Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 347
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 860
  • тук-там
Аз да ви споделя като по-наскоро попаднала на темата. За мен е мн полезна! Замислям се повече за стайлинг, козметика, миризми и т.н. “Купувам” си идеи. Много интересни, различни и специални дами срещам виртуално тук. Онегледяването мн ми помага да си харесам и открадна комбинации, които не си представям и за които не бих ровила специално да открия!
Макадамия, чудни и живи снимки!

# 1 861
  • Варна
Страх, не страх, разходих drindl блузката - озовахме се "в джаза" (едно приятно събитие в центъра на Варна). Танцувам си тука  Simple Smile

.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 21:00 от Dorchester

# 1 862
Дойде ми коледния календар с ампулите на Бабор, към него добавили десет тестера на баборски серуми и кремове. Девойката беше в настроение и ми направи гуа-ша масаж с подходящ тестер и обеща през декември масаж към всяка ампула. Добро дете.

# 1 863
  • На острова
Macadamia, чудесна си! Направо ми се приисква да си оставя и аз къдравата коса (изправям се цял живот). Днес ви е чудно времето в БГ, майка ми днес е била на разходка около София, нейна снимка:

Аз снощи бях на Пощенска кутия за приказки в Лондон, ММ не одобри “спортна блуза” върху animal print пола 😄 На мен си ми хареса и не се преоблякох.

Поръчах си три различни цвята mom jeans на Levi’s, нещо не ми харесва как стоят и май ще пътуват обратно.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 01:13 от ~Миа~

# 1 864
Ох, аз днес традиционно домакинствам, междувременно хвърлям по едно око тук и към телевизора.
Дойде ли време за предаването на Лора Крумова ми притъжнява - от това, че неделята е минала Confused И като видя стайлинга, който и правят, всеки път се чудя кой ли го измисля.... Тя, че е едра, едра е. Но, и често облечена неподходящо, струва ми се. Черна жилетка с буфан ръкав и стърчащи по нея перли.... Това не прави ли ръцете и раменете ненужно по-широки?
Има нещо нежно в нея, което сякаш не успяват да "извадят" с избора на облекло и грим за предаванията.

# 1 865
To да беше само тя ? Ами Гала или онази кльощавата синоптичка, дето я обличат като магистрална труженичка?

# 1 866
Миа, и аз се харесвам повече с изправена коса, но така страда милата, че си казах- край, изправям я от време на време и то само ако има някакъв специален повод и ако има свободен час при фризьорката ми
Тези mom jeans са ми толкова загубени, че изобщо няма да ги мъча, харесвам си скини…. 😁

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 09:35 от macadamia

# 1 867
  • някъде под слънцето...
Макадамия, прeкрасна  Heart
Казват, че апетита идва с яденето....В моя случай със забелязания ефект
След едноседмично   ровене  из нета  и консултация  със специалист за препоръчителните  дози на  добавките , поръчах Хилауронова киселина 500 мг и от днес вече я пия.
Продадоха ми и аминокисвлини, които уж били прекурсори за  стимулиране  синтеза на колаген.
И колаген като добавка за кафе си взех....
Само ме е яд, че до сега не съм се интересувала по подробно по въпроса.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 22:34 от sl

# 1 868
Macadamia, Mia, Витаминче, чудесни снимки!
Изпуснах Mtz.

Какво валидиране ви гони, хората сме общителни същества.
Успях да почернея доста. Тези дни само на плаж ходя, и плувам с рибите. Неглиже като за плаж, ежедневие на 46+.

# 1 869

Поръчах си три различни цвята mom jeans на Levi’s, нещо не ми харесва как стоят и май ще пътуват обратно.
Може ли линк за джинсите! Аз моите два чифта ги скъсвам от носене и искам още поне два.

