💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 279
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Алекса пък колко щастлив, че Елица е капитан. Чудя му се на акъла, какво толкова го грее.
Затвърдила е позициите си и не е толкова застрашена вече. 😀

# 271
Ралица много дразни как им държи сметка кой е капитан.

# 272
Абе това Женя кога ще излезе на арената за битка … то бива бива неприязън … ама нейното вече е за диагноза !!

И битката да е като на двамата мъже миналата седмица, а не да се клечи на някоя греда.

# 273
  • Където морето целува небето...
Това момиче каквото и да го попитат, все Алекса ѝ в отговора.

# 274
  • София
Ралица много дразни как им държи сметка кой е капитан.
Тя за кое ли не им държи сметка. Предполагам по сценарий им говори така, но и за мен е грозно, в другите държави дали е такова поведението на водещите. 🙄

# 275
Много философства тази Ралица. "Мирела, защо то си капитан, а не Фифо. Фейгин, защо то си капитан, а не Гого. Елица, ясно ми е защо си капитан." Бляя Rolling Eyes ама разбира се Елица най-заслужила

# 276
Сините показаха нагледно какъв е пътя едно племе да се разпадне.Илиян и Мани им разказаха играта, а жалкооо имаше потенциал това племе ☹️особенно с най- силният играч в ИВ Гого. А  при червените Зорито чака да и опровергават доверието. 😁😁😁

# 277
  • София
Ралица (Паскалева) освен в номинациите, се бърка ѝ в избора на капитани. Без статистика, без нищо. Филип имаше най-неуспешната капитанска седмица за "Безстрашните".

Добре поне че Алекса има правилна преценка, що се отнася до някои от участниците, "Елица пак се бие в гърдите", каза. Smiley

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:24 от La Vikinga

# 278
Ясно е пристрастието ми към Гого, разбирам мотивите му,  отделно е единственият от тяхната коалиция за когото другите има възможност да дадат глас и Вики и Цецо просто пробват....но Фейгин напълно заслужава. Не ми е от фаворитките, като поведение ми е безлична , но в игрите се раздава.
Иначе всичко се върти около двата гласа на всекиго е ясно. При сините гласуването за капитанството ми напомня на гласуването при сините миналата година, само че там Туджаров и Вальо много натиснаха по чувствителната Милена и тя поддаде, а тук не смятам, че има толкова мил и добър човек.
Цецо така се изложи, явно е говорил с Фейгин преди да говори с шефката.
Оф, не ми харесва, че почнаха така да акцентират върху Гого, предпочитам да си го гледам в битките.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:13 от валия

# 279
  • Другата България
Ако се водим от логиката на Ралица, за героите, то Женя не следва да види капитанство...Sunglasses
Тя няма и да иска, то не ѝ е необходимо всъщност - тя си има вече изградена “мрежа“, и ще ги редува.
Наистина е досадно това постоянно излъчване на нейни синхрони, само и единствено. И то само за Филип, тя не говори за друго.

# 280
Ами много яка игра отново.
През този сезон определено продължава тенденцията игрите да стават все по-комплексни и добре изградени.

# 281
Ако се водим от логиката на Ралица, за героите, то Женя не следва да види капитанство...Sunglasses
Тя няма и да иска, то не ѝ е необходимо всъщност - тя си има вече изградена “мрежа“, и ще ги редува.
Наистина е досадно това постоянно излъчване на нейни синхрони, само и единствено. И то само за Филип, тя не говори за друго.
Извинявай, може ли разяснение за тези синхрони Simple Smile

# 282
  • София
Зориту разцепи мрака пак..Grinning

Елица все същата песен пее, Алекса, та Алекса. Генчо доста уместно коментира нещата, приятно ме изненадва.

Яд ме беше, че Гого не взе капитанството, но в комбинация с двете други капитанки по-добре да е Фейгин. Иначе като нищо ще го прецакат.

# 283
  • Варна
Мисля им е време на червените да посетят реката. Жорката от кога го чакам да похапва вкусно тристепенно меню пред изгладнелите съплеменници. Simple Smile

# 284
Хора, нека търсим и играта малко. Гого е недвусмислен лидер на сините, всеки път ще излачва общите игри- преувеличено казано, но заслугата твърде често е негова. Всеки път ли трябва да е капитан? Колко жълтици ще обира, ако тръгне да избира себе си например? В едно племе трябва да се уважава и потенциала за игра, а не само абсолютния талант и сила, иначе другите ще се демотивират- противно на думите на Ралица съм. Фейгин за мен бе в правото си.

Общи условия

Активация на акаунт