Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 286
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 980
Мерси Галдучо, между другото доволна ли си от тази ютия! Отдавна се замислям да си купя.

# 1 981
Припомнихте ми моята изкуственокожена пола вчера Simple Smile. Реално е нещо като промазан плат, който изглежда като кожа. Пера в пералня на 30 градуса и гладя на по - ниска температура. Тя и не се мачка кой знае колко.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:09 от pep_si

# 1 982
Добре тогава. 🙂 Плажни и домашни рокли, по подразбиране.
...
И моята плажна от това лято.
...
Новите са Cupid Страхотно ти стоят Simple Smile
А плажната с тези кожени сандали е супер. Не само плажно, а и "курортно" за разходка бих я носила.

# 1 983
  • София
Ooo, късата кожена от Массимо е жестока! Но 600лв за пола не бих дала никога.

# 1 984
  • Бургас
Мерси Галдучо, между другото доволна ли си от тази ютия! Отдавна се замислям да си купя.

Доволна съм, но не глади като другите ютии.Подходяща е точно за такъв тип дрехи, които не можеш или са трудни за гладене, например плетени, изкуствени. Удобна е за пътуване и за набързо.За памучни, ризи, големи площи е по-трудно и не толкова удобно.

Моята е с малък резервоар - 1 дреха, но има и по-големи, с по-големи резервоари.Така, че зависи за какви цели се купува.

# 1 985
  • В полите на Пирин планина
Сега загледах една велурена пола в About you, в конячено... Заради обсъжданията тук...

или пък сивата...

Особено втората си представям с новия ми пуловер в бордо. Simple Smile

# 1 986
Хубави са, но за мен са къси и като изключим, че втората още от сега е измачкана, не знам като ми пристигне такава как ще я оправя. Мразя да поръчвам от сайтове, първо, че не може да се пробва, не може да се види качеството и отделно, че пристигат повечето случаи в недобър вид, особено по евтините парцаляци!

# 1 987
И аз мисля, че ще са къси и освен това не ми трябват. Предпочитам рокли... Simple Smile

За пуловера имам графитен панталон. И светло сив, също.

# 1 988
Аз все още нося къси поли през зимата с плътен чорапогащник. Имам 2 велурени - цикламено розова и петролено синя. Комбинирам ги с равни ботуши /чизми в  тъмно мъхово зелено и бордо.

# 1 989
  • Русе
Точно днес мислих да си облека черната, изкуствена кожена пола от Ризърв, но не стигнах до нея. От миналата есен я имам и досега май само веднъж съм я обличала.
Дез, хубави придобивки!
Lioness77, свежа както винаги!

# 1 990
  • София

Иначе имам панталони изк.кожа. Сега ги измислят с хубава подплата и са удобни.
Това най много ме притеснава, да не запарва и да ми прави кръста вир вода!
Нищо! Тамън ще има и отслабваща функция! Joy

Клинове изкуствена кожа накупих от Резървд миналата година, началото на тази също. Много удобни и практични се оказаха! Спуках се да ги нося! Моята приятелка ме запали, която е луда по кожа и види ли нещо, ушито от кожа, трябва непременно да го има! Sunglasses Цяла зима изкарах с тия клинове! Спасиха ме и и от вятър и студ. Вътре си имат една мека ватичка. 2 от Резървд и 1 от Зара имам. На Резървд клиновете ми бяха по удобни.

С полата, всичко на всичко досега- веднъж съм излизала и не мога да се изкажа окончателно, но мен лично ме затрудни съчетаването с обувки и заложих на добрата стара бяла маратонка, накрая. Smile

Аз сега имам други вълнения! Laughing
Получих преди малко поръчката си от HM. Дънките ми заспаха! Ризата, която поръчах, вдъхновена от аутфита на Жени Калканджиева Heart Eyes, на летището, преди полета ни за Малага, ми е доста овърсайз, макар и ХС размер. Ще я чудя още малко и ако и щерката не я желае, ще си заминава обратно.Thinking

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 11:28 от kopche

# 1 991
  • София
Имам на Only и на Vila изкуствена кожа поли, много са хубави, едната е адски трудно да разбереш, че е изкуствена. Лошото е, че изкуствената кожа след няколко години започва да се рони и трябва да я хвърлиш. Да, то и парите са им никакви, но аз мразя да си харесвам нещо и да ме предаде, а след това да му търся с години заместител. Ще си поставя за цел да си намеря естествена кожа, беж, от ВУ.
На тази пола, в комбинация за която обърнах света, освен черно какво бихте й добавили? Не ми се вярва да намеря топ в един от двата цвята, каквато ми беше първоначалната идея.
Скрит текст:

# 1 992
Имам на Only и на Vila изкуствена кожа поли, много са хубави, едната е адски трудно да разбереш, че е изкуствена. Лошото е, че изкуствената кожа след няколко години започва да се рони и трябва да я хвърлиш. Да, то и парите са им никакви, но аз мразя да си харесвам нещо и да ме предаде, а след това да му търся с години заместител.
То като е след няколко години добре, макар, че и аз мразя като съм нагласила някакво съчетание да трябва да го подменям. Нещата, които купувам не са безкрайно много и искам да са качествени и дълго издръжливи.  Да си трупам само количества за разнообразие не е моето, имам рокли и на 5-6 години които си нося с удоволствие /стига да не са ми умаляли/ и са в много добро състояние.

# 1 993
Аз все още нося къси поли през зимата с плътен чорапогащник. Имам 2 велурени - цикламено розова и петролено синя. Комбинирам ги с равни ботуши /чизми в  тъмно мъхово зелено и бордо.

Ти си слаба, а аз с моите пухкави крачета нося около или малко под коляното. Simple Smile

# 1 994

Ти си слаба, а аз с моите пухкави крачета нося около или малко под коляното. Simple Smile
И аз така Лейди, за това не ходя вече с къси поли.

Общи условия

Активация на акаунт