🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 711
  • 842
  •   1
Отговори
# 195
Мажена не била учила бг.история и това е оправдава.....алоооооо аз не я оправдавам....та колко години живее в БЪЛГАРИЯ нали има деца ..е не е ли се е вглеждала в учебниците им и тетрадките,когато са ходили на училище.....и още и още.....то изглежда гражданката дето пръщи от знание си е взела дипломите от интернет....

# 196
Защо да я оправдава? Няма нужда. Тя е учила медицина  Яни като е българин и е завършил история, изобщо не блести със знания по българска история.

# 197
Подмолното същество Димитър отново си показва истинската същност, която показа и в първия сезон. Стратегии и удари под кръста. И пак ни лук ял, ни лук мирисал.
Преди 2 седмици като трябваше да се избира ратай, той започва да се пазари "Аз не мога да готвя", с цел да не го посочват за ратай, защото едва ли не ще останат без храна! И Альона като му каза, че помни как много добре си готви, той се вбеси и започна да я обижда.
Снощи го даваха как даде гласа си за Нина да е ратай, но минути по-късно казва на останалите "искам да се бия на арената", "искам да играя на дуел". И като искаш що гласува за жена, бе Смешко? Щото знаеш, че жена няма как да избере мъж за съперник на арената!
Пълен мръсник е този. И то от класа. Най-гнусното и подмолно същество от първия сезон, отново ще се вихри и тук. Само дето няколко години е бил част от екипа на Фермата, знае всякакви трикове и стратегии, особено свързани с дуелите в събота, това също го прави неравностоен на останалите и е супер нечестно той изобщо да участва. Сякаш имам deja vu с този неуспял полицай. Сега изкара и Альона лъжкиня. Пак, че не е почнал със сълзичките още. То има време всъщност...

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:10 от diziler

# 198
Мда.. Присъствието на Гуспата в сезона беше от ясно по-ясно, че ще доведе до тия циркове.
Такъв играч си е той и отрано си ги действаше подобни неща. Лични впечатления.
Аз вярвам на 99.99%, че е истина.

П.с Много смешно ми стана как Нина, говорейки с Альона, прихвана разваления български. 😂

# 199
Два минуса за Гуспата от мен Simple Smile

# 200
Егати наглото същество е Гуспата, но съм убедена че и Хепиту е в този цирк колкото и да спори че не е. Даже Ванчето е най не заслуженият победител във Фермата.

# 201
  • Вестерос
Удоволствие ми достави как Веси натри носа на “умната” Мажена. В отбора на новите един нормален няма. Освен Влад може би.
Как точно й натри носа, като нищо не знае, а Мажена е чужденка даже 🤣

# 202
Егати наглото същество е Гуспата, но съм убедена че и Хепиту е в този цирк колкото и да спори че не е. Даже Ванчето е най-заслуженият победител във Фермата.

Самата й реакция на Ваня подсказва, че е истина. Дори и сама се изпусна, че съзнателно не говорела с него, за да не си помислят другите нещо.

# 203
Да но имаше претенции, че е с образование и.т.н..

# 204
Именно. Гузни са и двамата / Хепито и Гуспата/.И действат на принципа, че най-добрата защита е атаката.
А Мажена има образование. Учила е анатомия, фармакология и други такива. Не българска история.

# 205
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хахаха, ко стана ся Радо? Karma is a bi**h.

# 206
Егати наглото същество е Гуспата, но съм убедена че и Хепиту е в този цирк колкото и да спори че не е. Даже Ванчето е най не заслуженият победител във Фермата.
А в първия сезон съчетаваше подмолните номерца и със сълзите за сина му. То е ясно, че всички ще го съжаляват (и най-вече зрителите), заради детето му. Целта беше, ако той спечели голямата награда, парите да отидат за операцията на детето. Нещо, което той повтори сто пъти тогава. Но  прекали с мръсотиите и подмолните стратегии, особено спрямо хора, които му бяха близки в първите епизоди.

# 207
Да но имаше претенции, че е с образование и.т.н..

Мажена е не само с образование, а е в топ 2 в професията си, за България!

# 208
Ама всъщност Веселка изобщо не е натривала нечий нос. Тя нищо не знаеше. И ако Мажена не е българка и не е учила в България, то за Веселка това не важи. 
Не че точно тези неща са учени де.

Мажена е живяла в БГ двойно повече, отколкото в Полша!
Така че оправданията не минават. Лаладжийството идва в повече, а насреща кръгла нула. Веси поне няма претенции да е умна, за рязлика от полякинята.

# 209
Ох, Фрида Калó за Радо: "милия той, старае се, ама" ... е такава марда! Обаче за него намери милички думи да го изкаже тооолкова внимателно, че за нищо не става, а иначе като говори за Аксения ще се самоотрови от жлъч.

Общи условия

Активация на акаунт