💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 200
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 155
ТВ рейтингите за 12-18.09

ИВ дърпа яко вече. След относително равностойния старт в началото спрямо Фермата, сега дефакто още във втората си ТВ седмица, ИВ категорично се откъсва напред и то с много.
Предаването има по-висок рейтинг и от Ергенът, който взриви България през пролетта.
А, Фермата започва да изостава и то не с малко...

Генчо - е Шефът!
Да се знае! 😁

Фермата още ще пада. Просто с времето се разми идеята, която трябваше да се предаде на аудиторията. За такъв тип предаване, подбора на участници, трябва да е много добре селектиран. В последните години имат проблем именно тук. ИВ е друго нещо, там акцента се е запазил и до днес с интриги и битки и си имат определена аудитория и тя се вдига, макар и сценария да е крив. По-бързо се развиват нещата, а не толкова монотонно. Българина не обича да чака, иска зрелище.

# 1 156
  • София
Смятам, че съшествува възможност Алекса да се преориентира, ако се разочарова от възможностите на арената на Цветан и Виктория, най-вече на първия. На останалите въпроси в анкетата посочих "Безстрашни" и "не" - Филип не трябваше да оставя Мани да победи, негативните коментари за него са с оглед на това, което каза в синхрона, думи, които могат да бъдат изцяло извадени от контекста на тази битка, и поставени след, която и да е друга с подобен резултат.

Ето и битката, в която друг виден сексист - Тодор (сезон 2), подари 50 гроша от битката за спасение на гладуващото племе. Едната характеристика не пречи на другата, и не прави постъпката му по-малко доблестна:

# 1 157
Аз се чудя дали сега, като се гледат на екран Цецо и Виктория, се осъзнават колко се излагат. Или сигурно пак друг е виновен и думите им са изкарани от контекста.
Сакън! Те никога и за нищо не са виновни! Виктория с половин уста и една сълза “призна”,че е оплела😉конците и само миг по-късно беше силна и буйна,че виждаш ли само тя се е наела да поеме отговорността.
А за снощното “утайки” Цецо го сложих на трите минуса и там ще си остане.
Хах,La Vikinga сетих се от твоя пост за това момче от “сините” тогава как се хвалеше,все едно наистина е победил,и премълча,че Тодор пусна доброволно.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:21 от Viliiv

# 1 158
Не мога да спра да се смея на крилата фраза на Цецко - “Аз съм груба сила”🤣🤣🤣 Сила ама груба да се знае🤣Плува ама бавно 🤣
Сега някой да ми разясни каква е разликата между груба и деликатна сила🤣🤣🤣

# 1 159
  • София
Здравейте!

За първи път гледам Игри на Волята, някак си хванах първия епизод и не мога да се откъсна сега. Та да ви питам... до кога се очаква да продължи сезонът? Имам чувството, че с месеци ще се точи като гонят по 1 седмично.
Би трябвало около началото на декември да е финалът Simple Smile

# 1 160
Не мога да спра да се смея на крилата фраза на Цецко - “Аз съм груба сила”🤣🤣🤣 Сила ама груба да се знае🤣Плува ама бавно 🤣

Грубата сила - тегли, носи и влачи, но за момента не се е представил на ниво. С една дума да е дънер.
Деликатна сила - ловкост, издържливост, пъргавост и т.н. С една дума да е шило Grinning

# 1 161

Грубата сила - тегли, носи и влачи, но за момента не се е представил на ниво. С една дума да е дънер.
Деликатна сила - ловкост, издържливост, пъргавост и т.н. С една дума да е шило Grinning
Благодаря от сърце 🤣🤣🤣Значи той е дънер 🤣

# 1 162

Благодаря от сърце 🤣🤣🤣Значи той е дънер 🤣

Моля Simple Smile
Даже и за дънер не става, загнило пънче Grinning. Един Филип ще го бие на група сила според мен. Най-добрия на груба сила за мен си остава Чудомир от племето на Рибарите във втори сезон.

# 1 163
  • Където морето целува небето...
За грубата сила се иска и издръжливост и кардио, които Цецо няма.

# 1 164
  • София
Според мен Добрин от сезон 1 имаше най-много естествена/натурална сила.

# 1 165
  • София
Ваня от втори сезон на "Игри на волята" е посочила Гого като свой абсолютен фаворит този сезон:

(Започва да говори за това от 10:40 мин.)

# 1 166
Цецо е побит камък.

# 1 167
  • София
Според мен Добрин от сезон 1 имаше най-много естествена/натурална сила.
Огромна разлика с Рабухчиев (сезон 3) и Борислав (сезон 2) и вероятно много други изваяни по не особено естествен начин тела.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 15:07 от La Vikinga

# 1 168
Цецо може да им е полезен евентуално в битката с тегленето, ако го сложат да прегръща дънера. Ама и там се съмнявам колко ще издържи. Генчо и Пух лесно ще го издърпат. Това Пух за такъв голям мъж винаги ме избива на смях Joy
Признавам му обаче, че е по-полезен от Братоев, най-вече защото попадна в такова племе като сините, а не както Братоев, който на фона на съотборниците си лъсваше колко е зле.

# 1 169
Хората понякога използват думи, които доста изненадват другите. Четейки, как много хора наричат Цецо, ми става ясно, че такива изрази са за добър ден в обществото ни. Да, чухме Цецо да казва "утайки" пред камера, но пък и по социалните мрежи и форумите, можем от хора, възмущаващи се от това явление, да използват не по-малко обидни думи. Не упреквам никого, понякога и аз съм се усещала, че пред някого може да изтърва нещо.
В предаването не забелязвам нито един женомразец, дори и Генчо си е душица. Просто тази надпревара между мъже и жени, коалиции, победи, самият формат създава такова говорене. Както момичетата коментират момчетата, така е и обратното. Като навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт