💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 277
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 735
Този Георги го харесвах, докато не го видях как мляска, че си има дори специална масичка със столче, за да се храни демонстративно пред гладните хора. Даже не знае дали може да дава от храната си на съплеменниците си, как може да не попита някого от предаването поне от малко състрадание?! Хич не му отива това скромно и възпитано момиче Фейгин, надявам се, че не са заедно...

# 736
Тая Михаела е много зле:bowtie:

# 737
  • София
Мен лично не ме блазнеше представата как Георги ще плющи пред всички, точно защото си представях как ще го гледат. Ама той надмина всичките ми очаквания. И аз смятах, че ще опита да скатае нещо за другарчетата... Ми не!

# 738
Ммм.., аз гледам на това като постановка и не си вадя изводи за Георги.
Така съм се смяла с Цецо, ама изкърти дървото направо не е хубаво така.
А, по любовната линия според мен си е харесвал Вики отпреди, иначе за един ден така да хлътне ми се струва странно.

# 739
Продукция, продукция, но отвътре ако не ти идва, няма как да ти е ,,забавно”, трябва да ти е много гузно принципно.
Михаела, ах, Михаела- ако не беше за отбелязване каква е интригантка, щях да кажа, че е тъпа. Най- тъпото беше да изгърми тая информация- за нея самата.
Джаферович обаче като я изяде, ще е късно да се върне  при момчетата. Не е особено умна. Мирела е хубаво, че си мълчи в момента - червена точка.

# 740
  • София
Сори, ама наистина ли ви изненадва случващото се?
Бях убедена какво ще се случи и в племето,и в коментарите, в момента, в който Георги прие.
Със сигурност продукцията го е накарала да яде пред всички.
Естествено, че продукцията го е накарала да яде пред всички, тук няма никаква изненада. Изненадата идва от поведението, самодоволството и неуместните дебелашки шегички на Георги.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 23:34 от Reinа

# 741
Михаелааа много си злеее

# 742
  • Другата България
Опаааа, Михаела си подписа номинацията.
Оказа се по-глупава, отколкото очаквах. Всъщност, не очаквах точно това.
Значи, от двете с Ралица, Ралица ще остане по-дълго. Дружинната я е набелязала вече.

# 743
Ох, колко ми е противна Джаферовичч

# 744
Михаелааа и ти си много куха😅Женитуу много хитра евалата.Пак ще го кажа дано отпадне от Филип след жесток пердах.

# 745
  • Където морето целува небето...
Ама Елица вЕрно си вярва, че ако спечели ще ѝ дадат и Алекса + храна, предимство и грошове.

# 746
Елица все едно отива на ин витро - иска да се върне вече двама Joy

# 747
Тъп, по- тъп, най- тъп, Михаела

# 748
  • Варна
Ама Елица вЕрно си вярва, че ако спечели ще ѝ дадат и Алекса + храна, предимство и грошове.
Лично аз няма да се изненадам 😃 все пак ще е за Елица

# 749
Голямо намекване.. и от Елица и от водещите, че май май ще има размяна или кражба на играч. ..
 Нищо чудно заради това да е плакала отново Елица в промото  ,че не е успяла да си вземе възлюбения.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 21:47 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт