ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 10 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Моят ник нейм идва отПавлета,Лети,Летиция,както ми викаха в Университета,та чак Тиция;).
За протокола вече сме 7,250 кг и въпреки че докито каза да сме на диета май ще трябва да догонваме снахата с килограмите,че то мъже ли сме или лукова глава;)Каза ми да му давам за хранене в 15 плодово пюре от сливи #CrazyАз й отвърнха,че Алекс и без това дриска за световно,та с тези сливи ще стане една......Ако някоя мама дава плодови пюрета да даде рецепта. Praynig
Днес във Варна си беше лято и всички майки бяха луднали да ходят на разходка. #Crazy
Аз не изварявам от 3-ти месец,но за това имам мания за гладене и нищо не пропускам
Относно размера на обезщетението за гледане на дете,90-те% важат и за нас и ни се полагат от 01 януари до към април месец,според това кой кога е родил

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 18:30 от Tizija

# 211
Лети,ще ни догоните бе как,мъж на място ли имаме или кво,а?  Wink
А щом имаш мания за гладене,заповядай да изгладиш снаха си,че откакто мама си замина,съм я гладила няколко пъти,броят се на пръсти  Embarassed
Ели,аз не мисля да купувам подарък на свекърва ми  Naughty един календар и толкоз.А за апартамен,тя си има и то много голям,и не ще да ни помогне да си купим и ние,ма да прай квото иска.....само надалеч от мен  Whistling
Подаръци за Ема ще има много,майка ми и баща ми ще й купят стол за кола(харесала съм на Плей)и басейн за игра на Чиполино.Ние ще й вземем още някакви играчки и дрешки.
Аз не стерилизирам,защото няма какво
Забелязвам,Сионеочка и НАН ,се конкурират с тези дълги постове  Wink  Hug Пишете,приятно ми е да ви чета.
Синеоче,видях Гранд Комфорт-а на Чиполино и е доста сполучлив модел.Не е като Чикото,но за парите си заслужава
Айде чао за сега   bouquet

# 212
  • Sofia
Честито на месечинките днес живи здрави и щастливи   
bouquet   bouquet   bouquet

......................
Mалииии, излових 4 бебета, дето са спинкали в една стая- Анджела, Ема, Ели и Виктор. ...............................

И коя е стаята ако не е тайна да не би да има и други от там а да не сте ги разконсперирали.Че и ние в София сме раждани Майчин Дом
Eli83 Ние сме си поръчали на бабите стол за кола и стол за хранене мисля и за люлка ноооооо.....  newsm78 незнам колко време ще може да се ползва и дали си струва парите.
А на самите баби незнам още мисля по един голям календар с нашата дунда но всеки месец на отделна страница и .....не сме решили с какво да допълним.

За гладенето гладя ми много се мачкат от прането бе хора вие как не ги гладите  newsm78
Стерилизирането и аз мисля да го намаля но днес не щеш ли волю неволю микровелето реши да не работи та днес минахме без изваряване.
После пак ще пиша
Целувки за сега от нас и  Hug

# 213
Честити месечинки на Алекс на мама didi_81 smile3525  love001
                                                             Диляна на мама sue2003 newsm51
                                                             Рая  на мама slonche newsm51
да растат много много много много много здрави малко палави и усмихнати
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
п.п. аз на моята свеки не купувам нищо тя си има синове за тази работа

# 214
Синеоче,видях Гранд Комфорт-а на Чиполино и е доста сполучлив модел.Не е като Чикото,но за парите си заслужава

Да, ама нИ ща го!!!!!!! Чико искам ПЪК! Хепи Снак ще е!

# 215

Ааааа и моята има един син, ма нали аз му прибирам парите, та пак ще трябва да се бръкна newsm78 newsm78 Но нещо като календар и чаша мисля да е Mr. Green

За гладенето гладя ми много се мачкат от прането бе хора вие как не ги гладите  newsm78

'Ич не ми се и мачка, проскам си го на простора/сушилника/парното и то си ми се изпъва.

п.с. Възприех тактиката на НАН за постингите, хихихихиххи

# 216
Моята "свеки" е напред с технологиите и миналата година получи цифров апарат и календар с наши снимки. Тази година ще подаряваме само календари със снимки на Ясмин Peace

За прането - и моето не се мачка - изваждам от пералнята веднага като се изпере, изтръсквам хубаво и хоп на сушилката.

За Ясмин подарък още не съм измислила - мислех си за одеало за игра и пълзене, но ще мисля и оглеждам още. Ще получи със сигурност сгъваемо легло, че при гледачката няма къде да спи Sad

# 217

Е т'ва е приказка  Peace
Синеоче,искаш Чико-купуаш Чико.... Wink

# 218
Честито на днешните месечинки!Да растат много щастливи! newsm51
Желанието за Дари вече влезе в топ 5 за деня и е под номер 1.Сега трябва да гласуваме с смс-и.Само че аз съм на Глобул и мисля,че няма да мога да гласувам! Sad

# 219
Момичета тук времето е пролет  Heart Eyes
2 дни обикаляме по 4 часа сме навън  Wink Направо не ни се прибира.

На Галко  му купих едно друго возило по случай Коледа.А татко му ще купува стол за хранене другата седмица  Peace
Прабаба му му купи едно гърне като стол на Чиполино с дръжки и музика има  Joy

На свекитата мисля един албум да купя че получиха много снимки и трябва да ги стопанисват някак  Laughing
На 2 -те прабаби купих по една двойна поставка за снимка пак за внучетата че и те са оборудвани със снимки.

Иначе малки календарчета ще правя на всички.
Това е от нас.Днес ядохме пюре от моркови.На бебо много му хареса  Heart Eyes Щото мама го приготви  Wink

Честито на месечинковците  Hug

# 220
Честито на днешните месечинки!Да растат много щастливи! newsm51
Желанието за Дари вече влезе в топ 5 за деня и е под номер 1.Сега трябва да гласуваме с смс-и.Само че аз съм на Глобул и мисля,че няма да мога да гласувам! Sad
Може,може,нищо че си на Глобул.Аз съм на Вивател,но сега хващам на Калин служебния и почвам да пращам  smile3552

# 221
  • някъде
ГЛАСУВАЙТЕ за ДАРИ на номер 1883 като избирате САМО цифрата 1, без никакви други описания и прочие. За съжаление на този номер могат да гласуват САМО абонатите на М-тел! Имаме на разположение само 22 часа!!!

# 222
ГЛАСУВАЙТЕ за ДАРИ на номер 1883 като избирате САМО цифрата 1, без никакви други описания и прочие. За съжаление на този номер могат да гласуват САМО абонатите на М-тел! Имаме на разположение само 22 часа!!!

Ми не става ! с 088 ли се избира  newsm78

# 223

Ми не става ! с 088 ли се избира  newsm78
Не само 1883

# 224
  • София
сигурно могат да се изпратят колкото искаш СМС-а от даден номер, нали?

Общи условия

Активация на акаунт