💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 212
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 840
Предрешена игра. Алекса направи колкото можа тактически грешки, но мъжката сила надделя и му донесе победата.

# 841
Ееее еее алилуя, най после любовникът на игрите влиза.
Доживяхме. Ох боже принцът от приказките.... 🤮

# 842
  • София
Много е досаден този Алекса.

# 843
  • SF
Имаше си интрига. Интересна игра. Елина се противопостави добре.
Много добре го каза Алекса. Много е симпатичен, уверен, щастлив. Браво!

# 844
Честно казано, доволна съм

# 845
Ох, дано драмата приключи засега- Алекса-та влезе, айде малко да гледаме нещо друго като основен сюжет🙃

# 846
  • Където морето целува небето...
И нека сърцераздирателните приказки започнат .... сега! Море от любов. Пандичка! Бляк!

# 847
Ако се чудите как на Гого ще му се намери кусур, стойте и гледайте отсега нататък, сърбинът чудеса от храброст ще направи. 😆😆😆Така залагам.

# 848
Уау каква изненада, шокът на сезона. Още в началото като се спомена, че Елина не е споделяла нищо от предаването, се предположи, че не е стигнала много напред.

# 849
  • Варна
Никаква изненада. Откога чаках Алекса при сините, вероятно 2 седмици. Разгеле, най- накрая. Сега официално да започва " море от любов". Simple Smile

# 850
  • Другата България
Бен, .
Леля като ти казва, слушай, как Тупарката ще изпусне сеирЧЕТО, което предстои?
С това промо съвсем ме разубеди, признавам, че за момент се заблудих заради острова, но той острова пак може да го има, но Алекса трябва да е в племе.

# 851
Ще го проверя по-късно, но мисля, че от всички сезони и този включително Елина е със най-лошата статистика от всички играчи.

# 852
Сега като засенчи наш Гого сръбското чудо какво ще правим.

# 853
  • София
"Тези "Игри на волята" само за мен ли са този сезон?" Тук монтажистите ни намигат. 😉

# 854
  • София
Елина не беше сериозна, как вадеше плочките една по една от торбата, пълен смях. Rolling Eyes
Алекса не е изобщо толкова добър, за колкото се мисли, видя се в играта, че почти бяха равни с некадърната Елина. Един по-сериозен участник ще го отстрани без никакво усилие. Добре че сам си вярва колко е силен.
А как се молех Елина да спечели, не е истина. Joy Хем тя щеше да е само и единствено пълнеж и нямаше да допринесе с нищо за играта. Обаче не искам любовна история, не искаааамммм!

Общи условия

Активация на акаунт