Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 841
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 870

На финала! Мислех, че са приключили!
Честито🙂.Аз не успях да спечеля оттам.
Сикрет,ЧРД.Много щастие,късмет и любов

# 871
Машка, това е защото всички искрено ти желаем много късмет, вярвам го! Няма как като правиш добрини, да не се връщат Simple Smile Рано или късно. 🍀 още 10 пъти по толкова да се похвалиш до края на месеца! 😘

# 872
Изтеглени са имената на потребителите, на които Président ще подари кухненски пасатор!
Despina
mamito81
hrrisss
jey
сикрет
Juana del Solar
s.tafrova
TaniaTanq
ma6kata7
Yellow Rose
Този път имаме и една изненада за участниците в темата!

Merelenda е потребителят, който ще получи специален подарък-изненада от Président! От марката пожелаха да направят този комплимент заради креативността, забележителното старание и красивата презентация в поста.
Първа награда за годината! Тъкмо преди няколко дена обсъждахме покупка на пасатор. Никъде не участвам, доста съм демотивирана, а и като ви чета- фалшифициране на бележки, липса на воля от организаторите за промяна, скоро такава няма да ми дойде. Честито на всички!

# 873

На финала! Мислех, че са приключили!
Днес май двоен късмет,  има те и с пасатор от Президент. Честито !

# 874
За играта на Либрес с избрани обекти ДМ, Лили.
Туко що ми звъннаха пак. Голяма сила е тази тема, само докато напишеш нещо и хоп. 🙂

На мен не ми приема регистрацията. Пробвах няколко пъти и не се получава.

# 875
  • Монтана
Извинявам се за глупавия въпрос, но за играта на Либрес с избрани обекти Лили кое от бележката записвате като номер на касов бон 🤨🧐

# 876
Печеля пасатор от Президент Stuck Out Tongue Winking Eye

# 877
  • София
Да се похваля- с раничка съм от Теди. Честито и на всички останали, особено на тези с по две нагардки Laughing

# 878
Честит рожден ден на Секрет , много здраве и късмет в бъдещи игри! 🎂🎂🎂

# 879
В нашият магазин също има игра на Милка със скреч карти от 3 шоколада бях с 2 печалби, но касиерката ми каза да си взема още една скреч карта и втората беше печеливша. Сега съм с 3 от 3😊.
За сметка на това пък всичко, де що се регистрира с касов бон ми е греда. За инстаграм пък ми е чудно дори как печели някой въобще, чак ми е нереално от 1500 коментара да изтеглят баш мен 😁

# 880
Във Ferero не мога да се регистрирам , само ми казва че паролата трябва да е 8 символа с голяма , малка буква , цифра и специален символ. спазвам условието и не става. Отгоре на всичко и в Кауфланд бонбоните ги пише само ferero.Как се справихте с регистрацията?

# 881
Исках ваучер, че ми трябват маратонки,но ми се падна топка.От втората бележка.Пак е нещо,на тази суша.

# 882
Сутринта писах, че рано се падна ваучера. Смятах, че по 1.6 се пада на ден, може би един ден 1 ваучер, на следващия 2. Знам ли, не пише в правилата нищо такова 😂😂😂 Днес не ми е ден на мен, от никъде нищо, този Теди го слагам в черния списък. 🍀

# 883
  • Б
Ето една игра https://www.facebook.com/MebeliVidenov/photos/a.178499772214080/5768588223205179
А Аз съм с шапка от играта на Теди.. За Семана в Лидл за колко лева трябва да се вземе техен продукт за да се участва? Спомням си в Кауфланда бяха останали само големи  омекотители.

# 884
И в нашия квартален я има играта на Милка. Три скреч карти търках и трите бяха опитай пак. :/

Регистрирах и двете бележки от Хипер. Надявах се на ваучер, че на мъжа ми му трябват маратонки, но съм с топка от втория опит. Не се оплаквам де, пак е нещо. 😁

Похвалвам се и с чаша от Инстаграм игра на радио Енджой. ❤️ Напоследък почти не играя там, но късмет...

Общи условия

Активация на акаунт