# 1 870
Дез, махни се с тоя плаж!
И двете с Макадамия имате много поддържани и стегнати фигури! Това заслужава адмирации.
При мен започна едно неприятно отпускане на ръцете между лакътя и китката.
Макадамия, много различна изглеждаш с права и къдрава коса. Не мога да определя кое от двете ти подхожда повече. По-скоро и двете. В къдравата ти коса има живот.
От Витаминчето видях приятна атмосфера и рокля в женствен силует.

Аз днес маам по анцунг-пеньоар, наследство от омалелите памучни на детето Joy

Следващата седмица се очертава топло. Утре мисля да нося черна макси рокля с паднал къс ръкав и кожено яке. Да не е твърде черно, ще сложа шарен шал от коприна и цветна чанта.

И да ви питам - колани от ластик носите ли и от къде ги купувате? За въпросната рокля ми трябва точно такъв, защото кожените не лепват добре на талията и става чувалеста визия. Купих един от малко местно магазинче. Върши работа за целта, но има един ред камъчета на катарамата и те ме побъркват. Другаде не намирам малки.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:27 от Light Beam

# 1 871
Галдучооо, наистина при нас беше чуден ден! Морето божествено сияйно и доста хора на плажа! Да благодарим на Бога, че можем да му се радваме целогодишно!
След като наготвих, не се прибрах...карах колело и после на мола! Купих си късо сако и синя рокля от Диката, а уж приключих с есенното пазаруване! Wink
Макадамия, чудна, чудна си и с къдрици и без!
Дез и ти си прелест, и ти имаш разкошна коса!
Момичета, нека не изостряме тона в темата...все пак толково ни е хубаво тук! Hug
ПП Екранът на Герлен се държи чудесно, няма кир ефект, няма блясък, кожата приятно мека! Освен 50 фактор има и защита срещу синя светлина?Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 20:17 от mimi.7299

# 1 872
Макадамия ми хареса повече с права коса, но аз като една видна къдрокоска, която явно не понася естествени къдрици съм пристрастна. Много добре изглежда отстрани, но е адски трудно за поддръжка.

Отделих половин уикенд за реорганизация на гардероба с обувки, изхвърляне и подготовка за подаряване. В момента е такъв баланса, че ако искам нови обувки трябва да хвърля стари, просто няма място вече за нищо 😄
Очаква ме същото и с дрехите, но ще е адски много работа. Като се развали времето ще е перфектно за тази дейност.
Имам нужда да се освободя от старото, за да направя място за новото. Усещам се, че стила ми леко се променя и искам да махна старата енергия.
Снимки скоро, че съм напоръчала разни дрешоляци, нямам търпение дали ще ми станат и дали това, което ми е било в главата ще ми стои добре в реалността Wink

# 1 873
Мими, ти вече вземи се спри малко с това пазаруване. Влезе във фаза тези дни Joy Кога ще измажеш, напръскаш и облечеш всичко?... И дай да видим синята рокля, все пак Heart Eyes
Аз един нов панталон бих взела, но на нищо подходящо за мен не попадам и си ходя с поли и рокли основно.

# 1 874
Мими, ти вече вземи се спри малко с това пазаруване. Влезе във фаза тези дни Joy Кога ще измажеш, напръскаш и облечеш всичко?... И дай да видим синята рокля, все пак Heart Eyes
Аз един нов панталон бих взела, но на нищо подходящо за мен не попадам и си ходя с поли и рокли основно.
Мале верно влязох във фаза...чак мъжа ми се учуди!
Но край , днес слагам точка!
Синята нищо необичайно за мен, права, изчистена, с малка златиста закопчалка на вратлето! Ще я видите облечена! Все пак аз още повече ще я разхубавя! Joy
ПП Предния път си купих тази, но още я чакам от шивачката, искаше леко стесняване! Wink Синята не я намирам на сайта!

Сакото е това, много добре подчертава талията, цветът малко не е моя, но ми се прииска нещо есенно...! Wink

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 21:00 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт