Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 340
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 875
  • На острова

Поръчах си три различни цвята mom jeans на Levi’s, нещо не ми харесва как стоят и май ще пътуват обратно.
Може ли линк за джинсите! Аз моите два чифта ги скъсвам от носене и искам още поне два.

Заповядай, тъмно сините може да задържа, ама талията много високо ми идва, при все, че харесвам high waist. Или торсът ми е малък 😂

https://www.asos.com/levis/levis-high-waisted-mom-jean-in-dark-w … chQuery=levis+mom

https://www.asos.com/levis/levis-high-waisted-mom-jean-in-mid-wa … chQuery=levis+mom

https://www.asos.com/levis/levis-high-waisted-mom-jean-in-black/ … chQuery=levis+mom

# 1 876
Аз ластични колани вземам от разни малки магазинчета, не маркови.
Ако не намеря достатъчно малък,  го стеснявам ето така (надявам се да се разбира):

Отвън:

Отвътре:

Между другото,  това е любимият ми колан. Пасва на жилетки,  както и на изчистени семпли рипсени рокли.

# 1 877
Миа, сърдечно благодаря. Сега ще видя как стоят нещата с доставката. Първите два модела са прекрасни. Точно с любимите ми кецове. 😍

# 1 878
Макадамия ми харесва и с права и с къдрава коса. 😍
Моята е права, имам едно като конус да я навивам. Само веднъж съм го ползвала с две леви ръце съм. 🙈
SL, моля те сподели какъв е този специалист по добавките? Аз ходих на нутриционист заради косопада и завишен холестерол. Питах за добавки нищо не знаеше дамата.
Напоследък чета колко бил полезен колагена на прах, но като нищо не разбирам по колко и как да пия ме е страх.
И аз ходя на плаж 30 Мин без слънцезащита да се опитам по естествен начин да вдигна Вит. Д, а после си се мажа и ставам 👻.
Dez и Макадамия страхотни фигури имате, момичета. 🤗😍Браво

# 1 879
  • София
Агент, подсети ме за прекрасната есен, която имахме в Щатите при едно пътуване октомври месец 2018- Калифорния, Невада, Аризона.... Уникална природа! 😍 Много красива есен видях там!

Ластични колани - последно 3бр от Орсей.

Колаген на прах пия заради изваденото миналата година по това време рамо във фитнеса, когато паднах от пътеката. Флекси пия.

Селски туризъм от мен днес. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 09:23 от kopche

# 1 880
Моят вит. Д е слънце. Много съм светла по принцип, но и много лесно потъмнявам, дори със слънцезащита. Не нзнам дали има някаква връзка.
С дефицит на В12 съм за сметка на това. Скоро пусках изследване на двата витамина. Опитвам да коригирам с промяна на храненето - малко повече месо и тежки риби в менюто. Ако не проработи, ще го мисля след някой и друг месец. Отбягвам да приемам добавки на общо основание. Бъбреците и черният дроб се товарят ненужно.
Благодаря, Витаминче и Копче! Такива колани не нося отдавна и не бях се заглеждала, но конкретната рокля е за този тип или за много добре пасващ кожен, средно широк. Намерих само този по-долу,... не се смейте! Катарамата наистина е ужасен кич, но като размер и широчина е идеален за целта - тежка макси рокля с ластик на талията. Има нужда от колан, който застава добре на място и я държи точно там:
Скрит текст:
В общия случай ползвам коланите за декорация и не ми е проблем, че висят леко.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:34 от Light Beam

# 1 881
  • някъде под слънцето...
cloe  
Консултацията ми беше  с  лекар специализирал   "medicina Ortomolecular" .

Според него колагена и хилауроновата киселина   нямат странични действия.В най лошия случай при неправилен избор, доза или начин на приемане , не се усвояват от организма.Тоест все едно не си ги пил.
Неговото мнение беше, че  има минимаилни дози, .които трябва да бъдат усвоени , за да има ефект.Както и, че няма  клинични изследвания за връзката между   увеличаването  на дозата  над оптималната  и по добрия  резултат.
Посещението беше много интересно за мен.После рових доста из нета за допълнителна информация в резултат успях да навиля ММ да "помага" с някои от добавките  Simple Smile  .

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:46 от sl

# 1 882
  • Бургас
Лайт, ластични имам от Мохито, и сега има доста ластични модели в сайта.

https://www.mohito.com/bg/bg/aksesoari/kolani

# 1 883
Пия колаген, който ani_d преди доста време препоръча в темата за тренировките, пия и хлорофил, по препоръка на дама от целулитната тема. Не помня ник-а за съжаление. Когато съм постоянна ефекта на лицето и ду**то е wow. Ако не ме лъже паметта агентката беше пробвала хлорофила и имаше пожожителни отзиви.

# 1 884
  • Бургас
G&B, кажи нещо повече за хлорофила.Преди няколко дена ми попадна и се зачетох, най-вече заради желязото ме заинтригува, нищо не пишеше за целулит.

# 1 885
Галдучо, не бях чела нищо, преди да ми попадне мнение в целулитната тема. Реших да пробвам. Определено видях промяна в състоянието на кожата след няколко седмици редовна употреба. Има деодориращ ефект, който ММ също установи, докато го пиеше с мен. Все още имам течен, който предпочитам, защото не пия много вода по принцип, а така го разтварям в 1.5л вода и с един куршум...  Желязото и за мен е сериозен проблем в момента и пия няколко различни вида таблетки. Едните, предписани от лекар, другите са по-слаби дози хранителни добавки.

# 1 886
  • тук-там
Тази вечер с роклА:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 09:35 от mtz

# 1 887
... при това хубава рокля, mtz! И ти стои много добре! Сандалите също са чудни и много удобни на вид!

Галчудо, много благодаря! Тамън два колана харесах. С/М ги дават метър дълги, което е страшно много за колан, ако отговаря на истината. Но, ще поръчам и при необходимост ще приложа метода на Витаминчето Grinning

# 1 888
  • София
Много ми харесва морския начин на обличане. Хем с рокли, хем някак по-лежерно.
Много харесвам къси коси и сега съм с такава за ужас на ММ.
Змия, късата коса е твоето.

# 1 889
Идеална ако, аз умирам от студ навсякъде при такава температура. И в офиса, и във всички останали работни части. Навън на слънчице ми е най-добре от ноември до май.

Скрит текст:
и да се оплача, че вампирясвам. Ноктите ми растат като луди колкото по-остарявам. И все по твърди стават

Общи условия

Активация на акаунт