💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 003
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Мирела иска да участва в Максимал (всички кимаха) и Капките ; Чакалов в Къртицата ; Лефтеров иска навсякъде
Заради любовта ми към този формат, дори само споменаването му от Чакалов, го прави симпатичен в моите очи. Heart Не знам какво ще е необходимо, за да се отклонят Иван и Андрей от курса, който са поели през последните осем години и да решат да рискуват отново, дано това някога се случи.

# 961
  • София
Нокаута на Вики от Цецо
Как се казваше, ''Любовта боли'' 😉

# 962
Секирам се - тревожа се. Май на сръбски е така.
Да, на сръбски. Но не просто тревожене, ами някак си придружено с палене и едно прекалено вълнение. За една роднина - сръбкиня, казваха така, че много се секирала Simple Smile

За пръв път го чувам? Защо тези хора ползват сръбски думи? 👀
Най-вероятно защото мъжът й Ваня Джаферович говори сръбски и от него го е чула.

# 963
  • София
Най-вероятно защото мъжът й Ваня Джаферович говори сръбски и от него го е чула.
Майката на Валери - Мария Гроздева, използва думата. Аз също не знаех какво означава.

# 964
  • London
Елизабет е лудаааа 😮🙄😱
Скрит текст:
Доста добро положение на тялото по време на цялата летежна фаза на скока. Личи си, че има тренинг Елизабет Simple Smile

Ето ти сегашната ни гимнастичка. На 15-16 години. Един ден и нея ще видим в Игрите... Като порасне още малко. 😁

# 965
  • Sofia
И какво се оказва,ако пъзелът на непобедимите не беше нерешим,дори Георги щеше да изпревари Касим.Много паника има в него на пъзелите - трепери,бърза...

Довечера на съвета е ясно,че Куков ще обере вота на почти всички.Ще ми се Генчо и още някой да имат по един глас,да видим кого ще избере Генчо за втори дуелист.

Все забравям да изкоментирам Елица.Има нещо в говора,което не мога да разбера какво точно е.Бърка словореда,произнася някои думи особено...Определено не е диалект.По-скоро ми прилича на някои,дето поживяли малко в чужбина и вече забравили българския,та чак и за думи не могат да се сетят. Thinking

# 966
  • London
Говори все едно е от Столипиново, но като се сетя говора и на Станка Златева може такива да си тренират борба. 😅

# 967
Все забравям да изкоментирам Елица.Има нещо в говора,което не мога да разбера какво точно е.Бърка словореда,произнася някои думи особено...Определено не е диалект.По-скоро ми прилича на някои,дето поживяли малко в чужбина и вече забравили българския,та чак и за думи не могат да се сетят. Thinking
И на мен ми направи впечатление, но си го обяснявам със съжителството и с Алекса.

# 968
Залагам на мошеници. Този... пъзел... вече сме го гледали. 🤪
Важното е племето на госпожата да върви напред.

# 969
Именно , разменени са 6 и 12 , но те толкова много си приличат(като се завъртят) , че може да не е умишлено , много хора биха ги объркали
Според мене са се подсигурили двойно: 1) разменили са 6 и 12; 2) разменили са 11 и 12. Втората размяна прави пъзела ненаредим, а първата е за "обяснение" на редящия къде е сбъркал (ако задава много въпроси като Валентин). Георги, като се върна при своите, обясняваше, че имало две еднакви парчета, от които едното трябвало да е отляво, а другото - отдясно.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 16:26 от Bilyana14.

# 970
  • London
То всички ще вървят напред понеже все още влизат реално резерви. За сините е наистина по-добре да приемат някои от тях. Иначе , ако са при жълти и червени лошо им се пише.

# 971
  • Sofia
И на мен ми направи впечатление, но си го обяснявам със съжителството и с Алекса.

Може би,ама е смешно.Само от година са заедно,все пак.

# 972
  • София
Цецо и Вики Heart EyesGrinning Мисля,.че не са гаджета отпреди, защото щяха да се прикриват по-добре. Той сякаш не може да се сдържа да я прегърне, целуне Grin и т.н. Според мен са се знаели по спортна линия и може да ѝ е бил хвърлил око; и да не повярваш, тя му кацва от небето в отбора. Кой знае колко се е радвал Grinning И баш той да я цапне с варела!!

Елица се държи незряло. Първо с мега драмата за "отпадналия" Алекса, сега с това заяждане на дребно... Не знам какъв е сценарият на продукцията, какво крият и показват, но за племе, което трябва да побеждава заедно, е много долно да нападат всички един и да се подсмиват ехидно зад гърба му. Би трябвало да целят да потушават конфликтите...

# 973
Оф, Цецо ми прилича на историйте ни от детските дни:"Имам гадже, ама то не знае." Пет пари не дава Виктория за него, камо ли да е влюбена. Жени като нея не търсят непременно гиганти. Природата си знае работата. По-скоро бих я заподозряла да се заплесне по някой като Гого, например. В ущърб на Цецо. И тази целувка по ръката беше много нелепа. Направо ъбюзър. Касим го пренатовариха с очаквания. Дано оцелее.

# 974
И какъв е проблемът? Ежедневно се използват всякакви чуждици масово.

Секирам се - тревожа се. Май на сръбски е така.
Да, на сръбски. Но не просто тревожене, ами някак си придружено с палене и едно прекалено вълнение. За една роднина - сръбкиня, казваха така, че много се секирала Simple Smile

За пръв път го чувам? Защо тези хора ползват сръбски думи? 👀

Общи условия

Активация на акаунт