Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Май сутиен липсва на Софи.

# 166
Прелестна е принцесата на Уелс!
Не мога да не се съглася. Изглежда чудесно. Роклята е много свежа, а тя усмихната!

# 167
До онзи ден бяха Кеймбридж, сега пък Уелс. На мен ми е трудно с промените. Да ги наричат по име за мен би било най-добре. Simple Smile

# 168
С бебе Бианка

# 169
Каква душичка сладка е тази Бианка.

# 170
Кралят е имал аудиенция с гувернатора на Виктория, Австралия Linda Dessau. Срещата е била в замъка Балморал.
Каква прекрасна библиотека.

# 171
Разкошна Кейт, прекрасна!

# 172
Още снимки на Катрин. Просто е разкошна. Красота.

# 173
  • Разпиляна във въображението
Хубави са Уелс.

Някои ркли, които носят роялите дори не бих се пробвала да облека. На тях обаче им стоят чудесно.

Питам се Рания дали скоро ще приеме възрастта си. Не че е задължително, но до мъжа си понякога ми стои като дъщеря.

# 174
Върнала я е, надявам се  Grinning

# 175
  • До сърцето...
Новите титли на датчаните от 1 януари 2023 - престолонаследниците са без промяна.
Скрит текст:

Публична тайна е, че Мери и Мари не се обичат. Както и че любимка на датчаните беше Александра, а втората съпруга на Йоаким не се ползва със симпатии сред народа. Не случайно им казват "датските Хари и Мегън"
Скрит текст:

... малко от една стара тема по въпроса с двете съпруги на Йоаким
Скрит текст:
Цитат
С първата си съпруга той слага и първата раздяла в кралското семейство от 160 г.  Александра е родена в Хонгконг, има прекрасно образование и успешна кариера, отлично говори 5 езика и с безупречни маниери.
Принцесата е била любимка на датчани (няколко дни преди сватбата е произнесла реч на датски и безупречното произношение е сложило началото на взаимната любов между принцесата и народа). Дали Йоаким не е можел да се примири да е по-малко популярният, дали защото се е чувствал по-малко достоен в нейно присъствие, но дори раждането на двете момчета не е донесло разбирателство и любов в семейството.  Принца е започнал пияни изцепки и показни  изневери, докато младата жена се е стараела да бъде добра принцеса, майка и съпруга. Александра си остава любимка на датчани, дори и свекърва й при развода е била на нейна страна. Днес принцесата е щастливо омъжена за фотографа Мартин Йоргенсен, загубва правото да бъде член на кралското семейство (с това и привилегията да не плаща данъци), но остава „Графиня Фредериксборгска”. Живее в Дания със синовете си (според закона те нямат право да напускат страната) и с мъжа си. Любовта на хората към Принц Николай се дължи най-вече на големите симпатии към Александра.
С настоящата си съпруга – Мари Кавалие –  принца се запознава още докато е женен за първата си съпруга, по време на лов. Но романът им започва на няколко години по-късно, в Париж (ах, колко романтично!). Новият роман бързо е засечен от медиите, още по време на първата си почивка в Авиньон. Мари посреща новата 2006 г. с принца и децата му. От 2008 вече е новата графиня Монпеза, която много прилича и често се бърка (и поради сходство с името си) с Мери. Публична тайна е обаче, че новата принцеса недолюбва етърва си и често в жълтата преса изникват публикации за недотам достойните постъпки на французойката.

... и "ужасяващата" промяна за децата на Йоаким - стават техни Превъзходителства, вместо досегашното - техни Височества.
Скрит текст:

# 176
Радика,
Добре дошла отново в темата !
Много интересен пост.

Винаги съм имала усещането, че снахите не са най-близки. Връщам се да дочета.

# 177
Радика,винаги е било удоволствие да чета твойте постове,благодаря.
Аз се опитах лятото да повдигна темата за двете датски снахи, че май въобще не се понасят, но естествено бях порязана лошо.
Нямат скорошни снимки от общи събития , няма снимки от общи ваканции.

# 178
  • Down south
Радика,
Добре дошла отново в темата !
Много интересен пост.
Абсолютно!
Присъединявам се към казаното!

Радика, липсваше Hug

# 179
  • в сърцето на един мъж...
Ох, разкошна рокля на Кейт, влюбих се, а тя грее в този есенен цвят, а бебе Бианка е прелест малка. Напомни ми за моят престой в болницата и какви трудности имаше дъщеря ми. Такива проекти са много хубави и носят голяма подкрепа за жените.

Радика, радвам се, че се върна! Липсваше.

Общи условия

Активация на акаунт