Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 275
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 010
Хубав е акцента.... някак силно... акцентен Grinning
А и всичко в червено стои прекрасно като контрапункт на всичко в зелено. И даже няма нужда да се гърчиш да слагаш червено червило.

# 2 011
Аз обичам да слагам червено червило.  Wink Сполучлив е тоалета, но ако се появя така в офиса ще ме сметнат, че съм тръгнала за цирка!

# 2 012
  • В полите на Пирин планина
Бих предпочела чанта в бордо. Другите части от аутфита са Ок.

# 2 013
Каката била от Копенхаген. Там може да са не толкоз критични Grinning
https://www.voguescandinavia.com/articles/emili-sindlev-has-a-ne … -you-need-to-know

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 17:06 от Agent Provocateur

# 2 014
Никъде не са по-критични хората, отколкото в родината.
От дете се сблъсках с този горчив опит.  Сбих се с две момичета , защото ми се присмяха на комбинацията от жълта пола със зелена блузка. Те самите, бидейки близначки, се бяха решили с анцуг ( не помня имаше ли кант или не) и токчета. Такива неща не вярвам да са възможни нито в Дания, нито...и аз не знам къде.

# 2 015
Да бе ние сме модни икони, а другите са глигани в анцузи.

# 2 016
  • тук-там
Мн ми допада червената чанта като акцент!
Дез, индийски ли са роклите? Ако е така, значи се убеждавам, че са специалитет на островния туризъм.

# 2 017
Да бе ние сме модни икони, а другите са глигани в анцузи.
Савова, май си просиш боя 😄

# 2 018
Човешката природа по цял свят си е една и съща според мен.  Присмех и подигравка има навсякъде за съжаление, казано от позицията на голям разбирач на хората и природата им!
(това последното е самоирония, да не се подведе някой!)

Но има места толкова шарени откъм различни хора с различен произход и различни разбирания за естетика, че никой няма да те погледне 2 пъти заради чанта/шарения/тоалет, камо ли да си губи времето да ти се присмива, но ако те хареса ще ти направи комплимент на улицата. Дори може да се каже, че съществува някакво уважение към правото ти да си различен и да се самоизразяваш чрез дрехите си. Но това е до момента в който се присъединиш към дадена група - тогава или се променяш и вписваш в нейната естетика и правила или увисваш. Онзи ден четох много забавна статия за банкери на Уолстрийт и как пандемията е модифицирала "униформите" им.
https://www.nytimes.com/2022/10/13/style/how-should-a-business-bro-dress.html

Ta така, който си има форумна група/проф.среда/съседки/стадо си има коректив Wink Който си няма или е женен за Дейвид Бекъм или се казва Безос/Мъск/Уестууд има свободата да се облече както си ще и да се чувства добре Grinning Но човекът винаги е бил и си остава стадно животно!
(цитирам учителя си по история от 8-ми клас)

PS Има и много либерални групи с по-широки разбирания какво е допустимо и какво не, не всички са чак толкоз анални! Например успешен професор от MIT с раста, който е 1:1 със Bob Marley.

PS Плача от смях Grinning
https://twitter.com/TheDailyShow/status/1584878439944921088?s=20 … 1fa5uzT2SR7hmlq3Q

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 23:48 от Agent Provocateur

# 2 019
  • тук-там
Агент, мн добре казано! Благодаря, че отдели време и усилия да го напишеш!

# 2 020
Ooo, късата кожена от Массимо е жестока! Но 600лв за пола не бих дала никога.

сложила съм я в кошницата и ще я чакам на намаление. Ако стане ок, ако не здраве 🙂

В сравнително консервативна среда може да задаваш модата и да имаш последователи когато си успешен. Успешен ли си ти прощават всичко - и анцуг с риза, токчета и бизнес чанта, и избродиран костюм /мъж/, и костюм с ботуши и т.н.

Анцуг и токчета не е български специалитет, а се среща къде ли не 😃

И малко последна мода от която аха да прогледна в стерео 😃, но ми харесва - фен съм на графити, две летни рокли от трико имам с подобни принтове

и на бял фон

# 2 021
Кожена пола и тренч от ест. кожа имаше и в Манго. Изчакайте Черният петък може да има намаления.

# 2 022
Мн ми допада червената чанта като акцент!
Дез, индийски ли са роклите? Ако е така, значи се убеждавам, че са специалитет на островния туризъм.
Да, индийски са. Климатът им подхожда.
Днес довърших една Цветна Бомба, в къщи ме чака друга. Chocolate Greedy доста пострада от пренасянето и "фотосесията". Много харесвам красиви снимки на парфюми, но ми липсва търпение.

# 2 023
  • тук-там
И в Сардиния, и в Корсика е пълно с такива индийски рокли. Всеки втори магазин това продават. Местните ги подминават и са пълни с туристи.
Аз тази вечер съм с френската басма или както някой я оприличи на домашна роба. И с бирки (май само ние с агентчето харесваме марката). Не отричам, че е като пенюар Simple Smile, но страшно удобно се чувствам …

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 23:36 от mtz

# 2 024
  • Бургас
Много е хубава роклята! Аз също си купих 2-3 подобни и са ми много удобни и женствени.За мен пенюар са едни преметнати, тези са ми по-скоро арабски.И чехлички нося лятото.Вече не мога да търпя нещо да ми стяга, да ме притеснява, искам меки, леки и лесно обличащи се дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт