SUPERNATURAL forever

• 30 779
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Вестерос
Мерсиии Simple Smile Забравих да ви споделя, виноват Grinning Момиче е!
Тя Елора сигурно знае, от фб.
Иве, където две, там и трички Simple Smile Вярваш ли, че ми липсва да съм бременна, а не беше лека бременност хич, водеха ме рискова по няколко показателя.

# 211
Много си радвам.Hug Hug
Да ви е жива и здрава малката прекрасница.
Моите предишните бяха рискови, аз съм с анемия, очаквам и сега да не протече нормално. При предишните две последните месеци трябваше само да лежа, като се роди Яна дори ми преливаха кръв, с Емма не се наложи. И двете се родиха със секцио, а така ми се искаше нормално. В четвъртък съм на преглед. Мъжът ми не мога да го събера, така се радва.

# 212
  • Вестерос
Много благодаря! Hug Аз съм с тромбофилия и бях на разреждащи кръвта. Също се наложи секцио, заради няколко причини, малко ме е яд още, но каквото такова.
Милият ти мъж хихих а представяш ли си, ако е момченце как ще хвърка Simple Smile

# 213
На това се надява и той. Joy
Засега само Уши му е опора срещу нас.
Още не може да изтрезнее от радост, все едно му е за пръв път . Казва: На 40 г. /навършва ги април/ и с 3 деца какво да искам повече ..
Иначе засега не усещам абсолютно нищо, освен че ту ми се реве, ту ми се смее, но това е от стреса.

# 214
Тифани ,честита дъщеричка Heart

Ивекс, честито и на теб мила Heart

# 215
Ивеее, честитоооо.

Тифче, помня аз, даже и май писах.

# 216
  • Вестерос
Хихи Иве Simple Smile Много се радвам, аз съм искала винаги повече деца. Ама не знам ММ дали ще иска второ Grinning

Благодаря ви Hug

# 217
  • # супернатурална #
Иве, честито! Каква хубава новина за началото на годината 😍 Казват, че третото се гледа най-лесно, а и в по-зряла възраст можеш да се насладиш още по-качествено на майчинството.
Тифани, честито бебче! Радвам се, че семейството ни расте, и аз "родих" второто в темата. А първото го отгледах тук 😁 Желая на вас, и на всички останали, здрава и щастлива година!

# 218
  • Вестерос
Mного ти благодаря Hug

# 219
Ехааа, колко хубави новини прочетох на последните страници! Честито на всички! И честита Нова година, Свръхестествени! Нека бъде позитивна, успешна и незабравима!

# 220
Минавам да  оставя това

# 221
Много красиво!! Heart
Галчето ще се подмокри от кеф Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
  • # супернатурална #
Много обичам като ме гледа отгоре 😍

Добре, че се появи! Бях си приготвила заклинание за призоваване:

Импала, Импала!
Къде си се свряла?

Яви се, момиче,
Че Дийн не обича
самотен да чака

Ръкави навива, дъхът учестен е.
И устни облизва и взира се в мрака.
И...чака ли, чака.

Сега ще трябва да се самооо..призовавам 😜

# 223
Разкошно заклинание! Благодаря ти
Иска ми се да се бях свряла в невидимата част на първото гифче, да бях причината за това от видимата му част... Ама бяхме просто на ски - колко прозаично.
Отивам да си поема наказанието. С кожения. Колан.

За теб:

Самооо... призови се още веднъж

# 224
  • Вестерос
Не съм забелязала аз

Общи условия

Активация на акаунт