Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 340
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 890
  • тук-там
Много ми харесва морския начин на обличане. Хем с рокли, хем някак по-лежерно.
Много харесвам къси коси и сега съм с такава за ужас на ММ.
Змия, късата коса е твоето.
Ре, дай да видим прическата Simple Smile

# 1 891
  • София
НиЩа да се показвам публично. Не е заради критики. Аз сама си се критикувам и мога да понеса отрицателни мнения.

# 1 892
Пия колаген, който ani_d преди доста време препоръча в темата за тренировките, пия и хлорофил, по препоръка на дама от целулитната тема. Не помня ник-а за съжаление. Когато съм постоянна ефекта на лицето и ду**то е wow. Ако не ме лъже паметта агентката беше пробвала хлорофила и имаше пожожителни отзиви.
Може ли да покажеш кои точно пиеш?
Аз сега пия биотин и комбинирани витамини.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 07:10 от Алиена

# 1 893
# 1 894
Много хубава рокля Mtz, морска Simple Smile

Не видах Макадамия с изправена коса, опитвам да си я представя. Но къдриците ѝ са веднъж.

Колаген пия 3 месеца в годината, от февруари до май - ето този по препоръка на ортопед.
Добавки не пия, дори след стабилно физическо натоварване. Разчитам на храната.

# 1 895
Щом толкова го пиете този колаген и аз стриктно ще си изпия моя за красота от Турция и пак ще си купя. Никак не обичам да пия хапчета...В моя пише, че има и хиалуронова киселина и Резвиратрол май беше. Пия и биотина, повече от това не мога да понеса.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 09:34 от mimi.7299

# 1 896
За Хлорофила и аз доста бях изчела за желязо, че действа най-бързо и ефикасно.
Също четох доста мнения имаше в потвърждение, че въздейства положително при силно миришеща пот.
В Амазон има доста, дори виждам вече има и на капки.

# 1 897
Бестифлекс са шишенца, пият се лесно. Съдържат колаген, хиалуронова киселина, витамин С и биотин.

# 1 898
  • някъде под слънцето...
Обясниха ми, че разковничето е в дозата.
Четох, че  според клинични  изследвания е установено, че оптималната доза за видим ефект срещу пораженията на околоочния контур е  дневен   прием рамките на 120-240 мг хилауронова киселина.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 10:23 от sl

# 1 899
  • Sofia
Много сте заразни! Grinning Никога не съм пила добавки, сега чакам биотин 10 000 (Ейнджъл) и хиалуронова киселина инджув (Жаки). От ХК външно правя тежка алергия,  ако в таблетна форма ми понася ще помисля и за плазмен лифтинг по-нататък (Макадамия). Благодаря за споделени опит!
Взех си за утеха сет от любимото след пораженията от шисейдо 

# 1 900
Вчера в Дъглас ми дадоха 5 мл проба на Lancome Absolue Soft Cream и сутринта намазах вътрешната страна на ръката си да видя как ще. За 6 часа няма реакция, аромат ми харесва много, довечера ще се намажа преди лягане.
Предполагам Rich Cream е за вечер, а серума за под крема?

# 1 901
Бестифлекс са шишенца, пият се лесно. Съдържат колаген, хиалуронова киселина, витамин С и биотин.
Ал, това вероятно е Колаген II тип, за кости и стави. И аз пия такъв от тази година на Аквасорс.

Тези за крадота са най-често комбинация от Колаген I и II тип.

Така че има разлика, поне от това, което аз изчетох. Само споделям прочетеното, не претендирам за повече:)

# 1 902
mtz, страхотна рокля и ти стои чудесно! 🤗❤
Аз вчера пак обикалях и нищо не си харесах. Дали е от това, че още е топло, а в магазините дебели зимни дрехи. Нямам идея, но не е типично за мен. 🙈
Дойдоха ми маските и довечера ще почна или Dermalogica или тази на Summer Friday и с нея могло да се спи , ако искаш.

# 1 903
  • тук-там
И аз се запалих по разни козметични рутини покай вас.
По препоръка на Клое тук във форума днес си взех тези:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 17:01 от mtz

# 1 904
MarietaYo, не зная. Ортопедът ни ми ги изписва, имам му доверие. Преди да излезне Бестифлекс ми изписваше пак течен колаген плюс хиалуронова киселина на таблетки. А иначе не пия добавки и затова и не чета из нета за инфо

Аз си взех една нова риза, десена е "майка ягуарка - шарка до шарка" и днес съм с нея Sunglasses
След петъчния пазар на пола и тениска нямам желание за други неща, но ризата ме спечели на мига.

Честити нови рокли mtz Simple Smile
За коса не ми се и говори - преди няколко седмици изкарах грип с 40 градуса Т и след него косата ми направо се накъдри (бях чувала израза "да се накъдриш от ужас" ама си мислех че е само израз Grinning а то.....), но не като красивите къдри на Макадамия. И пада страшно много и съм нещастна

Общи условия

Активация на акаунт