Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 289
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 935
Само на мен ли темата не ми действа?! Laughing

Пия си квото трябва, мажа се с каквото трябва и се обличам, както аз си знам. Каквото си наумя, също, правя. Тия дни изкупих Абаут Юто. Влязох един спортен сак за фитнес на мъжО само да взема, иначе...Joy

И аз, копче Smiley  Пия си женшена на всеки 5-6 дни, за тонус уж. Нося си дънките с ризи и пуловерчета, слагам си Mixa на лицето сутрин, подстригвам се сама, и това е.
Сака имам, не ги нося. Рокли нямам, не са ми комфортни.

# 1 936
Аууууу, Агент с кожените поли адски ми хареса, този модел пола ми стои перфектно, колкото може да е перфектно на 60 кг Wink и силуетът адски ще ми допадне. Не нося развлечени визии, работя в офис, където облеклото е по скоро изчистено консервативно! Самият мой стил си е леко лелински Wink
Как само добре ме е разбрала Агентчето, че нито дънки, нито маратонки и кубинки ще обуя!
Чехлите бирки, модел Мадрид и аз ги имам същите, не мога да ги понасям... Joy, купих си ги заради вас. Мъжа ми каза, че с тия налъми не е добре да ходя навън... Joy

# 1 937
  • София
Агент, внимавай със силния Мелатонин! Аз си взех 10 мг и ходех като замаяна един ден. След това започнах да си ги деля наполовина.

# 1 938
.... още 20 мин съм на кол и преставам да ви тормозя!
Това все едно от моя гардероб го е взела. Имам абсолютно същите кожен тренч и ботуши.  Grinning
Имайки визуална представа за теб мога безапелационно да заявя, че изглеждаш страхотно с тях Grinning

A тaзи прекрасница е една от най-най-добре облечените и стилизирани млади звезди на хоризонта! Направо да се чуди човек откъде толкова класа в това дете израсло с джапанки, носени върху чорапи и развлечени сиви худита, но е наистина прелестна!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:42 от Agent Provocateur

# 1 939
Страхотна мацка и красива и прекрасно облечена!

# 1 940
И моя любимка от клипа на любима песен. Колко ли струва роклята от клипа? Питането ми е сериозно. Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=-FyjEnoIgTM

# 1 941
  • София
Страшен фен съм на Зендая. И заради визията, и заради успешната й кариера, след като беше Дисни звездичка.
Прилича ми на дъщеря ми, която за съжаление в момента се носи с черни и сиви анцузи. 😁

# 1 942
Кожа харесвам за дреха само на яке и рокля по тялото до под коляното и без ръкави, но последната все не мога да я намеря.
Преглеждам в М.Дутти от време на време.

Днес с новата ми риза  "майка ягуарка"
Скрит текст:

Зендая е страхотна 💖

Биркитата са като налъми за баня 😃

# 1 943
На кожена вълна сме и изнамерих това. Носила съм я веднъж с дънки.
Няма да се хареса на повечето от вас, но ми е любопитно с какво бихте я съчетали.
Някой може да каже, че съм от Стар Трек. 🤣🤣🤣
На мен ми харесва и търся варианти да я нося.
PS трябва да я изгладя, че я извадих от зимните дрехи.

# 1 944

Биркитата са като налъми за баня 😃
Точно същото казва и ММ и ме питаше как изобщо ми е хрумнало да си купя такъв тип чехли. Прав е човека, те не се вписват изобщо в моя стил, но как да му кажа, че додох сто и кусур лева за налъми заради БГ МАМА! Wink

# 1 945
Много ми хареса Зендая и на мен.
Ал, прекрасна риза!

Днес си купих 2 копринени макси рокли, не устоях на цветове и десени. Много мои, женствени, оптически ме удължават, и ще държат хладно следващото лято. 😂🌊🐠

# 1 946
Дез, ми покажи ги де?
Тези поли от показаните от Агентчето ми харесаха най много! Къде да търся?

# 1 947
  • София
Дес, дай снимки!

# 1 948
  • София
Поли изкуствена кожа, модел молив, закупих пролетта от Reserved, в показанията цвят бордо и в цвят коняк- за по 15 лв. Всяка.
https://www.reserved.com/bg/bg/pola-ot-izkustvena-kozha-0382i-83 … utm_term=20220407
https://www.reserved.com/bg/bg/pola-ot-izkustvena-kozha-0382i-80x

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:30 от kopche

# 1 949
  • Бургас
На мен Бела Торн повече ми харесваше, открояваше се много повече когато бяха в Дисни сериалчето, но как се обърнаха нещата, Зендая нагоре, Бела надолу.

Общи условия

Активация на акаунт