💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 979
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Където морето целува небето...
Жлтите не знаят какви са драмите при червените  и за тях Алекса е "силен играч". Ще си променят мнението, спокойно!

# 1 366
  • Варна
До миналата седмица суперлативи от други участници за Елица, а от тази седмица за Елица и за Алекса, няма проблеми, ние трева пасем

# 1 367
Надявам се да номинират Елица и утре!

# 1 368
Оффф и Жени, все я защитавам, ама тука: така се правило. Кое се прави така? Идваш и почваш да нареждаш. Монтажът е ясен. Подиграваха се с Аспарух цял епизод, на Елица позволиха да помагат, на Зорница-не. Алекса: обединител, сините изведнъж спечелиха след поредца от загуби и се представя като негова заслуга. Битката върви, ние ги гледаме как си говорят двете гълъбчета. Елица и Алекса ще бъдат по-бутани и от Мани миналата година.

# 1 369
Чакам Гого да пее за бг мама!

# 1 370
Млади хора, а толкова злобни. Алекса и Елица. Защо допускат тези селски разправии. Дошъл накрая в играта и нарежда.
Мани си ме дразни най-много. Не ми харесва това момиче. Има нещо, освен гласа, което ме отблъсква. Фейгин ми е в другата посока - симпатична ми е.
Сега Алекса ще бъде човекът-съдник на всичко в ИВ, спасителят на гладните и слабите момиченца.

# 1 371
Пффф, тая боза между Алекса и Елица ще я гледаме до края. Опротивяха ми и двамата. Що за простотия в игра да се търси сметка защо номинират подмолната Елица?!

# 1 372
  • Буркина Фасо
Надявам се да номинират Елица и утре!
май якия ще е на пангара

# 1 373
  • София
Очевидно е, че Жени свързва Алекса с Ваня. Останалите дами от племето на "Безстрашните" също се разчувстваха, харесва им да виждат любов, след като участниците в тази любов са изцяло чужди на тяхното племе. Между другото, смятам, че Алекса морално наистина помогна на "Супергероите", те имаха Гого и преди това, но той, въпреки че го смятам за най-добрия състезател този сезон, не може да компенсира представянето на шест участници, никой не може. След излизането от водата Алекса прегръщаше всеки от племето, похвали момичетата, в момента те се чувстват сигурни, след думите му, че ще излиза да се бие на елиминации за тях, така разделението в племето остава на заден план.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:34 от La Vikinga

# 1 374
Алекса - супергероят, бие мъжете, разплаква жените. Джафи още малко да си разкъса фланелката.

# 1 375
  • Другата България
Хайде отново “Искрено и лично“ по Джаферович, и това със семействата.
Кой я е накарал Женя да си “остави семейството и децата“ и да се пени по ТВ? Да не мисли, че ние изгаряме от желание да ѝ слушаме ежедневния хейт по наистина мъжете, и възхищението към “великана“ Алекса? Който току що отправи звучна сръбска псувня към ЖЕНА? Само защото повярва безрезервно на ЖЕНА, която излъга, или по-точно - премълча истината с цел да го настрои срещу всички, които пречат на личния им просперитет, и на двамата с възлюбения ѝ?

# 1 376
Защото пресоляват манджата. Разбирам да пее някой, който си е певец, ама Пандичка да моли любимия за песен, като до сега е псувал грозно по участниците... ми нЕма нужда!
Е, стига де, ама забавлявайте се бе хора. Flowers HibiscusЗначи, хващам се на бас, че ако Гого беше запял половин форум щеше да изприпада Joy
Естествено. В пълен катарзис ще сме. Всички ще ревем от умиление

# 1 377
Тоя чувал на Елица- така конкретен, така намокрен…
Или е свръхчовек наистина предвид собственото й тегло и е супер силна, или чувалът не тежи толкова, колкото е обявено.

Тя е професионален борец на олимпийско ниво. Не знам дали си виждала такива като нея как тренират за сила.
То и човек неспортист трудно може да ги оцени.
Приемам забележката, наистина нямам представа за силовите й тренировки. За това й постижение, мога да й кажа само браво.
За ситуацията после- не.

# 1 378
  • София
Двойните стандарти на продукцията

Гого президент. За 4 от 4 топчета на Фифо нито дума.
Вместо да похвалят Жълтите, те питат Джаферович за Алекса и Елица?! WTF?!

За Елица веднага помощ, голямата принцеса. Защо не пуснаха Генчо да помогне на Зорница, която бедставаше горката и се измъчи?

И Тупарев, това НОВА ТВ ли е или ПИНК ТВ?

# 1 379
Да, определено Алекса оказа такова влияние. Колкото и да ми са неприятни разправиите му, имаше положително влияние върху духа на сините.

Общи условия

Активация на акаунт