Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 717
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 200
Имам 2 въпроса - видях, че тук във форума има спечелили от играта на Head & Shoulders/Always  в Билла -поискаха ли ви касова бележка или поне снимка? Питам, тъй като поне двама от печелившите са нередовни и все още се надявам да изтеглят резерви.
И втори въпрос -фотокнигата на Saal с кой куриер пристига?

# 1 201
В Теди и Каменица няма да се включа( не пием бира и този сок ) а много ми харесваше плюшеното мече. Здраве да е.
В Теди може да участвате и със зърнените им закуски, ако ядете такива. Simple Smile

# 1 202
Имам 2 въпроса - видях, че тук във форума има спечелили от играта на Head & Shoulders/Always  в Билла -поискаха ли ви касова бележка или поне снимка? Питам, тъй като поне двама от печелившите са нередовни и все още се надявам да изтеглят резерви.
И втори въпрос -фотокнигата на Saal с кой куриер пристига?

Мъжът ми е печеливш, праща снимка на касовата бележка на имейл, казаха, че е валидна и чак след това му писаха какво печели и че ще пратят наградата.

# 1 203
В играта на Теди как се свързват с печелившите?

Участникът трябва да запази регистрираните касовите бележки и етикети/опаковки за закупените от него продукти и да ги предостави на куриера, като доказателство, че участието му в Играта е според правилата.   

Вие пазите ли си опаковките?

# 1 204
Много Ви се кефя как печелите! Мен ме е обзела страшна каръщина. Вече сме 0:6 в полза на Хипер. Sad От както играя съм спечелила една топка от Лоренц и плажна хавлия от ФБ игра.
Мрън, мрън, мрън! Дано това помага!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 16:34 от pavlina_hrist0va

# 1 205
Много Ви се кефя как печелите! Мен ме е обзела страшна каръшина. Вече сме 0:6 в полза на Хипер. Sad От както играя съм спечелила една топка от Лоренц и плажна хавлия от ФБ игра.
В Хипер веднага ли изписва дали печелиш?

# 1 206
# 1 207
Много се надявам всички организатори да си проверяват бележките, защото преди година, когато започнах да се включвам в игри бях доста ентусиазирана, но като разбрах за схемите малко се разочаровах.
И един въпрос оф топик- за тези, които са пускали жалби в КЗП колко време отне да получите отговор, защото имам проблем с Технополис доста сериозен и се надявам на бърза реакзия?

# 1 208
За играта на Head&shoulders/Always... в Била и аз спечелих и ми поискаха да изпратя касовата бележка, след като я провериха ми върнаха мейл, че участието ми е валидно.
В Каменица ме няма за поредна седмица, а и двамата с мъжо сме с доста участия.
В Сушард също нищо не се пада.
А вчера купих вафли Хипер, бяха на промоция по 69 стотинки, взех три, прибирам се и тръгвам да регистрирам, а на бележката ми пише, че са по 55 стотинки, много ме хвана яд, щях да взема 4, ако знаех.
Регистрирах се в ГФК панела, малко пипкава ми се вижда тая работа, не зная колко време ще издържа да регистрирам всичко купено, дано поне бързо се събират точките.

# 1 209
0,69 лв е редовната цена на вафли Хипер. Пробхвах се веднъж, но като цяло не са стимулиращи награди. Игрите с покупка почти съм ги отказала и скоро не съм печелила нищо. Чакам си декември месец. Тогава има хубави игри и календари без покупка.

# 1 210
Много Ви се кефя как печелите! Мен ме е обзела страшна каръшина. Вече сме 0:6 в полза на Хипер. Sad От както играя съм спечелила една топка от Лоренц и плажна хавлия от ФБ игра.
В Хипер веднага ли изписва дали печелиш?

Да.

# 1 211
Някой има ли излишен код за отстъпка за Практис?

# 1 212
Да се запиша с шапка от Теди.

Цвети С - не се свързват, нали в профила си имаш посочен адрес за доставка, направо ги изпращат.

# 1 213
Някой има ли излишен код за отстъпка за Практис?
Ще го пусна на лични

# 1 214
Да се запиша с шапка от Теди.

Цвети С - не се свързват, нали в профила си имаш посочен адрес за доставка, направо ги изпращат.

А това със опаковките сериозно ли е? 😀

Общи условия

Активация на акаунт