Звездни компромати - Октомври'22

• 264 254
  • 2 488
  •   2
Отговори
# 2 295
Аз го схващам много добре какво е. Между другото ако децата са половината време при баща си, съвсем ще си е по-свободна даже. Иначе - той не е уважил нейните планове за успехи и кариера, само собствените си. А жена му да върти семейството и децата. Старите схеми не вървят добре вече.

# 2 296
Живи да ги ожалиш, трябвало да седят вкъщи с децата! Joy Нямат възможност за бавачки (ама като онази на Кейт Мидълтън Wink ), за частни учители, за пътувания с частни самолети с децата, когато е нужно. Мдааа, пуснах сълза.

# 2 297
Мъжът ти е вечно на път и далеч от вкъщи не е приятна перспектива, ако ще да имаш 5 бавачки.

# 2 298
Да се чуди човек Богданска как има кариера и дете. Щуротии са това.

# 2 299
Богданска също се разведе.

# 2 300
Богданска обаче не се разведе, защото мъжът й работи твърде много. А и с нея се разведоха, не се разведе.

# 2 301
Точно това си мислех. С всичките възможности които имат, не виждам къде точно е проблема. Имам познати, мъжът доста пътува, нямат възможност за бавачка и баби, по изгодно им е жената с децата и 2 месеца примерно при него. И пак не си усещат липсата. А колко мъже има които си живеят с жените, ама ни деца гледат, ни пипат нещо в къщи. Та това са глупости според мен. Има ли любов, има и начини.

# 2 302
Отстрани е много лесно. Вие ако сте готови мъжът ви да е все по турнета, пък нали имате любов (сама вкъщи) и гледачки, на Жизел й е писнало Simple Smile

# 2 303
На тези двамата проблемът е, че той е женкар, а тя двойно по-богата от него и при развод трябва да делят. Гадничко. Дано има железен предбрачен договор.

# 2 304
Такива са им професиите, не ги мисля. Въобще за милионери не ми е жал, където има пари, има начин.

# 2 305
Бавачката с пръстените много лъчезарна ми изглежда по снимки. Без да е красавица, виждам привлекателно излъчване.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 10:21 от Mama xxl

# 2 306
  • София
Горката Жизел, по цял ден не е подвивала крак - готвене, чистене, подреждане, пране, гладене, сервиране … и това не в двустаен в Люлин,  а в ей това имение

Пък и градинката да посади, окоси и оплеви. На чужд гръб и 100 тояги са малко. Joy

# 2 307
Бавачката на Афлек за параван при развода ли са я ползвали? Имал ли е вече връзка със сегашната си съпруга?

# 2 308
И аз рано сутринта се разстроих заради Жизел. То туй не е живот...

# 2 309
Сексът не вървял вече. Жизел имала нужда от повече ласки, а Том не се хабял заради спорта.

Общи условия

Активация на акаунт