В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 784
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Молба: има ли вариант за линк на този сборник, който да ползваме?

# 361
rihan, и аз търсих on-line, че има и домашна от него, а в нашата книжарница го няма, накрая поръчах от Озон и го чакам във вторник. Ако някой знае дано се включи.

denizara, лак няма да види поне още 5 години. Таткото не дава такива неща. И обеци не даде да й сложим като по-мъничка, а сега иска детето. Ще търся някъде, ако слагат и двете едновременно, защото иначе ще си ходи с една обечка. 😆  А за втора, трета и т.н дупка, както казва Тони, хич не ми се и мисли 😱 Да си преговаря с татко си, някой ден 😆

# 362
  • София
denizara, лак няма да види поне още 5 години. Таткото не дава такива неща. И обеци не даде да й сложим като по-мъничка, а сега иска детето. Ще търся някъде, ако слагат и двете едновременно, защото иначе ще си ходи с една обечка. 😆  А за втора, трета и т.н дупка, както казва Тони, хич не ми се и мисли 😱 Да си преговаря с татко си, някой ден 😆

Моята, ако иска 2-3 - та дупка, ще е на "кукуво лято". 😀 Само до две се ограничаваме.
Иначе ние ги пробихме в салон Дуписима, пробиват и двете едновременно, аз не рискувах да е поотделно. Имат няколко салона, дано някой ви е удобен.

# 363
3 поколения назад вкъщи никой не е имал дупки на ушите, никой не е носил обеци. Който иска- да си дупчи ушите на съзнателна възраст. Имам лошо наблюдение преди години върху племенницата на мъж ми, детето тогава е било на 4-5г, пратено на море с баба си и ние в близост, също на море. Ушите току що пробити, с някакви си медицински обеци. Плаж, къпане, лоша хигиена- като се бяха възпалили тия ми ти уши, от дупките тече гной, съхне и слепва пясък и вълма коса! Anguished Едвам ги почистих да стигна до обеците и да ги сваля, за да мога да дезинфекцирам и санирам. Накрая получих сръдня от майка й, че съм махнала на детето обеците, гной-не гной, трябвало да седят! Абе.... Та не съм фен.
Нямам разкрасителна козметика вкъщи- ни червило, ни сенки, ни лак, нищичко. Не ползвам от поне едно 20г. Същото и за бижута и украшения. Не проявява интерес, засега.
Много входящи другата седмица, много нещо! Броих ги 6. В понеделника БЕЛ, мат, биология. После история, химия и физика. по рисуването, дето преписвали, който е пуснал пищова, има 5 от нас.

# 364
  • София
rihan, и аз търсих on-line, че има и домашна от него, а в нашата книжарница го няма, накрая поръчах от Озон и го чакам във вторник. Ако някой знае дано се включи.
За онлайн не зная, но ако ви трябва някоя страница, за да се напише домашно, мога да я снимам.

# 365
  • София
Питах преди десетина дни "Просвета" - нямало вариант за онлайн сборниците.

Що се отнася до гримовете - понасям ги. Подстрижки и нокти - също. Това с веждите не е много добре. Ама устни като патешка човка направо не понасям. Все едно са се подули от алергия - тъй ми изглеждат.

# 366
  • в очите на дъщеря ми
Питах преди десетина дни "Просвета" - нямало вариант за онлайн сборниците.

Що се отнася до гримовете - понасям ги. Подстрижки и нокти - също. Това с веждите не е много добре. Ама устни като патешка човка направо не понасям. Все едно са се подули от алергия - тъй ми изглеждат.
АбЦолЮтно  съм съгласна с теб! Прекрасната, нали за това е толкУз прекрасна 😂😂😂 щото и грим, и прическа, и маникюр, пък и мигли съм обещала.. ма за "джуките" докато зависи от мен, твърдо НЕ!

