Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 290
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 920
Много тъмно зелено?
Скрит текст:

Студено лилаво е супер идея, любим цвят в гардероба ми Simple Smile

# 1 921
  • София
Аз го виждам с нещо в бордо като копчетата. Аз лично имам две поли и един панталон в бордо, направо се изпотявам докато ги съчетая! Ето някакви визии съм събрала:

# 1 922
Агент, значи тези на Топлата есен си ги припознах.

# 1 923
  • тук-там
Агентче, моите са такива:

Роклята според мен е мн ок като принт и ми стои. Само сега видях, че талията е съвсем леко хлабава, а има очертана талия. Върнах се да я сменя, но се оказа най-малкият номер.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:54 от mtz

# 1 924
Мими, снимай го на северен прозорец, че иначе гадаем , но ако се опра на това което виждам и тъмночервена (бургунско червено) кожена пола и тъмно зелена плисирана да речем ще стане. Апропо, като го снимаш сложи новите си зелени обувки до него да видим там какво може да излезе!

Проблемът е не цвета, а суперкласическата кройка. Обикновено ако искаш да го извадиш от зоната на "класика, дето и баба ми я е носила" се опитваш да го съчетаеш със нещо много различно като стил, но ти нито скъсани дънки, нито кубинки/кецове/сникърси/ботуши над коляно/масивни лофери ще сложиш, затова и предлагам кожена пола, a защо не и панталон като алтернатива. А ето това е подобен като цвят автентичен Шанел от 90-тте...

https://www.1stdibs.com/fashion/clothing/suits-outfits-ensembles … it/id-v_13368422/

Гледай само цветовата комбинация:

Разбира се, с неутрали ще е бай-лесно и най-безопасно - тъмно кафяво, тъмно сиво, тъмно синьо, не толкова тъмно синьо, светли дънки, патладжанено.... Със teal ще стане много ефектно също!

Но все пак го снимай!
PS Светло лилавото ми харесва много като идея, но по-скоро като бодикон рокля и това сако, че да стане по-офисно...

PS Точно същите, MTZ Simple Smile Моделът се казва "Мадрид" и последните 2 години е с нова, по-голяма катарама, преди беше с класическата за Биркенщок малка катарама.

Агент, значи тези на Топлата есен си ги припознах.
Супер! Дано си си харесала някое съчетание, което не си опитвала!
Между другото на мен това ми е основна цел като ровя за картинки - да си намирам нови комбинации от наличностите!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:55 от Agent Provocateur

# 1 925
Аз май ще съм единствената, на която не и харесват двете рокли по- назад. Сами по се е си може и да са хубави, но не пасват по никакъв начин на жената, която ги е облякла.
Седят доста развлачено и навяват асосиация за домашна роба.

# 1 926
  • София
Аз май ще съм единствената, на която не и харесват двете рокли по- назад. Сами по се е си може и да са хубави, но не пасват по никакъв начин на жената, която ги е облякла.
Седят доста развлачено и навяват асосиация за домашна роба.
+1, чак не мога да повярвам, че сме на едно и също мнение за ВТОРИ път!
Обаче, твърде е възможно да е, защото аз не понасям такъв тип рокли по принцип.

# 1 927
Мими:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:53 от Agent Provocateur

# 1 928
Смятам, че за такъв тип рокли тря ва да си или тип манекенка, или тип Моника Белучи. В противен случай изглеждаш като занемарена домакиня.

# 1 929
И аз съм за нещо разчупено. Страхотна идея е кожена пола в бордо като Агента предложи. Сакото е много класически модел и много лесно може да завие в посока  “лелка”.
Ще почна да ровя и аз. Имам купувани и не обличани дрехи и може да има с какво да ги комбинирам.

# 1 930
  • София
Аз затова разцъквам Pinterest.
Тази тема ме накара да си пия редовно Геритамин с хиалуронова и Колаген.

# 1 931
И аз съм за нещо разчупено. Страхотна идея е кожена пола в бордо като Агента предложи. Сакото е много класически модел и много лесно може да завие в посока  “лелка”.
Grinning "Лелка" е едно супер обобщено понятие, но в моята глава този тип сака, когато са закопчани и са част от комплект завиват към "Хилари Клинтън" и "Ангела Меркел" без да целя никакво неуважение към дамите и напълно разбирайки нуждата им от суперконсервативни тоалети!

Тази тема ме накара да си пия редовно Геритамин с хиалуронова и Колаген.
Grinning Grinning Grinning Точно! Вчера и аз купих Колаген със Хиалуронова и и Вит. Ц и биотин и суперсилна формула мелатонин иииии....

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:44 от Agent Provocateur

# 1 932
  • София
Само на мен ли темата не ми действа?! Laughing

Пия си квото трябва, мажа се с каквото трябва и се обличам, както аз си знам. Каквото си наумя, също, правя. Тия дни изкупих Абаут Юто. Влязох един спортен сак за фитнес на мъжО само да взема, иначе...Joy

# 1 933
  • Sofia

Това все едно от моя гардероб го е взела. Имам абсолютно същите кожен тренч и ботуши.  Grinning

# 1 934
Аз под “ лелка” имам впредвид, че ти дава + 10/15 години отгоре. 😁

Общи условия

Активация на акаунт