Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте
                     Мили момичета Благодаря ви за всичко интересно,което сте споделили.

Мили дами напускам приятната компания за някой друг ден,защото отивам на среща с
Скрит текст:
Менделеевата таблица.
разчитам на вашата положителна енергия.

Приятен ден.

# 466
Добро утро,момичета!

Вичи Hug,имаш моята подкрепа! Two HeartsHeart Eyes

Благодаря ви за споделеното инфо от вчера! HugFlowers Hibiscus
Очаквам с интерес да видя фигурата на Туба в музея!

За Yasemin Szawlowski/Ясемин Шавловски пише,че е родена в Лондон на 29.08.1992 г.!Майка й е туркиня,а баща й от Полша.Статия за нея,копирах линка,с превод на гугъл.
https://www-biyografitr-com.translate.goog/yasemin-szawlowski-ki … l=bg&_x_tr_pto=sc

още две от нар.творчество

Желая ви успешен ден!

# 467
Добър вечер дами,
благодаря за всичко намерено и сложено в темата.
Вичи с теб съм, ще се справиш Two Hearts
Още от тези снимки, от които сте сложили.

Приятна вечер.

# 468
Здравейте!

Вичи, стискам палци, всичко да мине без проблем!  Kissing Heart
Злати, благодаря, че ни посочи да прочетем за тази млада актриса, беше ми интересно. Ако ти попадне за някой друг от каста, давай, очаквам!

Защото аз все пак си го причиних и втори път... Изгледах отново ВОИ2. И сега целта ми не беше Туба, нито фабулата на филма, гледах основно играта на актьорите, отбелязани от оператора, и се оказа, че от затваряне на очи пред жестокости съм изпускала имена, като Анастасия  и много други подробности...
Та реших да наваксам по-малко, по-малко и го изгледах целия...
Много силен каст, много добри актьори всичките, за Влад и Мехмет не говоря, но и Раду, и другите военачалници. Общо взето добри и мащабни битки, много са се постарали наистина.
Вчера и днес са на 9-та позиция в Българския Нетфликс.
Скоро ще отпаднат, но това е филм, който ще надживее времето си и ще го гледат дълги години, не е тъпа сапунка.
Бях се ядосала на една от руския форум, която обяви Влад за глупав луд и се чудя тя какво точно е гледала?!
Човешката глупост винаги ме ядосва, но под секрет ще ви кажа, че толкова много глупости съм прочела в тоя форум, че станах толерантна към глупостта, даже ме забавлява. Но все пак първосигнално първо се ядосвам.
Малко снимки зад кадър на Туба излязоха в ТТ

Туба е споделила днес откъс от филма на Хичкок „Задният прозорец“
Цитат
Как бы я хотела быть талантливой..
Ох, милая, ты талантлива!
У тебя большой талант создавать сложные ситуации
У меня? Конечно!

https://vk.com/video-120865532_456246217?list=f2810b2afa6115d522
Цитат
«Окно во двор» (англ. Rear Window, буквально «Заднее окно») — детективный кинофильм Альфреда Хичкока, снятый в 1954 году по одноимённому рассказу Уильяма Айриша. Главные роли исполнили Джеймс Стюарт, Грейс Келли и Телма Риттер.

Ныне считается одним из лучших и самых удачных фильмов Хичкока. Четыре номинации на премию «Оскар», входит в список 250 лучших фильмов по версии IMDb. Американским институтом киноискусства признан одним из величайших детективов и триллеров в истории

Профессиональный фотограф Эл Би Джеффриc (Джеймс Стюарт) вынужден безвылазно сидеть в одной из квартир дома в Гринвич Виллидж: его нога, от ступни до бедра, в гипсе после перелома. Его навещают сиделка Стелла (Телма Риттер), подруга-модель Лиза Фремонт (Грейс Келли) и изредка — его друг, полицейский. Окно спальни, в которой герой находится на протяжении всего фильма, выходит во двор. Напротив видны окна соседей: пары молодожёнов, одинокой девушки-балерины, композитора, живущего в мансарде, одинокой женщины среднего возраста на первом этаже, пожилой пары, держащей собачку, которую они спускают со своего этажа погулять (и затем снова поднимают) на специальном подъёмнике, крупного мужчины средних лет, ухаживающего за своей больной женой.

От нечего делать Джеффриc наблюдает за жизнью соседей по двору. В результате этих наблюдений он неожиданно приходит к выводу о том, что в одной из квартир произошло убийство. Поначалу никто не верит ему, но постепенно ему удаётся убедить Лизу и Стеллу в справедливости своих подозрений. Его друг-полицейский не верит ему почти до самого конца. В результате оплошности героев подозреваемый понимает, откуда за ним следят, и в одной из финальных сцен фильма приходит к Джеффрису, в результате борьбы тот выпадает из окна и ломает вторую ногу.