# 367
Имам сборниците на Архимед и Просвета, също и на Веди, който е 8-10 клас. Ако на някого му трябва нещо и аз мога да снимам. Специално сборниците предпочитам да си ги имам на хартия. Гледане от монитор лично за мен не е удобно, а да разпечатвам отделни страници ми се струва излишно трудоемко. Всичко това ми напомня, че още не съм поръчала сборник за големия. Чаках обаче да видя дали някой учител няма да поиска нещо. Няма такива, за моя най-голяма радост, така че трябва да се активизирам и да поръчам сборника като подарък за синчето.

# 368
  • Пловдив
Момичета, това НВО и 7 клас ряпа да яде. Знаете ли какво е да избирате пералня и сушилня. Видях се в чудо. То проучване, то не можело тази пералня с тази сушилня. Второ висше завърших. Такъв зор не съм очаквала, а си мислех че щом марката съм избрала всичко ще е лесно. Божееее НВО е песен. Все едно в космоса ще летя. Мъжът ми вече излетя де- само като чу че нещо ще се сменя и абдикира, но монтажът едва ли ще му се размине.

# 369
И при нас голямо четене падна преди години като сменяхме част от електроуредите. Първенство обаче държи изборът на храна за кучето, когато беше малко. Мале, аз за децата не съм избирала толкова много и не съм чела толкова задълбочено етикетите на пюретата 🤣

# 370
  • Пловдив
ston ,този урок отдавна го минах. В момента са куче 3 и 4. А и ние гледаме само немски овчарки, та само периодично следя информацията. А и брат ми е ветеринар, та ми е една идея по-лесно. И понеже ядат много, понякога си позволявам да взема нещо по-евтино, че то не се издържа на моменти.

# 371
Оххх, Рениии, ти мъ разсмя. Но май е по лесно да разбереш всичко за различните породи, отколкото за марките явно.

Ра, то е така като не се пази в началото. Едва пробити и дай да замърсяваме.
На диването като ги пробиха, беше малка. Пазихме ги ушите, въпреки това след доста време, ако не са нещо по тъй, се получават струпчета, също и ако не е носила дълго време.
Сега нито една от нас не носи някакви накити. Имаше период в който слагаше, от известно време спря, дори и часовника който последно и взех, си седи ей тъй някъде си.

Явно се почна с настинките и вирусите, много болни има, като гледам и слушам. Докато мине тоз период, май ще е тъй.

# 372
  • София
Да, започнаха болните. Но и това променливо време. Миналата седмица страшен студ, тази май ще е топло. Наборът облича тениска и суитчър, но е втора смяна. Тази седмица ще е много натоварена от към учене, но се надявам да завърши успешно.
Давате ли им нещо да пият на наборчетата или е рано? Аз размятам едно витамин ц и им давам чат-пат.

# 373
  • София
Ох, Рени наистина ли? Или се правят на важни? Че преди 6 години когато си чертах кухня, много уплашено ми твърдяха, че нямало да се справя сама, задължително трябвало консултант, че и мерките жена не можела да вземе сама. Леле бях побесняла тогава. Какъв е тоя сексизъм, жената не можела да борави сама с ролетка.

За модните тенденции аз съм либерала в семейството. Подкрепям всичко ново и даже усвоявам някои неща подходящи за възрастта ми. ММ е консерватора и само мрънка кой на какво се бил направил.
Дъщеря ми ходи с едни огромни худита и тениски и той все мърмори, че на нищо не приличала. Онзи ден ѝ се наложи да се прибира от курс към 20:30 вечерта. Уж не е много късно, но вече си е тъмно, а нашите квартални улички са тъмни и усойни. И тя ми разказва, как се притеснила, че някакъв мъж ходел след нея и като ги четяла в интернет какви извратеняци имало, хич не я успокоявало това, че е с широки дрехи и къса прическа. И за първи път си дадох сметка, че може да се облича така, защото се притеснява и не иска да привлича мъжкото внимание.

# 374
  • Бургас
И аз давам Витамин с.
Профилактично тонзилотрен,изопринозин и Инфлуцид.
Ще се радвам да споделите нещо ,,профилактично,, против сезонните вирусчета. Нещо за имунната система.

Общи условия

Активация на акаунт