Избирате обзавеждане за детска стая? Оставете модерния минималистичен стил за другите стаи у дома и създайте за младия човек ведра и цветна атмосфера.

Детството е време, в което детето има нужда да стимулираме въображението му и детската стая да е място, където да се чувства щастливо, да може да играе, както и да изразява собствената си индивидуалност. Не бива да забравяме, че човек е дете само веднъж! Затова създайте такова пространство, което да отговаря на вкуса на вашето дете и да го радва. С избора на детска стая от Мебели Арена можете да създадете перфектния интериор за вашето дете!

Няколко съвета за обзавеждането на детската стая:

• Ако детето ви е все още малко, заложете на нежни и светли цветове;
• Изберете мебели с оригинални и разчупени детайли, като например легло с нестандартна рамка или с балдахин. Тези модели се харесват особено много на младите госпожици, защото създават приказна атмосфера.• Произведенията на изкуството не са само за дневната или спалнята. В детската стая също можете да украсите с подходящи картини или ефектни фотографии в рамки;
• За най-малките деца не избирайте тапети за стените, а заложете на боя, която може да се почиства с вода. Така детето ви ще може да играе на воля, а вие ще си спестите много ядове - ако малчуганът изцапа стената, лесно и бързо ще можете да я почистите;• Позволете на по-голямото дете да участва в избора на цветове и на обзавеждане за стаята си. Нека само да избере някои от артикулите - така ще се чувства щастливо в своето лично пространство.
• Както в другите помещения, така и в детската стая трябва внимателно да обмислите осветлението. Освен основното осветление на тавана, погрижете се детето ви да има и подходящо помощно осветление в обособеното място за учене и четене.

Разгледайте пълния асортимент за детската стая от Мебели Арена.Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:33 от Mamma