Помимо основного детективного сюжета в фильме развивается несколько побочных линий, связанных с жизнью соседей Джеффриса. Композитор, на протяжении картины мучительно сочиняющий нечто лирическое, в конце создаёт замечательную песню «Лиза» (так же зовут героиню фильма). Молодожёны, поначалу не вылезающие из спальни, начинают ссориться. К одинокой девушке возвращается жених-солдат, невзрачный парень-очкарик, которого она радостно встречает. Композитор и одинокая дама с первого этажа находят друг друга: его мелодия отвлекает её от попытки самоубийства.
Филмът е даван много пъти по бълг.ТВ, но и аз си го спомням смътно. Ако искате да го гледате
https://www.videoclip.bg/watch/1300056_zadniyat-prozorec-1954-bg … ip-btv-cinema-280
https://www.videoclip.bg/watch/1194338_zadniyat-prozorec-1954-bg … rip-kanal-1-27042
и т.н.

Лека нощ!

# 469
Добро утро на Йордановден!

Честито Богоявление! Heart
Да започнем деня си с чашка кафе, добро настроение и
пожелания за здраве и щастие! Честито на имениците!
Благословен ден! CoffeeFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Скрит текст:

Благодаря за интересните неща,които сте донесли вчера-Снинова и Линка! Two HeartsTwo Hearts

Линка,направи ми впечатление името на актрисата-личното турско,а фамилията полска.И се поразрових.Поначало на много от актрисите родени в чужбина бащите са от Турция заминали да работят в Германия,Нидерландия и др.страни от Европа!После се оженили и създали семейства.След време децата им се връщат в Т-я и започват кариера.

Туба може да се гордее с поредната си блестящо изиграна роля. Hands Clap

от вчера
Туба е добавила към Instagram #TubaBüyüküstün
#riseofempires Сезон 2, ето малко снимки зад кадър.. беше толкова красиво, специално пътуване.. Благодарна съм за възможността да се срещна с Мара.. о, боже, ставам емоционална.. 🙈
@emrecsahin @karga7pictures @netflix
(Допълвам 2 снимки,Линка е пуснала другите)

Приятен и запомнящ се ден!

# 470
Добър вечер дами,
работих каквото работих, сега релакс Simple Smile))
Благодаря за всичко споделено.
Туба днес е сложила няколко неща в IG си:
Репост на Бегюм Кая:
Липсва ми тази красота @Tubabuyukustun
Туба отговори: И ти ми липсваше момиче.
Снимката е от преди време.

Няколко кадъра на Мара Бранкович.

Приятна петъчна вечер.

# 471
Здравейте!

Хубави сн. е споделила Туба! Весело е било зад кадър.
За ме останаха само да споделя хвалебствените коментари.
Цитат
България са я изпуснали, без да искат или нарочно...
Обидена съм! Stuck Out Tongue Winking Eye
А сега малко да се похвалим
https://twitter.com/ganahin_lourdes/status/1611346012374810624
Туба е фантастична, тя е много гъвкава актриса, гледал съм всичките й сериали и филми, всеки герой е различен от другия и тя го прави естествено, без да преувеличава, за да направи героите й правдоподобни, тя заслужава цялото признание в Светът. #TubaBüyüküstün

И истински готините мъже! Blush
Мъжете не се нуждаят да имат красиви черти. Достатъчно е да са мъжествени! Hands Plus1
Като отлично разбирам, че ролите им ги правят обаятелни. В една нормална съпунка ще ми изглеждат или стандартни, или лигави...

Лека нощ!

# 472
Привет, момичета и от мен на Богоявление!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БОГОЯВЛЕНИЕ!  Празникът отбелязва кръщението на Исус Христос от Иоан Кръстител във Водата.
Скрит текст:
Реченото ми да е сторено. Амин
Исус идва от Галилея при Иоан на река Иордан да е кръстен от него. Иоан Го възпира, като Му казва: „Аз имам нужда да бъда кръстен от Теб, а Ти ли идваш при мен?” Исус му отговаря: „Остави Ме сега, защото така подобава да изпълним всичко, което е право”. Тогава Иоан Го оставя да влезе в реката, като всички други, да се кръсти.  И като се кръщава, Исус веднага излиза от водата. Тогава се отварят небесата, Божият Дух слиза като гълъб и се спуска към Него. От небесата се  чува Глас, Който казва: "Този е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение”. Оттук и названието на празника, БОГОЯВЛЕНИЕ.
Исус Христос се потапя във водите на Йордан и излиза от тях. Този акт символизира тайнството на смъртта и възкресението, които се случват по-късно в живота Му. Вярващите християни повтаряме кръщението във вода, в определен момент от живота си. Така публично заявяваме желанието си за промяна: да „погребем“ стария грешен човек и да излезем чисти от водата, решени да живеем свят живот за Бога.

Тези дни Туба ни е зарадвала със снимки от сета на ВОИ2, както и на снимки на Мара Хатун.    
Благодаря ви за всичко, което сте споделили за - снимки на Мара Хатун от кадър и зад кадър, отзивите в пресата за превъплъщението на Туба като Мара Хатун, за колажите и за всичко останало
Злати, Снинова, Линка
Аз успях да изгледам само 1 еп на ВОИ2. Наистина Туба се справя прекрасно като кралица
Цитат
https://twitter.com/ganahin_lourdes/status/1611346012374810624
Туба е фантастична, тя е много гъвкава актриса, гледал съм всичките й сериали и филми, всеки герой е различен от другия и тя го прави естествено, без да преувеличава, за да направи героите й правдоподобни, тя заслужава цялото признание в Светът. #TubaBüyüküstün

Линка с това мнение съм на 100% съгласна
Злати прединяколко дни е дала информация за ДП. Вече започна 36 оригинален епизод. Очаквам 37 еп.да започне в сряда. Което означава, че най-вероятно другия петък Туба ще се появи на малкия екран  

Вичи изпращам ти изобилие от положителна енергия, която да ти помогне по-лесно да преминеш през поредното изпитание! Hands Pray

Предлагам ви една интересна статия за харесваната от нас Даян Кийтън, която днес навърши 77 години  Hands V
Скрит текст:

В началото на кариерата си Даян Кийтън си спечелва репутацията на „сбърканата актриса“, известна със своя самоиронизиращ хумор и възхитителна интелигентност.

Кийтън става муза на Уди Алън, който прави филм с героиня, базирана на нея. Алън пише сценария на „Ани Хол“ (1977) с мисълта за Даян Кийтън. Истинското й име е Даян Хол, от малка я наричат Ани. „Ани Хол“ донася „Оскар“ на Даян Кийтън.

„Разбира се, разпознах се в ролите, които Уди Алън написа. Особено в „Ани Хол“. Бях млада жена и актриса, която имаше много чувства, но не знаеше как да изрази себе си. Това го има у Ани. Мисля, че Уди използва нещо важно и основно, което откри в мен по това време, и се радвам, че го направи, защото това работи много добре във филма.“
На 5 януари актрисата навършва 77 години и това е чудесен повод да си припомним защо толкова много я харесваме.

Кариерата на Даян Кийтън започва през 1968 г., когато на 19-годишна възраст участва в известния бродуейски мюзикъл „Коса“.

Усещането за свобода е нещо, което, за щастие, идва с възрастта и житейския опит.
„Коса“ се занимава с проблемите, пред които са изправени свободомислещите в западното общество хора през 60-те години на миналия век – доста подходяща роля за един независим актьор. Пиесата включва сцена без дрехи. Кийтън отказва да се съблече. Събличането не било задължително – актьорите, които се съгласят да се снимат без дрехи, щели да получат допълнителен бонус от 50 долара. За да получи главната роля, режисьорът препоръчва на Даян да отслабне с 10 кг, което поставя началото на петгодишна битка с булимията за актрисата.

Относно събличането – Даян Кийтън променя мнението си години по-късно, за филма „Невъзможно твой“ с Джак Никълсън. В една сцена тя е напълно гола, тогава е на 57. Кийтън заявява в интервю, че възгледите на човек за тялото му се променят, когато той остарее – започваш да се цениш повече и да виждаш красотата. Публиката беше очарована, както и колегата й.

Намирам за най-секси у един мъж именно хумора. Обичам, когато са смешни. Мога да умра за това.
След сценичния си дебют в „Коса“ Даян Кийтън се явява на прослушване за роля в продукцията на Уди Алън „Play It Again, Sam“ (1972). Чувството й за хумор, освен талантът й, разбира се, привлича Уди Алън и не след дълго двамата започват романтична връзка. Кийтън е участвала в общо осем филма на Алън, като четвъртият – „Ани Хол“ – й носи „Оскар“ за най-добра женска роля, „Златен глобус“ и награда БАФТА.

В края на 70-те години на миналия век Даян Кийтън се превръща в модна икона. Нейният избор на дрехи в „Ани Хол“ включва неща от личния й гардероб, който се състоял предимно от ретро мъжки дрехи. След излизането на филма жените започват масово да се обличат в мъжки дрехи и костюми с панталони.

„Вярно е, че наистина изчезвате от планетата, ако сте жена на средна възраст, но това има и някои предимства. Защото твърде голяма част от живота ми беше прекарана в чакане да бъда видяна. Надявайки се да бъде видяна, надявайки се да бъде избрана. След като осъзнаеш, че вече не те гледат по този начин, започват да се случват други неща.“
Първата мащабна роля на Даян Кийтън е в „Кръстникът“. Тъй като не била чела книгата на Марио Пузо и не знаела почти нищо за нея, Кийтън казва, че „не е разбрала“ как е получила ролята на съпругата на самия Кръстник.

По-любопитното е, че ако не беше Даян Кийтън, Ал Пачино по всяка вероятност нямаше да участва във филма. След като Кийтън вече е получила ролята си в „Кръстникът“, продуцентите я поставят на сцената с Ал Пачино, за да му помогне на прослушването. След като играли заедно, режисьорът Франсис Форд Копола я попитал какво мисли за Пачино, на което тя отговорила: „Страхотен е!“.

Имах кариера, станах майка късно. Не съм се омъжвала и никога не съм имала основани на толкова дълбоко доверие отношения с мъж. А доверието е мястото, откъдето идва истинската сила на любовта.
Колко от нас са били влюбени във филмова звезда и са мечтаели тайно за нея? Е, Даян Кийтън успява да сбъдне мечтата си. Като малка тя вижда на екрана Уорън Бийти и се влюбва. Години по-късно получава обаждане от Бийти.
Под крилото на Уорън Бийти актрисата се издига до нови висоти. Когато тя признава, че се страхува от полета си от Лос Анджелис до Ню Йорк, Бийти се появява точно когато тя се качва в самолета и лети с нея, държейки я за ръка през целия път. При кацането, като истински романтик, той целува ръката й и веднага хваща полет обратно.

Връзката им е страстна, бурна и приключва след две години. Бийти и Кийтън се разделят скоро след общия си филм – „Reds“, когато вече отношенията им са доста обтегнати.

Други мъже, с които Даян Кийтън е била, са Ал Пачино, Джак Никълсън, Стив Джобс, Киану Рийвс. Даян никога не се е омъжвала. Има две осиновени деца – осиновява ги, когато е на 50.
След като губи майка си заради болестта на Алцхаймер през 2008 г., Даян Кийтън пише първите си мемоари – „Then Again“. Книгата е базирана най-вече на задълбочените записки в дневника на майката на Даян, които актрисата никога преди това не е искала да прочете. Един разказ описва Даян като мистерия, същевременно с това осъзната и мъдра.

Имам чувството, че майка ми бе избрала семейството пред мечтите си. Тя просто беше най-добрата майка, но мисля, че тя е причината да не се омъжа. Не исках да се откажа от своята независимост.
На въпроса защо никоя от любовите й не е стигала до олтара Даян Кийтън отговаря, че просто не е искала да се откаже от независимостта си. И добавя, че всъщност никой от тези мъже никога не й е предлагал брак.
Най-известният филм на Даян Кийтън може би е „Клуб Първа съпруга“. Комедията, в която Кийтън участва заедно с Голди Хоун и Бет Мидлър, е история за отмъщението на жени, чиито съпрузи са ги изоставили заради по-млади жени. Филмът предизвиква истински фурор сред зрителките.

Най-новият филм с Даян Кийтън е „Мак и Рита“, а ние определено вече нямаме търпение да го гледаме.

„Не се отказвайте от себе си. Правите грешка тук и там; правите твърде много или правите твърде малко. Просто се забавлявайте. Усмихнете се. И продължавайте да си слагате червило.“
https://eva.bg/article/44078-Ekstsentrichnoto-momiche-na-Kholivud-Dayan-Kii-tan-na-77?fbclid=IwAR2MGDn44iOxwYO0eRuA34t5rcjpo1jtN71XUSc0R4sYpGM5SMG8HnV5-kE

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 00:31 от kanti

# 473
Добро утро на Ивановден!

Да посрещнем заедно утрото с чаша кафе и добро настроение! CoffeeFlowers Four Leaf Clover
Да си подарим един прекрасен ден, да бъдем усмихнати и позитивни и
поздравим нашите близки и приятели носещи името на Св. Йоан Кръстител.
Честит празник!
Flowers RoseFlowers BouquetFlowers Tulip

Да почерпя за имения ден на внучката Йоана!Да ни е жива и здрава!
Скрит текст:

Благодаря за всичко,което сте донесли вчера-Снинова,Линка,Канти! Revolving Hearts
За сега нищо ново за Туба не открих!Надявам се по-късно да излезе!

И нещо за бивия партньор на Туба-Фърат Челик! Линка,го харесва! Wink

Фърат Челик е нова гост-звезда в сериала 'Рибарче''!
В 17-ти епизод ще видим образа на Ефе, изигран от Фърат Челик. Ефе, който дойде от чужбина, ще направи истинска беля! Планира се Ефе да остане в сериала за около 5 епизода, ако няма ново развитие.
от Бирсен Алтунташ
(Знаем,че режисьорка е Бурджу Алптекин,която беше и на ''ДА/МД'')

Скрит текст:

Желая ви приятна събота!

# 474
Здравейте съботно,
благодаря за всички коментари, мнения, снимки и всичко останало.
Туба се еотдала на любимото си нещо - да гледа изкуство.
Посетила е изложба на скулптора Юго Рондиноне в Petit Palais, Париж

Красиво е

Приятна вечер.

# 475
Здравейте момичета!
Писах , писах и едно неволно движение и изтрих всичко!
Беше интересно, а и се бях увляклла да описвам кое смятам аз за хубав филм.
Съдбата ми каза, че това не е важно и интересно за вас. Подчинявам се.
Честит Ивановден!
Честит Йордановден на патерица, вчера забравих!
Злати,
Честит имен ден на Йоанка, да е здрава, щастлива и успешна! Heart
Според астролозите тази година овните сме от касметлийските зодии, пожелавам на Йоанка много късмет и щастие!

Снинова, това всъщност харесвам най-много на Туба, че чрез нея научавам толкова много интересни неща!
До световното изкуство винаги можем да се докоснем чрез нета. Ако знаем къде да го търсим, а Туба ни  показва точно това.

Цитат
Малый дворец Парижа ( Petit Palais) — бывший выставочный павильон проходившей в Париже Всемирной выставки. Сейчас Городской музей изящных искусств
Подобно Эйфелевой башне, здание создавалось как павильон для Всемирной выставки (правда, это была выставка 1900 г. — Малый дворец на 12 лет моложе «Железной дамы»). Архитектору Шарлю Жиро была поставлена непростая задача — сорудить дворец, олицетворяющий грань веков, своеобразный мост между классическими традициями и архитектурными веяниями будущего. Результат оказался настолько хорош, что о демонтаже дворца после выставки и речи не шло — в 1902 г. бывший павильон стал музеем.
Хоть и называется дворец Малым, состоит он из множества залов, обойти которые за один день невозможно. Малый дворец включает в себя коллекции греческого, римского и египетского искусства, предметы эпохи Средневековья и Ренессанса, собрания книг и эмалей, картины голландских и фламандских мастеров XVI и XVII вв., коллекции мебели и гобеленов XVIII в., а также полотна французских художников XIX в. В хранилищах музея имеется большое количество работ фовистов и кубистов. На данный момент Пти-Пале насчитывает сейчас 45000 произведений искусства.
Здание музея построено в стиле Боз-ар — эклектический стиль архитектуры. И представляет собой невиданной красоты архитектурный ансамбль, фасад которого украшен величественными колонами и множеством пластических элементов. Внутри дворца имеется сад, который, до 2005 года, когда прошла большая реконструкция, был закрыт к посещению. Сейчас же это островок экзотических растений в центре Парижа в самом сердце Малого дворца. Летняя терраса кафе выходит прямо в сад дворца
Вход в музей является бесплатным

Цитат
Выставка Уго Рондиноне (швейцарский скульптор живущий в Нью-Йорке ) в Малом дворце состоит из двух ансамблей работ, дополненных новой видеоинсталляцией. Эти работы, вращающиеся вокруг человеческих тел в контакте со стихиями и природой, соответствуют множеству семейств работ, созданных художником с конца 1980-х годов. Земля, небо, воздух, вода и огонь, связанные с существами в покое или в движении, вызываются во всей полноте их духовного измерения.

Первый ансамбль, человеческий, встречает посетителей и сразу подчёркивает слияние бытия и стихии: семь лепных, подвешенных тел, украшенных голубым усеянным облаками небом «камуфляж», противопоставляют посетителям воду и воздух.

Вторая группа, исторически являющаяся источником этой трилогии, состоит из обнаженных тел. Изготовленные из смеси прозрачного воска и земли, собранных на семи континентах, эти скульптуры также имеют «закамуфлированный» вид из-за смешения неоднородных компонентов. На них изображены сидящие и отдыхающие тела танцоров и танцовщиц. Созданные в человеческом масштабе, эти обнаженные тела поначалу кажутся реалистичными, пока посетитель, подойдя ближе, не обнаружит их явно искусственный вид, особенно заметный в месте соединения конечностей с телом. Таким образом, эти скульптуры «парадоксальны» в своем соответствии эстетике Рондиноне: он играет на «противостоянии» между тем, что ожидается от танцора, и позой, которую он заставляет каждого принять. Изгнав любой хореографический жест и любую отсылку к сценическому пространству, эти неподвижные, замкнутые тела, кажется, стали единым целым с природой, напряженно сконцентрировавшись и погрузившись в медитативное состояние.

