Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 282
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Пера на 40 гр. Гладя през хавлия, наопаки. И изкуствена, и естествена кожа съм гладила така.

# 1 996
  • София
Имам на Only и на Vila изкуствена кожа поли, много са хубави, едната е адски трудно да разбереш, че е изкуствена. Лошото е, че изкуствената кожа след няколко години започва да се рони и трябва да я хвърлиш. Да, то и парите са им никакви, но аз мразя да си харесвам нещо и да ме предаде, а след това да му търся с години заместител.
То като е след няколко години добре, макар, че и аз мразя като съм нагласила някакво съчетание да трябва да го подменям. Нещата, които купувам не са безкрайно много и искам да са качествени и дълго издръжливи.  Да си трупам само количества за разнообразие не е моето, имам рокли и на 5-6 години които си нося с удоволствие /стига да не са ми умаляли/ и са в много добро състояние.
Оле, мен ме е срам да кажа тогава, че имам дрехи на повече от 10 години. И ги нося, не запазени от сантимент. Имам една любима лятна, жълта рокля на Cache Cache, взимана от легендарния форумски сайт miniprix, за скандалните 13лв. Вече 10 години ми служи вярно и нито е избеляла, нито е мръднала за тези години по какъвто и да е начин. Предполагам, че ще я понося още поне 5 години, ако не й се случи нещо форсмажорно.

# 1 997
  • София
Имам си и аз любимци в гардероба, но избягвам да пътувам с тях, например или да се снимам с тях. Такива аутфити, иначе и кучетата да ме запомнят имам! Joy

# 1 998
  • някъде под слънцето...
И аз имам "вечнозелени" любимци ., особено в сектор рокли и подраздел коктейлни.
Макар, че се намират  и "пенсионери" в сектор ежедневни.Това лято  доста експлоатирах ленен чино панталон  и негова братовчедка, рокля  с примес   30% памук, и двамата на поне 17+

За съжаление  оставам с усещането, че  имам по качествени материи сред "старите кучета", докато новите уж, нови технологии, уж по добри..., но не съвсем.

Между другото, алоето, което   засадихме   в саксия все още изглежда добре, но скори
о няма да мога да го ползвам,.Купих си  листо алое
за  проба и след  голямото плескане снощи, днес  съм доволна  от свежия и вид.

За тези  които попитаха, при мен  няма нищо общо между  гела от листо и фабричен.Нито като консистенсия, нито като като усещане.За ефект от едно намазване , не се наемам да сравнявам.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:00 от sl

# 1 999
  • Бургас
sl, може ли да покажеш алоето, с което се мажеш как изглежда.И аз купих началото на лятото 2 растения, които доста пораснаха, но не мога да преценя стават ли за такива цели.

# 2 000
  • някъде под слънцето...
Tова, което купих е такова
https://www.invasionverde.com/comprar-plantas-medicinales/hojas- … loe-vera-294.html
Засаденото е от този вид
https://endanea.com/producto/aloe-vera/
Кипих го от ALDI( немска верига супермаркети), а после ае оказа, че сестра минимала  един куп растения на тераста си, ама лятото като не стигнахме до тераста, не е станало на въпрос Wink .
Та евентуално следващия път ще я "глобя" с някое по голямо , ако моето не оживее .

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 18:11 от sl

# 2 001
Имам си и аз любимци в гардероба, но избягвам да пътувам с тях, например или да се снимам с тях. Такива аутфити, иначе и кучетата да ме запомнят имам! Joy

Тъкмо като те запомнят и няма да те лаят. Simple Smile

# 2 002
И аз в отбора на SL - имам няколко палта на поне 20-22 год, няколко рокли, познати от аватарите ми, няколко костюма на 13+, част от тях с етикетите, шалове - разбира се, а щерката тази година разнася карго панталона с който някога аз трамбовах из Ермитажа в студентските си години. Лен също имам на повече от 10 год.

Ботуши! Със сигурност имам боти и ботуши купувани 2004-2006!
Даже се смяхме един ден с детето като подреждах, защото има представители на хипер квадратните носове но и супер остри и то вика: "WTF, mom!?!?"

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:56 от Agent Provocateur

# 2 003
  • София
В Мол Сердика има поли в Reserved.

# 2 004
Последните ми по-елегантни ботуши кучето ги изяде. Оттогава съм си купувала само едни от изкуствена кожа, удобни за шляпане в кишавиците през зимата - виж те не се усладиха особено на питомката, и дремят кротко в шкафа. Ноо като цяло не съм типаж, подходящ за много дълги обувки с този мой скромен ръС от 1,53 см. И колкото пъти видя жена с онези гумените ботуши, дето са по крака и до коляното, мислено се изпотявам при мисълта как ли ги събува после. Щях да ви демонстрирам как стоят върху мен цветовете на умирающата природа, обаче или съм твърде сериозна, или твърде несериозна на тях, та реших да не се излагам и да вземете да си направите някакви кофти заключения Laughing
Днес съм в цветовата гама - петролено-бежево-кафяво. Отгоре - шлифер в цвят горчица.

# 2 005
Петролено/кафяво/бежево и горчица... хмммм, идеята ми харесва! Странно, не съм знаела, че и на английски има цвят "petrol" (brit. engl.) Имам боти, блуза и пуловер в петролено и палто в горчично жълто.

О, ама честит ви нов министър председател, ЮК дами! Хубав мъж с хубава банкова сметка!
Дали ще затрендят някои по-ярки цветове на Лондонската сцена Simple Smile

Пускам още една муха за петролените съчетания!

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 20:26 от Agent Provocateur

# 2 006
Агентче, тази от последния пример, чантето случайно ли така в яркочервено ли го е сложила или съвсем преднамерено? Хич не ми се връзва Nerd

# 2 007
Ако беше във винено щеше да се впише по-добре, но това не е спряло жената - може да се е опитвала да излезе от умиращите и бабешки есенни цветове, например Wink

Акцентна ли е - акцентна е! Simple Smile

LaCumparasita - мерси отново, май го измислих моето съчетание за утре - кафяви ботуши, новата ми бежова-камилеста кожена пола, петролен кашмирен пуловер и горчицата отгоре. Чанта... имам подходяща тъмно зелена, ще гоня съчетанието на азиатката. Ако стане много шарено ще сменя с класически бежов шлифер.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:47 от Agent Provocateur

# 2 008
Не знам дали бих могла да съм толкова смела, но акцента ме кефи. Аз бих сложила малко по- доматено червено.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 17:08 от G.Savova

# 2 009
Хахааа, аз имам червено портмоне! Ама съвсем същия цвят. Освен да го хващам под мишница и така.

Общи условия

Активация на акаунт