Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 283
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 965
Поли изкуствена кожа, модел молив закупих пролетта от Reserved в показанията цвят бордо и в цвят коняк за по 15 лв. Всяка.
Копче, кал са на усещане? Имам опит от изкуствен панталон от Зара, изк. Пола от Елизабет и са ОК

# 1 966
Моделите и цвета на Масимо не са за мен, искам права молив, цвят бордо или тъмно зелено!
Но ще се отбия и в самия магазин да видя...

# 1 967
В магазина, или поне този в Сф кожени поли нямаше.
тези онлайн? любопитно ми е как са като комфорт и дали изглеждат евтино
https://www.reserved.com/bg/bg/pola-ot-izkustvena-kozha-0737p-47x

# 1 968
В магазина, или поне този в Сф кожени поли нямаше.
тези онлайн? любопитно ми е как са като комфорт и дали изглеждат евтино
https://www.reserved.com/bg/bg/pola-ot-izkustvena-kozha-0737p-47x
Ал, на мен честно казано ми изглеждат евтино. Щерката си купи черна, разкроена, носи я на едно парти със зелен топ и една моя зелена чанта и много добре се получи. Но аз не съм на 20, и какви обувки ще вървят на такава пола...имам предвид като материя, естествена кожа ще се върже ли с лъскавината на полата? Rolling Eyes

# 1 969
Maroonka, откъде е твоята пола?Моделът и дължината са много хубави.
Аз имам друг проблем - моделите на поли които ми харесват и ми стоят добре иначе, са ми къси. 172 съм, 36-38 номер. А вече се чувствам глупаво с къси поли.
Кожени поли трапец съм си купувала доста от различни магазини.

# 1 970
Dez, първата рокля почти си я скрила, но е много хубава цветово. Бялата също е и мой лежерен тип за лятото.

В Reserved се намират точни попадения понякога. Поли, рокли, блузи от тях имам нялолко, които на вид и като удобство при носене по нищо не отстъпват на други, в пъти по-скъпи. Конкретните кожени поли не съм виждала, но и не съм влизала скоро.
Аз не подбирам по критерий марка и цена. Ако нещо ми хареса много и не успея да си го избия от главата, понякога съм склонна да платя неразумно висока за мен цена. Но, мога да се стъкмя прилично и с тениска за 5 лв. и къси гащи за 3,50 от селски магазин тип "101 стоки" Grinning Само трябва да ми е дошла музата или пък да имам неотложна крайна нужда от "нещото".
Изкуствена кожа на горната част от тялото не мога да нося. Запарява ми неприятно. Отделно, стилът тип "матрицата" и жената-котка не ми подхожда. По принцип много трудно изтърпявам всякакви плътни дрехи в горната половина на тялото, било то ризи и сака по врата, ръкави със странни форми, които ми ограничават движенията или прилепнали блузи и рокли от плътни материи. Създават ми усещането, че не мога да дишам.
Кожени поли имам две. И двете от изкуствен материал. Едната над коляно, с висока талия и леко с форма на балонче. Нося с някакви памучни тениски и блузи, и ботуши. Другата е макси солей, като материалът от вътрешната страна е някакъв плътен и мек плат, а отвън стои като мека подвижна при движение кожа. Изработката е сравнително добра, кройките за мен хубави и не ми евтинеят. С кожени обувки, но в друг цвят, не черен като тях или с велур се връзват лесно.
Ако намеря, бих си взела и пола от фина агнешка кожа - права и с дължина под коляното или дори малко по-дълга.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 01:13 от Light Beam

# 1 971
  • София
Аз когато имах кожена пола/бежова, ест.кожа/ я носех с велурени ботуши. Обаче ми умаля.
Иначе имам панталони изк.кожа. Сега ги измислят с хубава подплата и са удобни.

# 1 972

Иначе имам панталони изк.кожа. Сега ги измислят с хубава подплата и са удобни.
Това най много ме притеснава, да не запарва и да ми прави кръста вир вода!

# 1 973
  • Бургас
Аз си взех кожен панталон, изкуствен, от Роси Фешън.Много ми беше удобен за зимата, аз вървя доста навън, но при по-високи Т може и да не е много комфортно.Сега са пуснали съвсем различен модел, който също ми харесва, но не мисля, че на мен ще стои добре.

# 1 974
Maroonka, откъде е твоята пола?Моделът и дължината са много хубави.
Не съм я взимала от Бг, марката е Vila и беше за без пари от някакво намаление. Има подплата и е много приятна за носене със или без чорапогащник.
Имам и панталон изкуствена кожа CK, но пак е с много добра подплата и миналата зима почти не го свалих.

Естествена кожа винаги е по-красиво, по-приятно като усещане, обаче в общия случай не са особено разтегателни - имам една страхотна черна до коляното и все не ми достигат 2кг пак да се умъкна в нея …стои така в гардероба няколко години и ме чака 😄

# 1 975
Дез, много хубави ,ефирни ,летни рокли✌️
Сака никога не съм харесвала и не съм носила. Предпочитам жилетка, пред сако.
А и никога нищо/добавки и витамини/ не съм пила, като чета вие какво пиете, учудвам се доста
А днес така

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:35 от Lioness77

# 1 976
Днешният аутфит

# 1 977
Maroonka, страхотно ти стоеше полата, успях да видя!
На Агент есенните снимки са зашеметяващи! 🍂🍁😍
Ще търся и аз поли в тези разкошни цветове, то се е видяло. Цветовата комбинация на Рокстар от бургундско и розово ме удари право в сърцето!

Лъвицата отново е огън! Вчера като купувах роклите за нея се сетих, как ще ги обзаведе с идеалните аксесоари на мига.
Вярно, че розовата не се вижда добре. Все припряни постове пускам.

Да ви подсетя, че днес ще има слънчево затъмнение видимо за Европа в 12:30 българско и гръцко време. Ще го снимам от плажа. 🐠🌊

# 1 978
Сериозно се замислям за една кожена от показаните от Ризърв, страх ме е обаче че ще дойде измачкана и в недобър вид! Но за тия пари ще я преживея...но първо ще пообиколя магазините! Как поддържате поли от изкуствена кожа, пране, гладене?

# 1 979
  • Бургас
Мими, аз имам една парна ютия за пътуване, мисля, че с такъв тип идеално ще се оправят. Пера на щадящи програми панталона и полата ,които имам.За естесствена не знам, може да  не става в пералня.

Но в интерес на истината моите не се мачкат, меки са.

Общи условия

Активация на акаунт