💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 292
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 225
Дяволче, ти не харесваше ли Мирела или това си е било само в началото и чисто визуално? Знам, че имаш слабост към красивите жени в риалитата.

Ох, Зори 😄😄😄

# 226
Гого черна точка.
Всичко възможно правят силните да вземат двата гласа.
И подведоха Фейгин. Гого, Вики и Цецо - Мани ще ги оправи с решението в края.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 22:52 от Bengun

# 227
Гого черна точка.
Всичко възможно прявят силните да вземат двата гласа.
И подведоха Фейгин.
Да,що така?

# 228
Ей, кво стана, за малко изгубих. Пфууу

# 229
  • Другата България
Аз писах за Гого, че е с голямо его, и че не пропуска да се хвали винаги когато има възможност.
С пълно основание, разбира се. За мен не е черна точка, за мен е нормално това поведение, защото го очаквах.
Много ми допадна играта на Вики на този избор.

# 230
Мани има последната дума при 4-4
Нямат шанс да вземат Капитанството "Силните"

# 231
“Моят глас отива за мен…”

# 232
Цветан, малък  мъж си, нищо, че си висок.
Жалка работа.
Гого още не мога да го преценя- възможно е и да е стратегия с оглед на това наистина да извежда  племето напред, защото знае, че има силна коалиция, но може и да не е толкова бял. Simple Smile
Допълвам : Браво, Мани, малко момиче- голяма си. Wink ❤ Искрено се надявам двете сини момичета да четат понякога тук, предавам им поздрави- голям фен съм им.

# 233
Брей тези сини акъла им къде е ? Под всякаква критика....КЪДЕееее Е ГОГО ?🦾 Къде Фейгин?🤏

# 234
Гого с гласа за себе си не остави друг вариант за гласуване на Фейгин.

# 235
  • Другата България
Ех, Чакалче, не се прави така бе човек, що така с бутонките напред пред Михаела? С финес стават нещата, с малко такт, тя е готова отвсякъде за коалиция, ама с това дърварско предложение....еееех

# 236
Беше по-добре да пратят Гого срещу Мирела, ама на, не знаеха

# 237
  • София
Дяволче, ти не харесваше ли Мирела или това си е било само в началото и чисто визуално? Знам, че имаш слабост към красивите жени в риалитата.

Ох, Зори 😄😄😄

Харесвам всички жълти, Мирела много я харесвам.
Но черни точки за всички, че са се вторачили само в един човек - Филип.
Мирела си беше изключила коментарите, явно не е било за добро. Някои хора не се научиха, че когато стрелят непрекъснато само срещу един човек опротивяват на хората. Победителя е само един и ще си тръгне с 100 000, дори и да има хейт. Но за останалите ще остане само хейта.
Но те си знаят най-добре. Сега като се гледат отстрани не знам далим е приятно да виждат как един човек се мори като грешен гявол, докато те се излежават и почиват.

# 238
Ех, Чакалче, не се прави така бе човек, що така с бутонките напред пред Михаела? С финес стават нещата, с малко такт, тя е готова отвсякъде за коалиция, ама с това дърварско предложение....еееех
Може и да проработи точно така поднесено. Михаела е бойна мацка, любителка на адреналина.
За мен не е чак толкова непремерено предложението.

# 239
  • Другата България
Три жени капитани тази седмица.
Може и да проработи точно така поднесено. Михаела е бойна мацка, любителка на адреналина.
За мен не е чак толкова непремерено предложението.
Не мисля. “Ако не си с нас, ще те номинираме“.  
Аз ако съм, и да искам да съм с тях, ще откажа.
Трябва по нишката Мирела - Лефтеров - Валери - Женя да работят, така ще е по-лесно.
Ама какво се чудя, хич няма да се изненадам, ако и това са поднесени реплики, които Чакалов е трябвало да ги каже.

Общи условия

Активация на акаунт