💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 290
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 240
Фейгин можеше да отстъпи на Гого- прави мил жест, печели приятел Гого. Племето е цяло. Никой не е на съвет. Наместо това избра Илиян.

# 241
Само не разбрах защо Генчо каза "манипулира" с въздушни кавички. Манипулира си човекът, надявам се не се самозаблуждава, че не го прави.

На вечерния разговор при очакването на Пух ми направи впечатление, че Елица беше доста почерпена. Няма лошо де, ама това е във вечер преди битка за локация. Това като злостна клюка само, иначе за разлика от повечето тук, аз пък симпатизирам доста на Елица и мога ѝ простя някои крайни емоционалности.

# 242
  • До сърцето...
Гого още не мога да го преценя- възможно е и да е стратегия с оглед на това наистина да извежда  племето напред, защото знае, че има силна коалиция, но може и да не е толкова бял.
И това го реши от час, час и половина монтаж на продукцията? Не е важна преценката на човек, който е 24/7 с тези хора?
Добре манипулира Тупарев и сие. Grinning

# 243
Грозна картинка. Правилно им го каза Алекса. Заради двата гласа огорчиха човека, който е допринесъл през седмицата най-много за племето и е пожелал да бъде капитан. Важно му е точно в този момент.

# 244
Маааалко прекаляваме ми се струва с Гого вече.
Защо Фейгин да отстъпва за Бога, Гого се е доказал на достатъчно отборни игри -има много силна коалиция зад себе си, няма и да бъде номиниран. Защо се бута обезателно пак за капитан, само защото е загубил веднъж на такава битка?
Фейгин се справя чудесно, абсолютно има право да има желание и хъс за капитанство, с тези 2 допълнителни гласа Цветан и Виктория искат да дърпат конците на всички чрез човек от тяхната коалиция. Малко ми прилича на захапания кокал ситуацията, аз пък съм за Фейгин тук.

# 245
Фейгин можеше да отстъпи на Гого- прави мил жест, печели приятел Гого. Племето е цяло. Никой не е на съвет. Наместо това избра Илиян.
Алекса е много прав. Но кой да чуе. Манка или Илиянка. Затова не ги харесвам тези двамата. Умните ми те! Далеч от това понятие.

# 246
Щеше да е престъпление, ако бяха оставили двата гласа да си сменят алианса "умните". Играта се играе и в племето, не само на арената.

Цялата драма я прави Вики, която иска гласовете да са при тях и егото на Гого, който не знае кога да даде задна. Силно се надявам, ако стигнат до съвет тази седмица Цецо да е номиниран и да мине по пътя на Пух.

# 247
  • София
Ама Мирелка няма настигане с най-много бивши и бъдещи гаджета на глава от участниците. Кой като нея? Joy Направо ми се прииска те да отидат на реката, да не се надува, все едно кой знае какво е свършила, като е крепила една делва 20 минути.
Гого напълно оправдано има самочувствие, но не ми харесва това негово непрекъсното гласуване за себе си. И като цяло по-добре да мълчи и да играе, че в приказките не се справя кой знае колко добре.
На Зорито направо й чувах колелцата в главата как скърцат, в опит да измисли нещо. И само скърцане, никакво сцепление.

# 248
Ми нъц. Няма да се сблъскат с Алекса.

# 249
  • София
Трябваше Гого да е капитан, но за негово добро е на този етап да е по-малко в светлината на прожекторите.
Така или иначе той никога няма да е номиниран, защото всички го харесват.
Въпросът тук беше кой ще надделее между Илиян/Мани и Вики.

Иначе Алекса бе прав с речта която дръпна конкретно в тази ситуация.

# 250
Играе се, ама ги ядат комарите на реката.
А Елица защо не си вдигне краката на масата? И без това всичко й е пред останалите.

# 251
Deja vu коментар:
Веси badass 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
,, Очаквам Алекса да я сплеска Елица на капитанската, той ми е по- симпатичен от двамата.”

# 252
  • София
"Дано да опровергаеш доверието ни, Ели!" ... Зори, Зорииии...

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 11:36 от Eiger

# 253
Не искам все да хейтя по Елица, но вече ми е противна и като визия. Айде, намести се за капитан, ще й видим мъдрите стратегии. В тях нищо друго не присъства, освен Алекса, та Алекса.

# 254
  • Другата България
“Капитанството стои в ТЕБ и твоите хора“.
Браво Женя, така се прави.

“И дано опрОвергаеш доверието ни“ - ЗоритУ към Елица.

Общи условия

Активация на акаунт