Звездни компромати - Октомври'22

• 265 682
  • 2 488
  •   3
Отговори
# 165
Кънчо с джапанките и дизайнерска златна тоалетна за 750 000 $. Мисля, че я е поръчал след раздялата с Ким, защото златото е меко и не би могло да издържи габаритите и.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 15:31 от #Frozen#

# 166
Тая се бъгна като треньорската си Робева. 🙄

# 167
В "Черешката на тортата" Мария готвешв нещо в кухнята и Нойзи каза: "Дойдох да ти досаждам, не издържам и ще ти посвиря на китарата". Не им давам да се задържат дълго защото тя обича свободата, а той явно е навлек. Живеят при Мария и честно, дома й беше мръсничък - разбити панти на кухненските шкафове, мръсен под, ликьосан плот. Майка й живеела над тях, та представям си как Нойзи го играе великия джентълмен, който подрънква с китара вечер за да ги нахрани с малко изкуство.

# 168
  • София
Тая се бъгна като треньорската си Робева. 🙄

Ще дойде Бойко,друга песен ще пее 😆...

# 169
Това, което се случва с Антония, е много тъжно...
Една красива жена (защото тя беше красива!!!) се е превърнала в това нещо, само заради натиска на социалните мрежи. Абсолютен пример за влиянието на социалните медии върху самочувствието на младите хора. Това е изключително сериозен проблем и ни чака вълна от обезобразени хора...

# 170
Според мен снимката със златната тоалетна не може да е истинска. Стените и подът около нея са като в долнопробна тоалетна на бензиностанция. Но може и да е търсен ефект, като джапанките Joy

# 171
  • Бургас
Сега, Кание си е с официална диагноза.Отделно,че е парче дизайнер нещо си - та провокациите са му позволени и от двете гореизброени. Обаче тази щастлива майчица, с куфарчето с пачки, на рождения ден на детето си, до тортата му-това каква повреда на горния етаж е....

# 172
Поредното супер-мега-ултра-най-най детенце, на което по рождение всички са му длъжни. Такива не ме учудват вече. Работата става - много шеф, малко индианец....

# 173
Кат гледам Парис Джаксън, имам чувството че някое две-три годишно хлапе я е рисувал по ръцете с маркери😂

# 174
Много са ми неприятни нейните татуировки. Иначе е красива..

# 175
Лили Иванова
Супер изглежда

# 176
Тази мода с татуировките и аз не я разбирам. Изглеждат като листчето, на което си драскам, докато говоря по телефона.
Остарявам Grinning

# 177
На Парис са като печати. Такива като на децата -шарени. Но си имаха някаква символика.

# 178
Лили Иванова
Супер изглежда

Много е добре, но и тя половин лице уста е направила.

# 179
Преди няколко страници имаше снимка на Парис с едно кафяво палто.
С ръка на сърце признавам, че това е единственият път, когато ми е харесала и дори може да се каже, че изглеждаше стилно облечена.

Общи условия

Активация на акаунт