💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 285
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 255
"Има огрооооомен шанс Алекса да е капитан"... Нещо много си въобразява тази, че едва ли не сините ще му се кланят на Алекса.

# 256
Елица е явен фаворит в битката на капитаните за съжаление.

# 257
  • Където морето целува небето...
Това момиче е обсебено от Алекса. Интересна капитанска битка ще е между трите.

# 258
Трябваше Гого да е капитан, но за негово добро е на този етап да е по-малко в светлината на прожекторите.
Така или иначе той никога няма да е номиниран, защото всички го харесват.
Въпросът тук беше кой ще надделее между Илиян/Мани и Вики.

Иначе Алекса бе прав с речта която дръпна конкретно в тази ситуация.
Гого непрекъснато се предлага за капитан, защото е на светлинни години пред останалите. Има самочувствие и е напълно нормално. Не е хич нужно да е бял и хрисим. Това племе само със сопа ще се оправи 🤣🤣🤣

# 259
Гого не е постигнал това, което е със скромност. За мен не и е времето на Фейгин и племето прави грешка. Ама де адвокати де.  А Чакалов е доста тъп.

# 260
  • София
Добре, че е Илиян в това шоу, че да спрат да се преструват, че капитанът не играе за себе си, а за племето. Дано си задържат позициите, докогато могат. Bowtie

В анкета познах само за избора на "Безстрашните".

Веси: Искрено се надявам Алекса да я [Елица] сплеска на капитанската битка, той ми е просто по-симпатичен от двамата. Trollface

Аз чак да я "сплеска" не искам, но и на мен той ми е по-симпатичен, според мен героизмът му е само поза, искам да вярвам, че не го мисли сериозно и наистина осъзнава защо има коалиции и борба за двата капитански гласа.

Ето, че Жени "има едно на ум" за Михаела от началото на играта, нищо не ѝ е убягнало, както се предполагаше. Представям си реакциите ако изнудването на играч идваше от нея, а не от Чакалов. Sweat Smile Много ми напомни тази сцена на един друг "заплашващ" от американския "Сървайвър". Добре приключи. Trollface

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 02:08 от La Vikinga

# 261
  • София
Чакалов има страхотен поглед над племето.
Браво, Чакалче! Добре е разчел всичко, но едва ли ще му се отвори парашута. Все пак добър опит. Ако не друго вижда нещата.

# 262
  • Другата България
Мишето наистина ли не вижда тази явна коалиция с Валери при жените?
Не мога да го повярвам.
Женя /уж/ го видяла, самото Мише - изненадано.
Продължавам да не го вярвам.

# 263
Да, добър опит на Чакалов с Михаела. И я вкара в размисъл с тезата за двойна игра. И ако се почувства несигурна - да го потърси. Добра работа определено.

# 264
Елица е от типа хора с фейсбук "Ели/ Алекса Стоянови". Не мога да я понасям. И ми се гади от лигави любовни истории.
Фейгин и Георги не ме дразнят. Не са лигави. Ама Елица 🤢 и жълтата въртиопашката...

# 265
  • София
И аз ги искам жълтите на реката, време е сините да хапнат малко. 😀

# 266
И аз подкрепям опита на Чакалов за коалиция. Харесва ми и, че е плътно с Филип от времето на Резервите. Филип не е долюбван, така че не е от най- изгодната коалиция, нищо, че е силен, но Чакалов се придържа, че се опитва и да развива стратегия.

# 267
Снимка на двамата братя. Вдясно е Цецо. Много си приличат. https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2022/09/26/088695600 … 664177728_big.jpg

# 268
Алекса пък колко щастлив, че Елица е капитан. Чудя му се на акъла, какво толкова го грее.

# 269
  • Другата България
Ииииииии, пореден синхрон на Женя за кого? За Фифо, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт