Звездни компромати - Октомври'22

• 264 252
  • 2 488
  •   2
Отговори
# 2 310
  • Sofia
Юлияна Дончева с малкият син
Скрит текст:

# 2 311
  • Glasgow
Хайде да се местим в twitter. Мъск вече бил направил промени там, връща профилите на Кание и на доналд тръмп и "не" на цензурата 😁
Кание сега се заял с Тарантино, че идеята за "Джанго" била негова и са я откраднали. Май само с нас тук не се е изпокарал още

# 2 312
Естрадни величия на концерт на Росица Кирилова 😁

# 2 313
  • Брюксел / София
Естрадните величия от последната снимка къртят: то стил, то блясък, то чудо…
Нямат ли огледала или просто се харесват по този безумен начин, по който изглеждат?!

# 2 314
  • Пловдив
Естрадните величия все едно са извадени от нафталина. И дрехите им  са от годините когато са били величия.

# 2 315
  • Sofia
Нищо не разбирате, маскирали са се за Helloween Simple Smile

# 2 316
Хайде да се местим в twitter. Мъск вече бил направил промени там, връща профилите на Кание и на доналд тръмп и "не" на цензурата 😁
Кание сега се заял с Тарантино, че идеята за "Джанго" била негова и са я откраднали. Май само с нас тук не се е изпокарал още

Не е точно така.
Скрит текст:

# 2 317
Само Мая Нешкова остарява достойно от тия. Другите са ужас.

Жизел да си наеме градинарче. Два проблема са елиминирани. Габриел Солис може да и даде някой урок.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 14:57 от sigma

# 2 318

Жизел да си наеме градинарче. Два проблема са елиминирани. Габриел Салис може да и даде някой урок.
Като си наеме градинар, за какво й е отсъстващ мъж? Правилно е решила да го маха.

# 2 319
  • София
Гена Трайкова

Скрит текст:

# 2 320
  • гр.Пловдив
Естрадните величия все едно са извадени от нафталина. И дрехите им  са от годините когато са били величия.

Ха-ха за всички други от снимката може и да е вярно,но не и за Елвира Георгиева..,излязла от нафталин ,ама друг път ,жената си живее като принцеса от мнооооого дълги години и си припява за кеф само .Перфектна е за годините си ,то и с такъв съпруг има си хас да е друго,винаги е била екстравагантна и много скъпо облечена

# 2 321
Мъхъ, на възглавница с много пълнеж изглежда Елвира.

# 2 322
Много скъпо, риъли?! Не и личи:) Колкото пъти съм я виждала е по- зле от клоун облечена. Пред нея Софка Маринова е китка, направо си е стилна😅🤣🤭
Иначе в лице и тяло е добре за колко -60 годишна?

# 2 323
  • Варна
Мъхъ, на възглавница с много пълнеж изглежда Елвира.
Потресаваща е!
Дори определението "потресваща" не може да пресъздаде колко и в каква степен съм потресена от външния й вид.

Аутфитът й е, да съм политкотектна, "Ела, изгрееееййй"

# 2 324
Гена Трайкова

Скрит текст:
Да не е била болна от нещо?
Нереално ми е да е само на 43г.
По-скоро на 63 изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт