандалите му с тях са далеч от общоприетите норми на общуване. Цитирам този пост, защото се получи сравнение между Ваня и Тодор и ми прозвуча сякаш Тодор е нямал проблеми с общуването. Smiley Макар и да успя да се социализира сред част от участниците, в предаването със сигурност показа, че не знае как да води нормален разговор без агресия, без заплахи, без псувни, да не говорим, че в много от случаите отказваше да остави събеседника си да се доизкаже. Смятам, че бе запазен в племето заради физическата си сила, а не защото беше особено благ и приятен за общуване. И реакцията му при номинация беше по-лоша от тази на Виктория този сезон. Ваня не направи "клик" с останалите в смисъла, в който това се случи с Добрин и неговото племе в първи сезон, но други бяха тези, които в редица ситуации всяваха напрежение и излязоха извън нормалния тон [на общуване]. И последно сравнение между номинациите на Ваня и Добрин, последният също беше асоциален, различен, по една или друга причина, но не беше номиниран.

# 860
  • Другата България
Ама защо не оставите хората да си пишат мнението без да се налага постоянно "да си защитавате" любимите участници, апострофирайки непрекъснато и "обяснявайки" какво е искал да каже и направи главния /ви/ герой?
Това е форум, не е другарски съд!
Не държа на отговор, въпросите ми са риторични.

# 861
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гого каза,че е треньор във фитнес(за мъже) в Дубай.Отделно се занимава с калистеника и му личи.

Скучна игра с варелите,никога не съм я харесвала. Едно и също нещо х2 часа. Превъртях я,но докато превключвах,попаднах точно на момента как Цецо целува ръката на Виктория.
Кажете си го,не разбирам защо трябва да се заблуждават съотборници и зрители.

Куков да си ходи. Вече и на мен не ми е смешно пък и не искам да продължава да се излага в ефир. Този човек няма елементарна култура на общуване. Псува,обижда,отблъсква хората после вика "Ама аз си изпуснах нервите,какво толкова? Вече ми мина"
Хубаво,че на теб ти мина,но тежки думи и обиди не се забравят ей така.

# 862
  • Sofia
Утрешната битка,такава,каквато я видях в промото,изобщо не ми харесва.Особено за жени.

Тоя е доста коварен пъзел. Почти си го наредил, и за една плочка започваш отначало. Редила съм такива на компютъра и не са ми по вкуса.

Това е така за новак, може да си загуби часове докато му хване цаката. Обаче това е банален класически пъзел и не може човек, имащ се за царя на пъзелите, да не може да го нареди за секунди. Аз самата съм го редила в основното училище (продаваха едни евтини пластмасови пъзелчета) и след известно време беше направо досадно. Разбира се, не помня вече как ставаше, но помня, че всички плочки без последната се подреждаха с една и съща проста врътка, а за последната трябваше отнапред да я позиционираш на обратно, за да излезе накрая. Иначе свършваш с две разменени плочки и следва шашкане.
Всяка година има такъв пъзел и ми е несериозно поне да не са се поинтересували от технологията на редене.
В случая,както празното квадратче трябваше да остане горе вдясно,Жени много правилно запона да реди пъзела от ляво на дясно.Обичам подготвени хора /та дори и да са Джаферович Mr. Green Stuck Out Tongue Winking Eye/.

Ами всички са настроени срещу Филип и враждебни към него. Бих го набила ако не вземе сабите. И ще си е в пълното право. Не може "Отборът" да е настроен към един човек, да не прави грам опит да го приобщи и накрая да го изкрава едва ли не неморален, че видите ли не се жертва за такъв отбор
Според мен,няма никакъв смисъл да взима сабите.Нали са валидни,само ако останат тайна.В случая,ако се върне с грошове,на доста хора ще им стане ясно,че има и саби.То,не че има вариант да стане капитан изобщо,де.

п.п.Колкото и да е шокиращо,аз също мисля,че удара на Цецо не беше чак толкова силен.Специално си върнах да видя.А и естествено,че ще кънти,кух варел... Peace
Пояснявам,че говоря за удара,като удар.Иначе е ясно,че на всеки може да му стане лошо от много неща - жега,преумора,глад...

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 14:55 от avi10

# 863
Незнам колко трябва да са зле тези хора които прават игрите, но пак са объркали пъзела този път на Червените, миналата година беше този на Валентин:

Най-лявата плочка на първия ред и втората на втория ред са разменени.

Също така пъзела не е добре направен на червените  тъй като не всички линий си съвпадат, пример 3та и 4та плоча на трети ред, най-тънките линий не съвпадат но пък няма друго място на което да бъдат, тъй като голямата линия само така ще съвпадне.

