💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 295
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
Ако се водим от логиката на Ралица, за героите, то Женя не следва да види капитанство...Sunglasses
Тя няма и да иска, то не ѝ е необходимо всъщност - тя си има вече изградена “мрежа“, и ще ги редува.
Наистина е досадно това постоянно излъчване на нейни синхрони, само и единствено. И то само за Филип, тя не говори за друго.
Извинявай, може ли разяснение за тези синхрони Simple Smile
В какъв смисъл?

# 286
  • София
Виктория и Филип перманентно си капитанстват дори и в седмиците, в които не са капитани. Генчо също го прави, но днес целенасочено реши да се оттегли, да видим докога, но поне поакзва, че е възможно.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:20 от La Vikinga

# 287
Е много са ми противни жените този сезон, начело с Ралица, която става по-отвратителна с всеки следващ епизод. Груба, невъзпитана, фамилиарничи и с една ехидна усмивка. И колкото и да е по сценарий, не е толкова добра актриса, че да ме убеди че не и идва от вътре това държание.

Не знам и кой от кого е по- обсебен Елица от Алекса или Евгения от Филип.😩

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:35 от dakota14

# 288
  • Другата България
Горката Мирела, тя дали изобщо можА да каже нещо относно стратегия от дружинната?
Капитанката....глас не ѝ се чу.
Е много са ми противни жените този сезон, начело с Ралица, която става по-отвратителна с всеки следващ епизод. Груба, невъзпитана, фамилиарничи и с една ехидна усмивка. И колкото и да е по сценарии, не е толкова добра актриса, че да ме убеди че не и идва от вътре това държание.

Ако не знаех за сценария, щях да предположа, че Евгения си пада по Филип.
То бива да си обсебен, но това е .....

# 289
Цецо обичайно държи на ниво слабото си представяне.
Генчо и Жени минаха добре.

# 290
Ако се водим от логиката на Ралица, за героите, то Женя не следва да види капитанство...Sunglasses
Тя няма и да иска, то не ѝ е необходимо всъщност - тя си има вече изградена “мрежа“, и ще ги редува.
Наистина е досадно това постоянно излъчване на нейни синхрони, само и единствено. И то само за Филип, тя не говори за друго.
В какъв смисъл?
Ами писа, че излъчвала синхрони …

# 291
Ще допълня и още относно капитанството: Гого може да ми е любимец като индивидуален играч, но не и като коалицонен. Избор на Гого за капитан непрекъснато означава Цецо и Виктория да са с 2 гласа в повече всяка седмица. Не мога да й търпя викането на тази жена.

# 292
Е много са ми противни жените този сезон, начело с Ралица, която става по-отвратителна с всеки следващ епизод. Груба, невъзпитана, фамилиарничи и с една ехидна усмивка. И колкото и да е по сценарии, не е толкова добра актриса, че да ме убеди че не и идва от вътре това държание.

Подкрепям всяка дума от това мнение. Ралица не е хубав човек. Личи ѝ. И то много.

# 293
Еха, Гого как задържа лодката с крак, докато се катереха на понтона.

# 294
Гого загуби стрелбата от всички, които бяха с него на терена. Само отбелязвам. Не му е голяма сила със сигурност.

# 295
Много ме дразни Ленорката с тази ехидна усмивчица.

# 296
  • Другата България
Скрит текст:
В какъв смисъл?
Не, не само тя.
Синхроните са това, което всеки играч казва сам пред камера.
Нейните са най-много май от тези на всички жени в предаването, и са само за Филип, направо пристрастена е.

# 297
  • София
Браво на всички, минали по трасето досега, дори Цветан не успя да забави темпото на самата битка, просто защото средното ниво на представяне на всички участници този сезон е много високо. Битките като тази са динамични и приятни за гледане, при други участници има вероятност да не са никак вълнуващи.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:24 от La Vikinga

# 298
Снимка на двамата братя. Вдясно е Цецо. Много си приличат. https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2022/09/26/088695600 … 664177728_big.jpg

Цецо е със зелените панталонки, а близнакът му е с червените. За мен не си приличат до толкова, че да не ги различавам, но аз по принцип всички близнаци различавам.

# 299
Скрит текст:
В какъв смисъл?
Не, не само тя.
Синхроните са това, което всеки играч казва сам пред камера.
Нейните са най-много май от тези на всички жени в предаването, и са само за Филип, направо пристрастена е.
Ясно … помислих,  че съм изостанала технологично Simple Smile
Тя нали си има мъж .. какви са тези фиксации !!

Общи условия

Активация на акаунт