💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 215
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Плачът на Елица е заразен, ето че и приятелката ѝ цял ден "ревала".

Зорница към Мирослава: Твоят израз вчера беше правилен.

Sweat Smile

# 1 756
Веси по погледа и личи колко е отчаяна
Ама тя е чисто олицетворение на трагедията на интелигентния човек сред стадо глупци...

# 1 757
Е, определено прекалява Веселина. Освен интелигентност и такт трябва да притежава човек

# 1 758
Кога почва играта?

# 1 759
Зорка поне плува добре ако не друго.

# 1 760
Лелеее, какви титани на мисълта. Няма нищо по-лошо от глупав човек, който се мисли за умен.

# 1 761
Елица обаче е права - това, че редовно седят отзад и се подхилкват и си шушукат някакви обидни присмехулства за другите (вместо открито да ги кажат директно в очите на човека) не изглежда особено достойно. Предимно това е "смелият" подход на Генчо, но не прави чест и на Пух и Георги, че се включват и толерират това подмолно поведение.

# 1 762
  • София
Все едно гледам София ден и нощ 😂
Това е много точно определение, чак боли колко е вярно.

# 1 763
Лелеее, какви титани на мисълта. Няма нищо по-лошо от глупав човек, който се мисли за умен.
Има и по-лошо. Ние, които ги слушаме.

# 1 764
Звезда секси се облякла  ,зелен,оскъден бански седнала в скута на Пух...

# 1 765
  • София
Ха, е верно ли се направиха на ударени двечките и не си признаха, че са порти. Душички.
Грам никой не ме дразни обаче. Връщам се да ви чета.
Това, че не си признаха пред Мира, че те информираха Генчо и останалите, не е ок със сигурност, но защо да са "порти"?
При положение, че в отбора всеки дава най-доброто от себе си /или поне се старае/ изведнъж чуваш, че има някой, който е искал да отидете на елиминации и след като  явно е създал хаос в последния етап на играта и е играл без всякаква логика, би трябвало да си замълчиш пред останалите от племето/отборът ли?

# 1 766
В този епизод няма един смислен момент. Смях!

# 1 767
Значи сипаха на Зорница и й казаха, че й обясняват по сто часа неща защото изразът й не бил на човек, дето бил разбирал какво му е обяснено и тя отиде при Мира, белким някой наистина я изслуша ХД

# 1 768
  • София
Явно играта ще е кратка, затова половин час "аз съм разбрала - изглеждаш, че не си разбрала - не, аз от една дума съм разбрала..." и т.н.
Посмях се де, с каканижещата Звезда и умното Зори. И кака Веска.
И кой къде си простира гащите. Grinning

# 1 769
45 минути искрено и лично

Общи условия

Активация на акаунт