Лидл 168 - октомврийска скука

• 94 474
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 75
Някой купувал ли е от пържените ядки микс с купони? Да сподели какви са ядките.
Вчера нямаше

# 76
  • София
Мда, трябват ми памперс-гащи 6, намалени в брошурата и естествено в нашия магазин НЯМА.

# 77
  • Бургас
Здравейте, доколкото разбрах от прочетеното няма карта Лидъл плюс под формата на пластика, нали?  Няма карта пластика като цяло, за хора без модерни телефони т.е те не могат да се възползват от тези оферти и купони?

# 78
Правилно - няма пластики.

# 79
Аз съм си отпечатала кода от моята карта и си я ползвам без телефона. За оферти може да се ползва без проблем. За купони- трябва да се активират

# 80
  • In transit
Вчера на касата ми се случи нещо много странно. Отворих си приложението, за да го маркирам и видях нов за мен купон "избрано за теб" със сирене Бутерказе 400г с някаква отстъпка. Помислих си, този купон кога пък се появи, защото час по-рано го нямаше.
Прибрах се вкъщи, изтрих си скреч картата и си отварям купоните...ами този го нямаше. А не съм ползвала, нито активирала. Всички останали си бяха там.

# 81
Вчера на касата ми се случи нещо много странно. Отворих си приложението, за да го маркирам и видях нов за мен купон "избрано за теб" със сирене Бутерказе 400г с някаква отстъпка. Помислих си, този купон кога пък се появи, защото час по-рано го нямаше.
Прибрах се вкъщи, изтрих си скреч картата и си отварям купоните...ами този го нямаше. А не съм ползвала, нито активирала. Всички останали си бяха там.

И на мен мис е случи същото с купона за фъстъците. на другия ден пак се появи, но тогава пък вече нямаше фъстъци.

# 82
При мен с пържените фъстъци беше така - появи се внезапно два дни, преди изтичането.

# 83
  • Sofia
Аз пък имах мърдане и си викам да погледна списъка ми в Лидл приложението какво имам набелязано (Това от новите промоции, не за обичайни неща разбира се)... да ама не, то 2ри ден не се отваря и... само минах покрай Лидл.  Лидл + си действа ама, от купоните нищо не ме блазни, само сиренето тел от офертите.

# 84
И аз се каня да си принтирам картата Lidl Plus, за да не завися от телефона, но все се надявам да пуснат пластика.
По-рано имах някакви съмнения дали е възможно да се отразява активирането на купони на "статичен" QR код, но откакто Кауфланд пуснаха техните карти се видя, че техническа пречка няма.

Дано и Lidl решат да дадат такава алтернатива за хората, които или нямат или предпочитат да не носят/вадят телефон. Много пъти това е причината да не си чекирам картата, пък нали уж следят, анализират и изготвят маркетингови стратегии на база "потребителско поведение", ако има физическа карта, ще трупат информация от повече клиенти. Wink

# 85
  • София
И аз се каня да си принтирам картата Lidl Plus, за да не завися от телефона, но все се надявам да пуснат пластика.
По-рано имах някакви съмнения дали е възможно да се отразява активирането на купони на "статичен" QR код, но откакто Кауфланд пуснаха техните карти се видя, че техническа пречка няма.

Дано и Lidl решат да дадат такава алтернатива за хората, които или нямат или предпочитат да не носят/вадят телефон. Много пъти това е причината да не си чекирам картата, пък нали уж следят, анализират и изготвят маркетингови стратегии на база "потребителско поведение", ако има физическа карта, ще трупат информация от повече клиенти. Wink
Общата тенденция е да се премахват физическите карти.

# 86
  • Бургас
Сега ако кажете как да я принтирам да я дам на майка ми, но не знам тя като не вижда купоните има ли смисъл да я има, ще бъде тото.И нещо друго се чудя, ако не съм активирала купоните дали ще хваща?

# 87
Сега ако кажете как да я принтирам да я дам на майка ми, но не знам тя като не вижда купоните има ли смисъл да я има, ще бъде тото.И нещо друго се чудя, ако не съм активирала купоните дали ще хваща?
Ако не са активирани купоните, няма да даде намаление за съответните продукти.
За офертите ще работи, за разни натрупвания на суми, рулетки... Ама пак само през приложението се виждат.

# 88
Няма да може да се възползва от купоните, ако не са активирани и тогава се обезмисля идеята на картата. Като цяло тяхната карта е най-безполезна, в кауфланд има конкретни продукти само с карта, в Билла цели стокояи групи и артикули, а тук даже ваучерите са различни за всеки клиент.

# 89
  • Sofia
Ламинирана карта само за офертите върши работа и е... доста безмислено... та те за разлика от началото са само по 4 на седмица. Пък и преди в брошурата ги имаше и купоните, и офертите, сега май не.
Иначе просто принтиран QR ако минава (що ли пък да не, ама не знам), принтирате и  купони, и оферти и така... ако прецените че си струва...

Общи условия

Активация на акаунт