💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 061
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 975
  • London
Оф, Цецо ми прилича на историйте ни от детските дни:"Имам гадже, ама то не знае." Пет пари не дава Виктория за него, камо ли да е влюбена. Жени като нея не търсят непременно гиганти. Природата си знае работата. По-скоро бих я заподозряла да се заплесне по някой като Гого, например. В ущърб на Цецо. И тази целувка по ръката беше много нелепа. Направо ъбюзър. Касим го пренатовариха с очаквания. Дано оцелее.
Как пък реши, че 5 пари не дава и не е влюбена? Познавате се лично и ти е разказала ли? Иначе не си обяснявам как такава информация се плесва така категорично.

# 976
Ех , ще речете всички двойки по света са се събрали на принципа- той я погледна и се влюби , тя го погледна и пеперудите веднага запъркаха. И тук картинката става анимационна , и озвучена от дисни )))Не пречи в последствие и тя да го откликне . Но да той е по- увлечен, езикът на тялото му го говори )))

# 977
Във връзка с анкетата Кой подкрепяте Куков или Генчо? Гласувах за Куков. Жал ми е за човека. Каквото и да направи все е лошо. Другите грешат в игрите, следва окуражаващо потупване по рамото, греши Куков присмех и подмятания.
Тази разпра започна някак от нищото, още в първите дни, когато Генчо го предложи за капитан първата седмица и ехидно каза, че първото капитанство е най-трудно. В началото си мислех, че Генчо просто го е нарочил, като понтенциална конкуренция, но колкото повече се развива драмата започна да ми се вдига мъглата. Куков е импулсивен нервак, лесно и бързо пали от нищото, но е незлоблив и бързо му минава. Продукцията са си го харесали в ролята на жертва. А Генчо е взет във формата под черта, с условието да го дразни. На моменти, когато се карат и Куков подпалва и го обижда, Генчо почти не реагира, което е странно, дори изглежда някак гузен, чувства се неудобно. Явно за продукцията  Куков не е изкукал достатъчно и включиха и други в заверата визирам Елица, която твърде остро и напълно безпричинно му влезе с 200, предполагам че са й обещали Алекса да влезе в отбора им. Продуцентите на  Биг Брадър, Ергенът, ИВ обичат да си набелязват някоя жертва , да й сложат мишената на гърба, като групата има една две техни маши, които  подклаждят огъня, а останалите следват глутницата. В Ергенът тази роля беше дадена на Александра, във Биг Брадър през годините - Миглена Ангелова, Кичка, шеф Петров и още, и още. В един от сезоните в ИВ бяха нарочили един пилот, но той се усети и бързо, бързо си би камшика.
Тепърва ще попилеят човека и ще го сринат психически, подобна гавра с някой ми идва в повече и ми е крайно неприятно да го гледам. Някакво гадно психопатско желание на продуцентите за издевателства над поредната им жертва. Сигурно "благородно" са завидели на "огромния успех" на гаврите в Ергенът към Александра и сега са спретнали малък линч над Куков. Жал ми е и за Генчо, и за Ели, които са предумали да им играят сценария, останалите ми се струва , че "мразят безплатно", просто се водят по стадото и нападат "прокаженото"животно.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:55 от sineva 1

# 978
Оф, Цецо ми прилича на историйте ни от детските дни:"Имам гадже, ама то не знае." Пет пари не дава Виктория за него, камо ли да е влюбена. Жени като нея не търсят непременно гиганти. Природата си знае работата. По-скоро бих я заподозряла да се заплесне по някой като Гого, например. В ущърб на Цецо. И тази целувка по ръката беше много нелепа. Направо ъбюзър. Касим го пренатовариха с очаквания. Дано оцелее.
Как пък реши, че 5 пари не дава и не е влюбена? Познавате се лично и ти е разказала ли? Иначе не си обяснявам как такава информация се плесва така категорично.
Не, не я познавам. Но от поведението и личи, че е страстна натура и е склонна силно да люби и мрази. Както друга потребителка каза- нищо в нейния език на тялото или отношението и към него, което ни е показано не подсказва Цецо да и е мил, да е влюбена в него. Другото е лично- на човек, който има сходна на нейната структура и ръст- абсурдно е да избереш още един "гигант". Природата търси баланс.
Много ми хареса реакцията на Вики, че и във волейбола са я праскали по носа, но бързо рипва. Казаното не е за да оскърбя Цецо. Всеки има право на чувства и да търси взаимност. Но се отпуска малко повече от нужното. С целувки по косата, ръцете и то поТВ. Вики е малко перде и се сдръжа за тези прояви на внимание, но като нищо ще го отшие в един момент. Това е само моя гледна точка. Ако пък се харесат- да са живи и здрави младите.

# 979
1. Ще победят Безстрашните.
2. За никого, защото не мога да преценя откъде е тръгнал спора.
3. Пас съм тук. Ще победят! Smiley Няма как да предположа, гласуването им ще бъде според представянето в играта, ако загубят, надявам се.

# 980
  • София
В анкетата гласувах за победа на "Безстрашните", но нещо ми подсказва, че ще загубят, изобщо не се натяква на зрителя за тяхна победна седмица, както обикновено се случва, ако някое племе има поредица от победи. Що се отнася до конфликта между Куков и Генчо, подкрепям Куков от самото начало. Застрашени при Съвет на "Безстрашните" смятам, че са Филип и Ралица.

# 981
  • Пловдив
И аз съм за Куков. Не зная защо така го нарочиха. Хич не го слуша главата, факт. Ама и те прекаляват.

Мирослава е най-нормалният човек в отбора на червените. Чак я съжалявам къде попадна.

Цецо е много влюбен. Не искам да се окажа права, но мисля че Вики го използва. Затова не го реже и му позволява да я прегръща и целува. Просто за момента има нужда от него в играта.

Гого засега е моят фаворит.

# 982
Ket,
+1 за всичко!

Чак ми е жал за Куков, как го нападат. В играта се раздаде вчера на макс, нищо че преди това казаха, че не го искат. Той пък Генчо големи успехи постигна до тук.
Не са претоварили Касим с очаквания. Той сам се заяви за Бог на пъзелите. Сега трябва да се докаже, но нещо не става.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:59 от Малечка Палечка

# 983
Моля гласувайте за епизод 10, 14-ти сеп.
https://www.surveymonkey.com/r/J9MT6VW

Виктория беше тотален дроб на арката. То и аз щях да съм дроб, обаче аз съм от тази "страна на телевизора"  Simple Smile
Добре че после се поотсрами.  Но лошият характер не може да се махне с нищо.

А Касимчо още отначало ми стои като някакво пресилено хрумване на продукцията.

Не знам дали е писано вече, но Куката може да е с биполярно разстройство.  Мирослава спомена шизо, но аз бих заложила на биполярно. Който има познати - знае как изглежда.

# 984
Впечатлиха ме тези школи за подготовка за ИВ. Хората иска да се тренират от участниците. Пазар на труда. Хем някой лев ще вземат. Ама да питам за какво - ами ако не влязат? Ами, ако догодина няма предаване? Да не кажа, че кандидат-треньорите са едни... Ей така седя и се чудя.
Евгения може и да открие такава школа и прибере послушните.

# 985
1. Ще победят сините
2. За никого, не ни се показва всичко мисля
3. Фифо и Чакалов/Лефтеров

Аз пък сериозно се чудя, как при всичките издънки и доказани манипулации, още има желаещи да ги правят на маймуни. Close

# 986
Оказва се засега, че племето с “Най- високия, най- комплексната и най- умния”не е най-успешното. А отбор с преобладаващ състав от момчета в полу- тийн възраст и едра Женя за разкош, доминира. Може би е временно, но ако се замислим мак такава е картинката и в живот - не винаги най- добрите са най-добри😀
PS: За да оправдая малко Джаферович- Паулина от миналия сезон изобщо не й отстъпва по…всичко. Бяхме на един плаж , плува по- добре от Женя обаче .

# 987
  • София
Soney,

Ще те помоля да пуснеш тук в скрит текст или на лично съобщение (ако искаш) линкове към резултатите от анктетите, които аз лично си попълвам надлежно (надявам се повече хора да го правят) и мисля да ги пускам в основното мнение за началната тема всяка седмица.
От първия ден (03.09) до този петък включително. 😊

Цецо, добрият великан, какво ли не му се стовари на главата... 😐

# 988
Може да е Биополярно разстройство .
Много доктори тука, почнаха се диагнозите по ергенски Joy

# 989
Аз също не мисля, че Виктория има някакво привличане към Цветан, според мен просто го изтърпява, защото усеща как е недолюбвана в племето, а той е изцяло на нейна страна. Той пък ми е като някакъв анимационен герой, ама кой, Попай моряка ли...

А за пъзела най-честно би било след играта някой от екипа да демонстрира как нарежда ненаредения пъзел, ама мечти...

Общи условия

Активация на акаунт