💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 272
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Стопанинът по - женствен от половината участнички. Ако го видиш по здрач в гръб, може да се зачудиш какво е.

# 706
Георги ще си хапне понички, а племето ще схруска него.

# 707
Георги много нагъл!!!

# 708
Жорето Президент 😂😂😂 Никви скрупули човек,как е възможно .В шок съм

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 21:20 от miki_f

# 709
  • Другата България
Видяхме и гащите на червените.

Култов момент, култов!!!
Това с храната и ръкопляскането.

# 710
Трябва да ви кажа, че ние тук често му сипваме на Цецо стабилно, но за едно ме кефи- за Виктория е от-до. Не мисля, че я е избрал, само защото са доста високи и да продължат поколението, мисля, че здраво си пада по нея, все пак тя е труден характер. Каквото и да прави Вики, е плътно зад нея, пълна подкрепа. Аз пожелавам на всяка жена такова отношение и съвместимост, защото тия двамата са по- съвместими помежду си отколкото поединично с всеки друг на земното кълбо. 😂😂😂😂😂

# 711
Ааааа това с масичката и столчето пред племето ,беше мноогоооо грубо. Продукцията е ужасна ,ама на наш Жорко хич не му дреме..Тежък избор имал...🤣
 Хаха, а как го гледат Звезди и кака Веси...Давам му още един ден и може и да не се събуди читав...😁

# 712
Не знам за племето му,но аз ако бях,нямаше да го търпя.Седнал като някоя учителка,а учениците му броят залките.

# 713
Гошо муа донати, другите наредени като в киносалон го гледат и лапат джанки
Леле ако Пухи беше тука сигурно щеше да изяде Георги

# 714
  • Където морето целува небето...
Георги не усеща, колко жестоко се гаври с останалите... или пък усеща и го прави нарочно.

# 715
Стопанинът по - женствен от половината участнички. Ако го видиш по здрач в гръб, може да се зачудиш какво е.

Аз го бърках за Вики на няколко кадъра 😂

# 716
Предлагам при следваща номинация на червените да пратят Георги под предтекст че най-много е ял и е нахранен и ще има сили да отвее противниците.

# 717
  • София
Генчо: "Ти се пази от Веси... през нощта!" Grinning

Гошето прекали. Можеше и не толкова демонстративно.

# 718
Моля, баннете ми този коментар, но за пореден път го пиша:
Веси badass 😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Каза му го на Георги правилно. Изключително егоистично поведение, да, казах, че и аз бих се изкушила да избера храна, но с такова задоволство да ядеш пред гладни хора… не ти ли присяда??

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 21:23 от Анонимен

# 719
  • Другата България
Поведението на Гошо в момента е толкова по сценарий, всички реплики и дуплики, всичко е толкова изкуствено, че е направо жалко!

Общи условия

Активация на акаунт