Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
И кройката страшно много й отива!

Принцеса Ан заема мястото на Хари в Кралския флот
https://twitter.com/Sapphireblues3/status/1577641486769950720?t= … 64omMrqA&s=19

# 181
Те бебетата са сладки, има и изключения, но конкретно за това бебе как видяхте, колко е сладко, като му се вижда само тила?

# 182

Аз се опитах лятото да повдигна темата за двете датски снахи, че май въобще не се понасят, но естествено бях порязана лошо.
Нямат скорошни снимки от общи събития , няма снимки от общи ваканции.
Нещо си чела в тази връзка или?
Давай да го нищим Grinning
Не може само цветя и рози Joy

# 183
  • в сърцето на един мъж...
Те бебетата са сладки, има и изключения, но конкретно за това бебе как видяхте, колко е сладко, като му се вижда само тила?

Аз виждам крачето Simple Smile ръчичката, която е цялата в апаратура. За мен специално това е много личен момент, защото моето дете беше в същото положение. И ми е прелестно и се надявам да се бори и да го изпишат без проблеми. Та да, сладко ми е, не защото е в ръцете на Кейт Simple Smile
Тоалетите на Софи са ми хем интересни, хем странни - има нещо, което не е доизпипано в тях.

# 184
  • До сърцето...
Благодаря, момичета! Hug

И за да не е празен поста, една клюка, така да се каже.
Чарлз разглежда възможността да направи Принцеса Ана херцогиня Единбургска. Това е титлата, носена последно от Елизабет ІІ.
Тяхна детска снимка:
Скрит текст:

Принцесата е известна със слабостта си към фаровете, при визитата си в Ню Йорк е посетила National Lighthouse Museum (Сейнт-Джордж)
Скрит текст:

# 185
Хм, че тази титла не е ли обещана на Едуард?

# 186
  • До сърцето...
Да, трябваше след смъртта на Филип, но две години минаха, нещо се бавят. А и уговорката е на повече от 20 години, чувало се е, че Чарлз и преди е казвал, че е против приемането от брат му на тази титла, макар че Едуард е попечител или както там се казва на Duke of Edinburgh Award.

# 187
Струва ми се, че би било добре все пак да му я дадат. Той е май най-малко проблемния и стабилен син Simple Smile

# 188
Бас ловя,че следващият херцог на Единбург няма да е Едуард!Много висока топка е за него.

# 189
И аз мисля, че няма да е той.

# 190
  • София
Единбург все пак е води столица на Шотландия и май ще се търси подходящ приемник.

# 191
Бас ловя,че следващият херцог на Единбург няма да е Едуард!Много висока топка е за него.
Че какво му е на Едуард? Изпълнява си задълженията тихо, кротко. Няма скандали при тях, а и се видя, колко искрено страдаше Софи за кралицата. Явно са били много близки. Ан на мен ми изглежда много студен и дистанциран човек.

# 192
Титлите не са за лични качества,а за обществени изяви,старшинство,ако щете.

# 193
Титлите не са за лични качества,а за обществени изяви,старшинство,ако щете.
Те си работят, Софи е доста ангажирана, така като гледам. Усмихната, приветлива. Ан винаги е студена като камък. Ако трябва да присъствам на някоя от техните изяви, определено бих предпочела такава на Софи.

# 194
Ан ще играе по правилата на Чарлз, докато Едуард е слаб бизнесмен.

Общи условия

Активация на акаунт