Явно е трябвало червените  да ходят на съвет днес Simple Smile

# 864
Поредна сряда за мен с Шампионската лига Simple Smile

Никога не съм особен фен на точно тази игра с варелите. Но този сезон се получи оспорвано състезание, с много обрати по време на самата игра. Беше интересно за гледане.

За играчите.
Браво на Жени, справи се прекрасно на пъзела и донесе поредна победа на Жълтите. Дамяна и Туджаров могат да са доволни и те Simple Smile
Касим е припрян, но е добър за този пост в това племе. Не мисля, че имат по-добър вариант сините. Но определено Катя, Неделчо и Дамяна са класа пред него точно със спокойствието си когато са под напрежение.
Мани и Фейгин - бяха страхотни и двете, отделно техниката на Мани при преминаване на въжения мост е много красива за гледане отстрани.
Гого е фантастичен за пореден път по трасето. Куков също се справи много добре, както и Михаела
Виктория - добра като хамалин, но отчайваща на въжения мост. Трябваше да види друг играч със сравнително по-слаба физика как преминава, за да си смени идеята за преминаване. Но въпреки всичко, днес сините бяха отбор.
Всички останали играчи покриха едно прилично средно ниво. Илиян взе една баня в началото, но след това беше на ниво.

Мирослава продължава да трупа позитиви, и на арената и извън нея. Огромно разминаване с очакванията, които оставя гледането на визитката и. И то само в положителна посока.

За резервите - или хубаво или нищо е малко работата. При първи гласувал Иван, който даде глас срещу Гайтанов двете дами изпуснаха златен шанс да си направят следващата битка по-лека. Така са преценили - така са постъпили. За мен пропиляха възможност, поднесена им на тепсия. И не на последно място - надявам се да не ни се налага да слушаме говора на Елина често, не знам защо, но мен лично може да се каже, че ме дразни.

Куков и Генчо, Куков и Елица, Куков и племето - ще си спестя коментарите. Не съм сигурен, че искам обаче Куков да се махне. Това подпалване от половин оборот мога да го погледам да кажем още една-две седмици Simple Smile

Филип и опита му да консолидира мъжете около себе си - неуспешен според мен. Ясно ми е защо се опитва, но му липсва дипломатичност и умение да предразполага Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 02:58 от Bengun

# 865
  • София
Ама защо не оставите хората да си пишат мнението без да се налага постоянно "да си защитавате" любимите участници, апострофирайки непрекъснато и "обяснявайки" какво е искал да каже и направи главния /ви/ герой?
Това е форум, не е другарски съд!
Защото двойният стандарт ме дразни и упражнявам правото си да демонстрирам това. Дори и да спра да пиша в темата, Евгения ще продължи да бъде най-обсъжданият участник в нея, защото тези, които я превръщат в такава, са именно критикуващите я, а не двамата души, които я подкрепят.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:37 от La Vikinga

# 866
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Незнам колко трябва да са зле тези хора които прават игрите, но пак са объркали пъзела този път на Червените, миналата година беше този на Валентин:

Най-лявата плочка на първия ред и втората на втория ред са разменени.

Също така пъзела не е добре направен на червените  тъй като не всички линий си съвпадат, пример 3та и 4та плоча на трети ред, най-тънките линий не съвпадат но пък няма друго място на което да бъдат, тъй като голямата линия само така ще съвпадне.

Явно е трябвало червените  да ходят на съвет днес Simple Smile

ИНТЕРЕСНО. Това сигурно инфо ли е?

# 867
  • Sunshine state
Валерката много всно, че ще си извърти дупето и ще кривне към ЖЕНската коалиция. Той мнение няма и ми седи като някое момиченце, а и гашите му треперят от Филип, та няма да се учудя на този му ход. 🙄 Значи жените в жълтото племе може да правят коалиция, а мъжете не може и трябва да чакат Евгения да ги пуска на арената един по един.. хмммм. 🤔
Не ми хареса как нападнаха Куков дружно, колкото и да е "изкукал". Елица ми падна много в очите с тия мутренски изказвания. Щяла да го съди.. 😂
Утре съм за сините, дано успеят!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 05:10 от Pupitka

# 868
Стига, това не е реално просто. Това ПАК е нерешим вариант. Сготвиха ги червените. Хайде миналата година може да е станало от недоглеждане, но сега или е преднамерено или са неземни тъпанари.
 Опитах се да видя дали не са направили същото и с някой от пъзелите при битката на Резервите, но там са много пестеливи с кадрите и нищо не може да се разбере.
ПП. Явно е, че гласят Алекса да се събере с гаджето.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 06:00 от ESPACE

# 869
Феърплей по ТЪпаревски   Trollface

Общи условия

Активация на акаунт