🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 713
  • 842
  •   1
Отговори
# 180
Е, Ицето не е кой да е, все пак! Той си Е звезда, ама тия смешни хора... Кой щяха да са в тоя живот, ако не бяха попаднали във Фермата?! Чак се превръща във фамилното им име, едва ли не.

# 181
  • Вестерос
Вече ще съм Тифани Офишъл да знаете Grinning 

# 182
Ох, БоУже... Хепи Ванче official... звиздъ! Wear Crown
Пак като няма и синьо тикче - потвърдено...

# 183
  • Sunshine state
Гуспата си е тарикат и още в неговия сезон ми направи такова впечатление, та хич не се учудвам на шушуканията му и тайните му уговорки. Точно пък с крейзи Ванче ще се сдуши.. Пф.
Веселка за мен си е глупава.

# 184
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Надявам се този епизод да е по-интересен от снощния.
Дано минем без патос и "умнотии".

# 185
Хихи, най-сладкото нещо в тая Ферма са теленцата! Сладурчета. Единия лакомник чак плува, за да иде да цока при мама,  другия ...ахахаха, бизончо! Разтопих се от сладост, много мило. Добре, чеса те, че от хората нищо не става.

# 186
Иване, направете един giveaway с Рошко и Божко😂Взимам ги веднага 🙃

# 187
  • на село
И аз като участничките, много зле, познах само за Смирненски и за битката при Ахелой.  За Дельо хайдутин знаех, че е през соца, но не очаквах да е още 1977г.

# 188
  • Вестерос
Иван, я обясни пак, че не разбирам, уж могат да говорят кой да пращат на дуел и да се наговарят, а са наказани, че се уговарят за ратай 🤔

# 189
Сигурно може, но да е пред камера...тайно не може.

# 190
Сигурно може, но да е пред камера...тайно не може.

Да, ама хората искат зад камера... пред камерата да са мили и добри, и много принципни... и после реват, че не е така. Възрастни хора, не деца.

# 191
Удоволствие ми достави как Веси натри носа на “умната” Мажена. В отбора на новите един нормален няма. Освен Влад може би.

# 192
Озадачи ме, че Мажена се замота на въпроса за БЦЖ ваксината.Хайде, на въпросите за история да не знае, но това..

# 193
Ама всъщност Веселка изобщо не е натривала нечий нос. Тя нищо не знаеше. И ако Мажена не е българка и не е учила в България, то за Веселка това не важи. 
Не че точно тези неща са учени де.

# 194
Точно това щях да напиша и аз!
При първия въпрос и този за битката при Ахелой останах потресена.

Общи условия

Активация на акаунт