От одного ансамбля к другому посетители становятся свидетелями процесса мутации тел: переходя от эфирной приостановки человеческого неба к квазилетаргии обнаженных тел, тела «возрождаются» в фильме «Горят до блеска», презентация которого в Малом дворце. является мировой премьерой. Фильм проецируется на шесть экранов внутри цилиндрического пространства из обожженного дерева, образующего круг, повторяющуюся для художника геометрическую фигуру. Здесь тело находится в движении: 12 перкуссионистов и 18 танцоров и танцоров собрались вокруг костра в пустыне. Сочетая наследственный транс из Магриба с жестами современного танца, задуманного с помощью франко-марокканского хореографа Фуада Буссуфа, они соединяются с природой от заката до рассвета, когда снова восходит солнце.

По мнению художника, связующим звеном между первыми двумя группами и горящими до блеска является стремление к преображению: «Первоначальное вдохновение пришло из стихотворения Джона Джорно под названием «Ты должен гореть, чтобы сиять»»: буддийская пословица о сосуществовании жизнь и смерть, напоминающие гораздо более древний греческий миф о фениксе, бессмертной птице, которая циклически регенерирует или возрождается другим образом. Ассоциированный с солнцем феникс получает новую жизнь, воскресая из пепла своего предшественника».

Наконец, художник принял во внимание работы, принадлежащие Малому дворцу, с которыми здесь сталкиваются его собственные. Он обратился к антропоморфным скульптурам из коллекции музея, чтобы лучше «контекстуализировать» обнажённых тел, и окружил обожжённый до блеска цилиндр четырьмя картинами Эжена Карьера.
Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)
Много са добри, превеждат не с гуги, за това преводите им са истински, а винаги публикуват допълнително инфо като това, относно такива интересни обекти, които Туба харесва.

И една статия от испанската преса.
https://www.minutoar.com.ar/entretenimiento/2023/1/6/tuba-bykstn … chobox=1672995804
Туба Бююкюстюн, звездата от "Mi Otra Yo", изненадва с новия си сериал
Турската звезда ще се завърне в Netflix и можете да видите първите кадри от предстоящата премиера.

Туба Бююкюстюн е една от най-големите турски фигури на годината. „ Mi Otra Yo “, сериал, в който той участва в Netflix, се превърна в истински световен феномен и се очаква завръщането му през 2023 г.

Докато феновете на „ Mi Otra Yo “ очакват Netflix да пуснат втория сезон на турската драма , красивата актриса се завръща в платформата Red N с още един повече от завладяващ проект.

Разбира се, не очаквайте Туба да се покаже като в „ Моето друго аз “, защото той ще бъде далеч от това. По този повод той е част от поредица , която съчетава война, фентъзи и преди всичко ще има много екшън.
Една от кралиците на турската драма е един от главните герои на „Възходът на империи: Осман, „Мехмед срещу Влад““, фантастика, която дойде в Netflix с надеждата да повтори успеха на първия си сезон.
Какво е „Възход на империи: Осман, Мехмед срещу. Влад”
Режисиран от Емре Шахин, той дойде в Netflix през 2020 г. и беше любим на публиката в Турция. Първата част на "Rise of Empires: Ottoman" разказва историята на превземането на Константинопол в ръцете на Фатих Султан Мехмет...

Канти, много харесвам Даян Кийтън. Беше ми много интересно да прочета за  живота ѝ. И да, „Клуб първа съпруга“ е един от любимите ми филми!
По този повод расъждавах в поста, който изтрих неволно.Истински хубавия филм трябва да може да се гледа леко, а да казва много и да остане в съзнанието и човек  да го мисли дълго време.

Желая ви приятна вечер!

# 476
Добро утро,момичета!

Днес е Бабинден по нов стил!Честит празник на всички баби и медицински
работници свързани с тази професия!Бъдете здрави и щастливи! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Снинова Hug,Линка Hug,благодаря за всичко,което сте отразили вчера!
Беше интересно да ви изчета! Flowers RoseFlowers Tulip
Линка,благодаря за пожеланието за ИД на внучката! Two Hearts
И снахата е овен! Wink

Tубa е добавила репост от Лина Ямани Туирсси в Instagram #TubaBüyüküstün
1.Браво за тази красива история, скъпа моя Туба Kissing Heart
Аз съм фенка на тази героиня, принцеса Мара
#RiseofEmpiresOttoman @Paris

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244877%2Fd8584ffcf863deae5d

2. „Ние убиваме всички, скъпи приятелю. Някой с куршуми, някой с думи,
някой с това, което сме направили, и някой с това, което не сме направили.
Федор Достоевски

Още отзиви пуснати сутринта във ВК-ТуКи

Скрит текст:

Желая ви приятна неделя!

