SUPERNATURAL forever

• 30 783
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос

# 226
Страхотно е Joy Joy Joy

# 227
Задължително ще се пробва! Joy

Не помня къде четох за фенове на сериала, които чули някакъв шум и някой казал: "Ние сме хората от първите пет минути от "Свръхестествено"" Joy Сещате се - много от епизодите започваха как някой умира и така започваха случаите на момчетата.

# 228
Ох, тия момчета.
Имената с които се представят като агенти на ФБР са страхотни понякога.

Агент Спиърс и агент Агилера

# 229
Да,имената им къртят , хаха .

# 230
То всъщност Кас им даде тия имена и те гледаха много учудено.
После той ги пита защо избрал тези и той вика, че забелязал как все си измислят имена на известни изпълнители.
Ама баш тези ли Joy
И го питат откога е наясно с музикалните изпълнители. Вика - вече съм културно образован Joy
А всъщност Метатрон в предишна серия му се скара, че нищо не знае за културата и с докосване му наля цялото инфо за книги, филми, музика и какво ли още не Joy

Иначе вчера Дийн утрепа Тес.
А Тес нали е жътвар. Но пък аз въобще съм забравила, че жътварите всъщност са ангели били.
Въобще не съм обърнала внимание на тая подробност. Или съм забравила.

# 231
  • София
Иначе вчера Дийн утрепа Тес.
А Тес нали е жътвар. Но пък аз въобще съм забравила, че жътварите всъщност са ангели били.
Въобще не съм обърнала внимание на тая подробност. Или съм забравила.
Те после го добавиха това нещо, жътварите да са ангели, в оригиналния епизод от първите сезони с Жътваря не бяха 😂 Ама то и ангели нямаше още тогава.

И един готин Дженсън

# 232
Да, малко е странно. По-скоро претупано.
Дори жътварите си мислех, че са невидими. Някакви същества просто.
В един момент ги направиха реални.
Имаше и един жътвар, който помогна на Сам да отиде в Ада. През чистилището.
Ама Краули го уби.
Тогава не помня като го убиваше дали излезе тази бяла светлина от него.

# 233
Задължително ще се пробва! Joy

Не помня къде четох за фенове на сериала, които чули някакъв шум и някой казал: "Ние сме хората от първите пет минути от "Свръхестествено"" Joy Сещате се - много от епизодите започваха как някой умира и така започваха случаите на момчетата.

Сега гледам пак Къщата на восъка където Джарен играе.
Малееей, какъв дечко Joy
И всъщност той е точно от хората на първите пет минути. Пръв пада в бой. То даже и бой нямаше Joy

# 234
Още по-зле беше в "Flight of the Phoenix". Качи се в самолета, самолетът падна, отиде да пишка и дотам. На сутринта го намериха "оглозган" от пясъчна буря. Изпълнение за "Оскар" отвсякъде!!!

# 235
Абе знае и как да умира, не може да му се отрече Joy

# 236
И драматичното умиране му се получава. Поне по веднъж съм плакала на 2.21 "All Hell Breaks Loose: Part One" и 5.22 "Swan Song".

# 237
Има опит момчето Grinning

# 238
Съвсееем други усещания и емоции предпочитам да ми причинява, ама нямааа... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239

Общи условия

Активация на акаунт