💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 026
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 900
Евгения не мога да я харесам. Не смятам, че успешното редене на пъзели и подобни занимания говорят на 100% за красив ум. Виж да им дадат по едно диференциално уравнение, тогава ще говорим (това беше шега). Но пъзелите са интересно направление в игрите и развиват доста качества, пък и са забавни.
Много харесвам плуването. Това, според мен, невероятен спорт. С плуване успяхме да решим някои физически проблеми при сина ми и като спорт се оказа много подходящ за комбиниране с друг вид състезания. За разлика от вдигането на тежести. Брат ми имаше проблеми с бъбреците. Волейболът също е красив спорт, но тук, в този формат не ми изглежда много приложим. Не му разбирам, ако има спортисти, които се занимават с такъв спорт, може да кажат. Ще ми бъде много интересно.
Изобщо ми е интересна връзката на различните спортове с такъв формат. Чета с интерес всичко свързано със спорта и резултата от игрите. Аз лично не съм специалист и си задавам доста въпроси.

# 901
  • Другата България
Монтажа на сериите се промени, вече Жени не е на всяко гърне.... коментар.
Взеха да ни я представят в изгодна светлина - похвали Филип, показаха ни ранените й колена, нареди пъзела, абе въобще... герой.
Нали? Joy
Сега два дни жълтите ще са на заден план предполагам, защото са спасени, и по-добре, малко почивка и за тях, и от тях.
Що се отнася до Генчо, аз мнението си за него съм го написала още в началото, то е непроменено. Селско момче, женомразец, сега просто Куков му дойде дюшеш, иначе щеше да насочи агресията си към някоя от жените вероятно. Провокатор от класа, намери слабите места на Куков и така го работи, а онзи така бързо пали, че дори сам не се усеща как пада в капана на капитана.

# 902
  • London
А има ли вариант да се реши пъзела, ако са разменени и 1 и 13? Защото според мен е възможно и те да са разменени и пренареждайки пъзела и другите две части /11 и 12/ да си дойдат на местата...

Дали? 😅

# 903
  • София
Елица е с отвратително надменно поведение и самочувствие. Държа се с Куков безобразно нагло и когато стрина Гена за пореден път нападна Куков с това, че повишил тон на олимпийски медалист, онази кимна утвърдително с глава. Не знам за каква се е взела, но в играта не блести с нищо, за отвратителното й поведение спрямо Куков нямам думи. Пухи и той се прави на добрия Мечо, но го видяхме и него как наскача заедно с всички на Куков. Той може да е всякакъв, но такова стадно нападане без кой знае каква причина е безобразно и не им прави чест.

# 904
Стига, това не е реално просто. Това ПАК е нерешим вариант. Сготвиха ги червените. Хайде миналата година може да е станало от недоглеждане, но сега или е преднамерено или са неземни тъпанари.
 Опитах се да видя дали не са направили същото и с някой от пъзелите при битката на Резервите, но там са много пестеливи с кадрите и нищо не може да се разбере.
ПП. Явно е, че гласят Алекса да се събере с гаджето.

Игри на манипулацията Grinning

# 905
Довечера Виктория и Жени ще играят една срещу друга ... И ще падат глави ... Чак нямам търпение 😂

# 906
  • London
Елица е с отвратително надменно поведение и самочувствие. Държа се с Куков безобразно нагло и когато стрина Гена за пореден път нападна Куков с това, че повишил тон на олимпийски медалист, онази кимна утвърдително с глава. Не знам за каква се е взела, но в играта не блести с нищо, за отвратителното й поведение спрямо Куков нямам думи. Пухи и той се прави на добрия Мечо, но го видяхме и него как наскача заедно с всички на Куков. Той може да е всякакъв, но такова стадно нападане без кой знае каква причина е безобразно и не им прави чест.

Абсолютно, да не говорим, че аз борба не гледам.

# 907
Червените нещо зарязаха работата по стопанството. Аз, ако съм на мястото на стопанина ще им прибера храната, докато отсъстват. Беше грозно отношението на цялата група срещу един.

Момичетата вчера бяха много добри. Отдавна не бях гледала игрите с такова удоволствие, докато те преминаваха по трасето, с изключение на Вики.

Фифо е от типа хора, които биха минали през трупове, за да постигнат целите си. Валери много добре го  прецени.

Много ми се искаше Касим да е змей на пъзелите, но за съжаление се представя доста посредствено и може скоро да го „изпидуркат“.

# 908
А има ли вариант да се реши пъзела, ако са разменени и 1 и 13? Защото според мен е възможно и те да са разменени и пренареждайки пъзела и другите две части /11 и 12/ да си дойдат на местата...

Не са разменени тъй като линийте на 1 вървят в тази посока "/", а тези на 13 върват в тази '\".

Другото за което бях споменал са плочките на 3 тия ред, (3та и 4та малките линии не съвпадат), там според мен са объркали плочките 6 и 12 (ако гледаме снимката която е качил ESPACE)

Плочка 6 и плочка 12 са обърнати  (както могат да се обърнат числата 6 и 9),  което пак е виновна продукцията тъй като това не може да се направи при един нормален ход на играта

# 909
  • София
Ла Викинга, честно казано изобщо не ме интересува дали ще спреш да пишеш в темата или не.
Досега не си спомням да съм се обръщала лично към теб, чета по диагонал, често без никове, а ти се разпознаваш непрекъснато и държиш да ми го кажеш лично, по неясни за мен причини.
Ами недей. Не харесвам Евгения, и не съм единствена. Ще продължа да си пиша мнението когато преценя и както преценя, а теб ще опитам да игнорирам щом се налага.
Не харесвам прекаленото арогантно навлизане в личното ми пространство.
Добре, ще се постарая това да е последното твое мнение, на което отговарям, целта ми не е да правя престоя на някого във форума по-малко приятен. Последните два твои коментара, на които отговорих, цитираха мои думи - 1, 2, не съм се припознала. Изпозлвах, и по принцип изпозлвам, функцията 'цитиране', за да не звучи като подхвърляне. Коментарът ми относно Валери, на който ти реагира в твоя пост, е първият ми коментар по епизода вчера, беше генерализация, и в никакъв случай не е бил насочен конкретно към някого, както сама подчерта, никой не е казвал, че мозъкът му е промит, това са мои думи и може би несполучлив опит за изпозлване на ирония.

# 910
  • София
Жълтите нинджи

# 911
  • Другата България
Как довечера Виктория и Жени?
Нали жълтите спечелиха снощи?

Едит - усетих се, да.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 12:31 от Merri_An

# 912
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но имаше 300+ нови мнения и може да съм изпуснала нещо.
Скрит текст:
На варела е Виктория.

# 913
  • София
Ауч, Елизабет, леле, уфф 😮🙄😏

# 914
Ауч, Елизабет, леле, уфф 😮🙄😏

Опитваш се да успокоиш тона в темата, но със тази снимка най много да предизвикаш част от миналогодишния спор и хейт по неин адрес...а беше брутално както си спомням. 😀

Общи условия

Активация на акаунт