# 477
Здравейте по неделно време,
благодаря за всичко споделено.
Днес било бабин ден. Това ми хареса и го слагам.

Наистина научаваме много неща покрай Туба, днес ни е сложила друг вид изкуство.
Изпълнение на пиано.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244879%2Fca94c0dc … pl_wall_-63875573
След повече от година и нещо още няма фигура в музея за восъчни фигури. Но музеят пак е сложил нещо.
Гледахте ли сериала на Туба Бююкюстюн ВОИ 2?
Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi "Rise of Empire: Ottoman 2”yi izledin mi?

Вярно, че нещата са свързани, но напоследък имам чусвото, че който се докосне до Туба публикува до откат Simple Smile))

Приятна неделя

# 478
Здравейте!

Туба е споделила това в ИГ си.
А публиката е доволна. От турските фенове
https://twitter.com/frankielv34/status/1611869303762227200
https://twitter.com/frankielv34/status/1611871065419948035
О, може би съм го казвал и преди, но когато Туба свърши работа, винаги отивам и го гледам, без да го подлагам на съмнение. Защото избира наистина качествени произведения и винаги ме удовлетворява докато гледам. Аз лично го спазвам, за да се чувствам гурме и да съм доволен. Човек с много високо качество 👏🏼💗

Тя обогатява себе си и публиката си с различни роли и гледни точки. Туба е името, на което имам най-голямо доверие в това отношение. Избира невероятни творби. Дори не навлизам във факта, че тя отдава дължимото на ролята, която играе. Тя може да ми предаде хиляди емоции с един поглед  Simple Smile

Днес е бабин ден! Поздрави на празнуващите!

Снинова, това което Туба е пуснала е джаз импровизация на един от големите пианисти на нашето време - турския пианист Fazil Say. Ето една негова импровизация на тема Турски марш от Моцарт

Туба не за първи път споделя негов клип. Явно много го харесва.
Сега малко народно творчество.

Всъщност художника на портрета и окото си има име и галерия Abdo Wgih - Digital painter and graphic designer
https://www.behance.net/abdowgih
Една сн. която много харесвам

Туба на 7 годинки с Хандан ханъм. Какво сладко детенце! И каква красавица стана!

Не знам какво са се присетили в ТТ , това е някъде  2015 г.
Цитат
Это Лица известных,   которые являются образцами красоты и пропорций, используемыми в обучении в крупнейшем медицинском университете Глазгоу.
Ingilterenin en önde gelen ve en büyük üniversitelerinden olan Glasgow Tip Üniversitesinde Tuba Büyüküstün ders olarak veriliyor
Това са  Лицата  на известните,   които са образци за  красота и съразмерност използвани в обучението  в най-големия  Медицински университет в Глазгоу. И Туба е една от тях.

С годините става все по-красива...

Лека нощ!

# 479
Привет, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте споделили вчера и днес
Злати, Снинова, Линка

Много хубави и нтересни са коментарите за ВОИ2 и играта на Туба. Чрез Нетфликс и това, че ВОИ2 е на английски език Туба навлиза директно в полезрението на зрители от цял свят. И от там който се заинтересува за нея може да намери в Нетфликс и мрежата и другите й сериали и филми
Ето и потвърждение на написаното от мен в ТТ, което ми "изскочи" веднага след като отворих ТТ да потърся някоя и друга снимка на Мара Хатун Hands V
Jessica Cummings@CummingUpJess
Amazing almost 8 yrs later and still going strong #KaraParaAsk and the lead actress #TubaBüyüküstün an international star ⭐️ her other worldwide successes #AnotherSelf and #RiseofEmpiresOttoman season 1 and 2 can also be found on #Netflix
Удивителни почти 8 години по-късно и все още силни #KaraParaAsk и главната актриса #TubaBüyüküstün международна звезда ⭐️ другите й световни успехи #AnotherSelf и #RiseofEmpiresOttoman сезон 1 и 2 също могат да бъдат намерени на #Netflix

Наистина чрез Туба научих за много музеи, изложби, дестинации и т.н. Това е ценното в общуването ни тук - освен, че я харесваме като актриса, чрез нея директмо  и индирекно научаваме за неща, за които не сме и подозирали или сме само чували мимоходом Hands V Поредното потвърждение е посещението й на изложбата на Уго Рондинон в Petit Palais в Париж, подробна информация, за които  ни е донесла Линка Yum вчера

Понеже вчера не успях да стигна до тук затова сега на голяма патерица да честитя на Йоанка ИД- Злати Пожелавам да ви е здрава, да усвоява с лекота уроците и да има мирно и безгрижно детство! Gift Heart

Слагам ви и нещичко за четене с кафето утре сутрин Heartpulse
УМЕНИЕТО ДА ОБИЧАШ - Дон Мигел Руис
Скрит текст:
ДОН МИГЕЛ РУИС
ЖИВОТЪТ  Е ИГРА . И НЕКА ДА Я ИГРАЕМ ДОБРЕ ЗАЕДНО ! ❤

<< Във всяка връзка има две половини. Едната половина сте вие, а другата половина е вашият син, вашата дъщеря, вашата майка, баща или вашия партньор. От тези две половини, вие сте отговорни само за вашата половина и не носите никаква отговорност за другата половина.
Няма значение колко близки смятате, че сте или колко силно обичате, няма начин, по който да поемете отговорността за това, което е в главата на другия човек. Никога не можете да разберете какво чувства този човек, в какво вярва той, предположенията, които прави. Вие нищо не знаете за този човек.
Това е истината, но какво правим ние? Опитваме се да поемем отговорността за другата половина и затова взаимоотношенията в ада се основават на страха, драмата и борбата за контрол. Ако ние сме във война за контрол, то е защото не изпитваме уважение. Истината е, че ние не обичаме. Това е егоизъм, а не любов, това са просто малките дози, които ни карат да се чувстваме добре. Когато липсва уважение е налице война за контрол, защото всеки се чувства отговорен за другия. Трябва да те контролирам, защото не те уважавам. Трябва да отговарям за теб, защото каквото и да ти се случи, ще ме нарани, а аз искам да избегна мъката. Следователно, когато аз видя, че ти не си отговорен, ще те критикувам през цялото време, за да те накарам да бъдеш отговорен, но отговорен от моята лична гледна точка. Това не означава, че аз съм прав. Ето какво се случва, когато изхождаме от пътя на страха.
Тъй като не те уважавам, аз действам сякаш ти не си достатъчно интелигентен, за да видиш какво е добро и какво не за теб. Допускам, че не си достатъчно силен да влезеш в определени ситуации и да се грижиш за себе си. Аз трябва да те контролирам и казвам: “Нека го направя вместо теб” или “Не прави това”. Опитвам се да потискам твоята половина от връзката и поемам контрола за всичко. Ако аз контролирам цялата връзка, тогава къде е твоята част? Тя не работи.
С другата половина ние може да споделяме, да се забавляваме, да творим най-прекрасния сън заедно. Но другата половина винаги има свой собствен сън, собствена драма, собствени желания и ние никога не можем да контролираме този сън, независимо колко упорито се опитваме да го направим. Следователно имаме избор: Можем да създадем конфликт и война за контрол или да станем приятели в играта или отборни играчи. Играчите в отбор играят заедно, а не един срещу друг.
Ако играете тенис, вие имате партньор, вие сте отбор и никога не вървите един срещу друг – никога. Дори да играете различно, вие имате една и съща цел – да се забавлявате, да играете заедно. Ако имате партньор, който иска да контролира вашата игра и ви казва “Не, не играй така, играй така. Не, не го правиш добре”, вие изобщо няма да се забавлявате. В крайна сметка вие няма да искате да играете повече с този партньор. Вместо да сте отбор, вашият партньор иска да контролира играта Ви. А без идеята за отбор вие винаги ще имате конфликт. Ако разглеждате вашата връзка, вашата романтична връзка като отбор, всичко ще започне да се подобрява. Във връзката, както и в играта, не става въпрос за загуба или печалба. Играете, защото искате да се забавлявате.
Любовта е безжалостна. Тя не изпитва съжаление към никой, но е състрадателна. Вие ме съжалявате, когато не ме уважавате, когато не смятате, че съм достатъчно силен за да се справя. От друга страна любовта респектира. Обичам те - зная, че можеш да се справиш. Зная, че си достатъчно силен, достатъчно добър и интелигентен, за да направиш свой собствен избор. Не е необходимо да правя избор вместо теб. Ти можеш да го направиш. Ако паднеш, аз ще ти подам своята ръка, мога да ти помогна да станеш. Мога да кажа: “Ти можеш, продължавай напред.” Това е състрадание, но то не е същото като да изпитваш съжаление. Състраданието произтича от уважението и любовта, а чувството на съжаление е резултат от страха и липсата на уважение.
Да овладеете взаимоотношенията зависи изцяло от вас. Първата стъпка е да станете съзнателни, да разберете, че всеки сънува своя собствен сън. Веднъж след като разберете това, вие можете да поемете отговорността за своята половина от връзката, която сте вие. Ако знаете, че вие сте отговорни само за вашата половина от връзката, лесно можете да контролирате тази половина. Не зависи от нас да контролираме другата половина. Ако уважаваме, ние знаем, че партньорът ни, майка ни, синът ни са напълно отговорни за своята половина. Ако ние уважаваме другата половина, винаги в тази връзка ще цари спокойствие. >>

Малко усмивки за хубав старт на новата седмица Yum Satisfied Smile
Скрит текст:

Лека нощ и успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 01:32 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт