💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 018
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 930
Чакалов няма ли да има имунитет?
Съмнявам се. Филип още на първата седмица отиде на пангара

# 931
  • София
Всъщност да, възможно е да не му дадат имунитет. Така вероятно той и Филип ще са номинирани и кралицата-майка няма да е застрашена.
Имах големи надежди за онази петобойката, даде добра заявка във визитката, но в крайна сметка ще я запомня само с унизителното "сурикат", което говори повече за нея отколкото за този, който обижда ...

# 932
  • Sunshine state
Чета няколко мнения как Филип бил забавил жълтите вчера. Те имаха проблеми с местенето, докато той беше горе на варелите и не виждам как той ще е виновен за това.
Отделно Валери още на съвета ми направи кофти впечатление как хънкаше и мънкаше и не щя да изрази отношение. За мен това не е мъжко поведение, съжалявам. Може да е много добър играч, но не ме кефят скатаващи се такива.

# 933
А има ли вариант да се реши пъзела, ако са разменени и 1 и 13? Защото според мен е възможно и те да са разменени и пренареждайки пъзела и другите две части /11 и 12/ да си дойдат на местата...

Не са разменени, но и да бяха пак излиза нерешима комбинация.

# 934
  • София
==> Лайв с Чакалов, Лефтеров, Георги и Мирела <==

По-късно се включи и Мани вместо Георги

Интересни неща споделиха:

Играта с варелите е продължила около 3 часа и то в най-голямата жега

Първи пост е най-тежък, защото е опипващ за тактиката. Мирела сподели, че те в началото изобщо не са знаели как да местят варелите

Когато са си свалили маските са видели като чакали, както и при тръгването, но от продукцията не са го излъчили.

На Лефтеров му е станало лошо по едно време и е излязъл от играта за посещение при докторите, после се е върнал, но всичко това не е показано от продукцията

Георги се чудеше (а и останалите) защо не е успял с пъзела, явно горкия чак днес ще осъзнае, че е бил измамен!

Червените са били на пейнтбола

Мирела иска да участва в Максимал (всички кимаха) и Капките ; Чакалов в Къртицата ; Лефтеров иска навсякъде

Много хора им пишат и искат да ги тренират за ИВ 5

# 935
Чета няколко мнения как Филип бил забавил жълтите вчера. Те имаха проблеми с местенето, докато той беше горе на варелите и не виждам как той ще е виновен за това.
Отделно Валери още на съвета ми направи кофти впечатление как хънкаше и мънкаше и не щя да изрази отношение. За мен това не е мъжко поведение, съжалявам. Може да е много добър играч, но не ме кефят скатаващи се такива.
Не знам. Започвам да мисля, че Валери го е страх от Жени
Сякаш му взе страха още от ден първи, с налагане на тон, на мнение, не търпяща друго освен нейното. А и бяха само двама с Лефтеров сред 5 жени които се сдушиха. И Валери сякаш се изплаши от тази женска коалиция, сниши се.

# 936
  • London
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но имаше 300+ нови мнения и може да съм изпуснала нещо.
Скрит текст:
На варела е Виктория.
Ама много са сладки Гъливер и жена му. Допълват се....тя с буен нрав, пали бързо. ....той спокоен за да потуши тази вихрушка. 🍾🥂🤟

Я кажете за Жени и Виктория....нали наистина спечелиха жълтите, но сякаш в промото дето мернах и те участват днес или? Бр .....я някой, ако има промото да го пусне, ако може.😁

Ей от 100 кладенеца вода за Валери само, защото не харесвал Филип. 🤪 Ми не го харесва и ? Скатавал се бил.... Глупости!

# 937
Жълтите и сините днес ще се състезават помежду си и падналият отива на съвет.

# 938
  • София
Мани е истински учебник на живо как се минава това препятствие. Красота! Simple Smile

# 939
Дам... плочки 6 и 12 са завъртени около оста си ли? Това какво  ще рече, някой некадърник е редил първоначалната картинка преди да я разбъркат или умишлена манипулация ?
Този вид пъзели няма как да ги разбъркаш некадърно без да искаш. Плочките се разместват само чрез плъзгане, съответно винаги могат да се наредят обратно правилно. Да извадиш плочка и да я сложиш обърната на друго място се прави само нарочно и целенасочено.
Така е, няма спор в това.

"Алекса, лекса, екса, са,са,аааа" отговорило ехото Simple Smile
Мисля, че не ме разбрахте. Говоря за човека от продукцията , който нарежда първоначално картината , така че я реди отгоре като  върти плочките  , и ги ПОСТАВЯ , така че да се получи правилната картина. Плочки 6 и 12 си приличат адски много , та е възможно просто да ги е поставил завъртени без да иска (и аз не забелязах докато някой по горе не посочи несъвпадението с една чертичка). След това картината е разбъркана с плъзгане и от там става нерешаема. Наредих пъзела (нормален онлайн) 1,2,3,4 ....5,12,7,8....9,10,6,11...13,14,15 празно - както е на снимката. Та казусът  тук е - мошеници или некадърници Joy

# 940
Залагам на мошеници. Този... пъзел... вече сме го гледали. 🤪

# 941
  • Другата България
Ама естествено, че Филип е виновен, кой друг да е!
Добре, че беше Жени да ги отсрами, и да нареди пъзелчето, че иначе заради Фифо и неговата мудност щяха да са последни горките! Sunglasses
Валерката си го харесвам аз за момента, страхливичък е, ама е млад, ще се научи. Нормално е да се ориентира на по това накъде духа вятъра, Лефтера и той по-тих от тревата. А и как да харесват силния съперник?

# 942
Мани е истински учебник на живо как се минава това препятствие. Красота! Simple Smile

Миналия сезон колко се чудих, че никой не се сеща. Единственият извод беше, че като деца не са играли на подобни неща.

Ако картината е разбърквана само с плъзгане не може да стане нерешаема. Нерешаем ребус се получава ако се извади плочка и се размени с друга. Най-честният начин е да разбъркат правилно (само с плъзгане) една картина и после да наредят другите две в абсолютно същия десен. Така всеки ще има наредим и еднакво труден пъзел.

# 943
  • London
Я дайте да залагаме довечера Жени или Виктория? Коя ще обърне другата?

# 944
Не ми се иска да го призная, но между двете залагам на Жени.

Общи условия

Активация на акаунт