Магията на изтока - тема 69

• 24 705
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
2в1, да знаеш, че сериалът на Йончо и Йонка, започна доста добре снощи. Приятно ме изненада първи епизод.
Нашият е служител в банка, но е като влюбен ученик в Йонка, която е негова колежка. Доброто момче, което помага на всички за всичко, наивен, добродушен, почти светец. Той ги умее много такива образи, хаха. Тичат му на характера.
Историята им започна много красиво (невинно по азиатски), ноооо, отново имаме интриги на работното място, завистливи дребни душици (колеги и на двамата) и една тайна, която тя крие (естествено, то за къде сме в корейски сериал без някоя обсебваща родителка/майка?!).
Героят на Га Рам със сигурност е неин брат, но нашият още не се е светнал, въпреки че тя му каза, че има брат на 27 години.
Отново се занимаваме с предразсъдъци на работното място и това дали можеш да имаш връзка с колега/колежка и колко "грешно" е това специално в Корея.
Ще скапят историята, сигурна съм, но Йон и Йонка са хубава двойка. Ще им се насладя, докато двете сценаристки (дебютантки) не ми изпилят нервите.

# 496
Съмнявам се,че ще изгледам някой сериал до края на годината и вероятно това е последния изгледан за тази година Grinning
Ще бъда мила Innocent

Secret royal inspector joy
Не съжалявам,че го гледах,хареса ми през първото полувреме и се забавлявах да му се подигравам през второто. Изпълни предназначението си,което беше да гледам Тек и да ми е весело.
Историята е линейна,без голям пик или драма.Сюжетът е прост - за таен инспектор,който иска да прави кнедли,но съдбата решава друго и той трябва да разкрие корупция от високо ниво.Така среща Тя,която е силна и своенравна,но и добра + досадна.Налични са и групата приятелили/спътници,които да спомагат за лекия хумор.
Социални проблеми,неравенство между половете,интриги на работното място,приятелство,любов и мечти са другите проблеми,които разисква или се опитват да се промъкнат в сериала.

# 497
  • вятърничава
Да, бъди добра - Коледа е все пак Wink
интриги на работното място ха ха ха!

Аз искам да гледам First Love: Hatsukoi (2022).
Малко Такеру и Хикари за разкош:

ross, за The Forbidden Marriage ли става въпрос?

# 498
Scream
Aз си мислех,че винаги съм добра.

И аз искам да гледам First Love: Hatsukoi,за да мога да бъда повърхностна за секунда  и да кажа,че Такеру е страхотен. И едва ли са могли да намерят някой по-добър за ролята.Също,че милото ми сърце не е достатъчно силно,за да се справи с него (Такеру) и съм умирала поне няколко пъти.
Така искам да коментирам сериала.

Видях,че в таговете има мелодрама.Бррррр

# 499
  • MJF
Евгений Семененко. Произвольная программа.
Eй на , грижат се за мен на леденото поле да не изоставам от ....ooooh! Wink

А иначе гледам че припомнили Best of K-Pop in Figure Skating Само дето въобще не съм съгласна със заглавието на клипа , трябва да има допълнение че иде реч на ОИ а иначе Миша Джи, Йонг Ю имат много по-качествени от тез на клипа. Да ме прощават тез от оликанала.

# 500
Спомняте ли си преди показвахте клипчета на китайка,която прави големи красоти?Помя едно клипче със сладолед.Имаше и друг канал на мъж,май от Тайван,който също твореше.
Ако някой се сети дали би ми пуснал линк,моля Hug

# 501
Tuon, ето ти дамата. На тайванеца може би Шоши и Рос ще ти помогнат, че аз не съм го запазила.

Здравейте дружки Simple Smile. Прибрахме се от Виена. Много съм доволна. Чудесно си изкарахме. Всичко планувано видяхме. Само беше малко хладничко, но се преживяваше с някоя и друга чаша пунш Grinning. Виена е приказна по Коледа и въпреки многото хора е някак си спокойно и ненатоварващо. Определено ще отидем пак, но през пролетта или ранна есен, за да видим и градините в цялата им прелест.

Разбираемо нищо не съм гледала и покрай празниците няма и да гледам. Ще наваксвам след нова година.

Весела Коледа ви желая Christmas Tree.

# 502
Весели празници от мен!

# 503
  • MJF
Ой, Tuon, опитах с търсачката ама нещо не се справих за тай-майстора , както му казвам аз. Blush
Те и двамата за съжаление отдавна не активни в ютуб. Или при мен поне не излизат като активност от тези за които съм абонирана. Thinking

Eто 2в1 се е заредила емоционално и с нови впечатления, браво.

Flowers Evergreen Tree и аз ви желая весела Коледа. На цялата ни дружина.

# 504
Честита Коледа!
Нищо не съм гледала тези дни, но си взех книгата Tabineko Ripoto. Съвсем в началото съм, чудя се дали после да не видя и филма.

# 505
  • MJF
Честита да е Бел.
Аз пък като те почетох сложих на търсачката Tabineko Ripoto да видя за какво иде реч. Интересно звучи като за книга. Гледам постеа на филма и ми се струва познат, явно някои от нас тук го е споменавал назад във времето. Даже взех да се чудя да не би и аз да съм гледала The Travelling Cat Chronicles/2 ама пък обикновено помня животните дето съм гледала WinkSmile , та явно е потънал в някои от списъците ми за гледане по-скоро Blush

# 506
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи, и вие и близките ви. Благополучието да се настани в домовете ви.

# 507
Шо, с търсачката намерих само едно мнение на Рос, явно не е останала очарована от филма. Засега ще си чета книгата, по-нататък ще реша дали да го гледам.

# 508
Весела Коледа Christmas Tree

Бел,пиши ако ти е харесала книгата.

Резюмето на The Travelling Cat Chronicles и на мен ми звучи познато,но дали го четох или го гледах Blush
Наскоро имах следната случка Sweat Smile
Половинката:Искаш ли да гледаме филм?
Аз:Да?Кой?
П:Казва някакво заглавие.
Аз:Не съм го гледала. (оптимистка Joy )
23 + минути по-късно се оказа Alienoid.Сетих се от сцената с училището.Обаче ми се стори познат.

Имам на Лиу Цъсин трилогията The Three-Body Problem. Това е  първият азиатски роман, който е печелил награда Хюго за най-добър роман и е номиниран за наградата Небула,също в категорията за най-добър роман
Сега по една от всичките платени платформи върви анимето.
В романa човечеството успява да установи контакт с извънземи и се подготвя за пристигането им. От една страна човечеството се подготвя за посрещане на непознатия вид,а от друга тече подготовка за защита.

# 509
  • вятърничава
Честита Коледа! 🎅
Здраве, щастие и споделени моменти с най-близките ви хора!

Общи условия

Активация на акаунт