ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 10 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
popova мисля, че не е много добре да караш курсовете зимата, иначе и аз много съм навита да ги запиша и да карам на мъж ми голфича (черната амфибия) Grinning Той стана шофьор преди 2 години, тук в София изкара курсовете, а като го заведох на Враца и остана направо изумен, вика "еееееее ама то цяла Враца все едно е един огромен полигон, никакво движение няма",  Laughing много се смях, изобщо нямаше нужда да го водя на Врачанския полигон (той и без това е много разбит). Та лятото според мен е най-лесно за взимане на книжка.

Да кажа, че играчките и аз ги мия само с вода (гумените), а тези дето са от плат понякога ги забърсвам само от власинки и мъхове като се налепят, не ги пера. Залъгалката само еднократно стерилизиране преди първото даване, тя непрекъснато пада, търкаля се по легло, къде ли не, мия я само с гореща вода.

varvara, ами глади си щом те кефи, на мен лично ми е много досадно и ме заболява гърба, ненавиждам да гладя, особено бебешките дрешки както са многобройни, дребни, изнервящи, докато ги сгъна и сортирам по видове и подредя в гардероба се побърквам, представям си, ако ги гладех...  no

# 271
Ей прочетох ви!
Кой ще пуска тема Нан тук ли е!Ехооооо Нан?

Мерси за честитките за Юлето!Ама това магаре днес е много лигава и ме ядосва на пук!Ама айде ще почерпим за здраве! newsm38 beer beer3 beer2 Wine Glass smile3510 cook cheers  party023  cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Кой каквото иска!

Ние днес ходихме на панаира и си купихме от сергийката на Движението на българските майки една чашка и едно ангелче!Ще си ги пазим за спомен, а ангелчето  ще го сложа над леглото на Юлето!!Много са хубави!Трябва да ги снимам да видите!Имаше много народ дано продадат всичко момичетата!На Юлия купихме от панаира една кукла гумена и се смее, реве, казва мама, тати!Много се радва, ама май аз повече!Хаха!

Сега печем едно рулце свинско и чакаме чичото та да полеем месечинката!Айде оставям ви !

Доскив!

# 272
Здравейте сладкиюлски бебоци и мами Simple Smile
Ние отдавна не сме се включвали, но нямахме на разположение компютър.
Да ви се оплача тотално съм разочарована от нашите педиатри. Заради пустата лактозна недостатъчност вече къде ли не сме ходили. Вчера ходихме и в новата японска клиника вСофия - Токуда. С надеждата най-после някой да ми пусне изследване на бебо за да се докаже или отхвърли тази хипотеза. Детето яде диетично мляко и не е много енергично (когато го нахраня с каша само тогава е много весело и подвижна) а инче няма сякаш сили.
Отиваме ние умишлено не взех направление, за да ни обърнат уж внимание да ама не- първо ми се скараха, че съм си спряла кърмата ( а аз едва не умрях от мъка когато ме накараха а и обстоятелствата ме бяха убедили), после какви съм си ги измисляла с тези лактозни недостатъчности - това си било чиста АБКМ. Искам аз изследвания а тя - не ти трябват, алергия е. Накараха ми се, а умната дофторица след 10 пъти обясняване че Криси е на 5 месеца, накрая написа че е на 4. Бил много дебел, не трябвало да му давам да яде на 3ч и през ноща. Да съм му слагала по 1 лъжица оризова каша в свяко шише мляко... и още куп простотии. Идеше ми стана и да и забия един. Каквото и да се опитах да обесня нямаше полза.  #2gunfire #2gunfire #Cussing out Тотално съм разочарована . Но все пак реших да купя въпросния Пепти Джуниър не стига че струва 20лв. кутията, ами е и на-отвратителното нещо. Съответно детето изяде 40мл и отказа и сле 2ч имахме старите проблеми . Адски силни колики и цяла нощ проплаква на сън и беше неспокоен. #2gunfire
За името на Криси аз си го бях решила още  от начало, че ще е така и знаех, че ще  е моме даже не съм мислила за женско име.
За нослето аз пръскам Нисита но е много трудно. Криси не дава и винаги много плаче.
Пера с Персил сеситив и досега не ми е отавало от нищо петна.
Изварявам много рядко- почти не го правя даже вече.

# 273
Гледайте "Отечествен фронт" с Карбовски.Страшна работа,но ева ла й на жената,че не се оплаква наистина като циганките,дето ги раждат само заради помощите #2gunfire
А сега да разбия всички представи за захранване..Моя приятелка кърми щерка си до 1-та годинка и сега ще се връща на работа и реши да захранва.И днес реших да я питам с какво и как,а тя ми каза,че малката си суче още,но хапва и ...Кисела краставица JoyМай се разбиха представите наЛа лече лигата;)

# 274
Maлее Дани  ooooh!
Тия дофторя за десетохиляден път се обеждавам че са абсолютно безхаберни хорица  #2gunfire
Ама от кога си забелязала че не е енергичен.Ти нали захрани  Thinking

Tizija  hahaha Ама само с това ли е захранена бре?

# 275
Ренито аз направих опит да захраня към всичко или имаме обрив или колики  и за сега сме само по веднъж на ден оризова каша. А за енергичността ми направи впечетление миналата седмица, като го храних с каша и детето полудя от щастие - рита, прави опити да се обърне просто щастливо дете.  А иначе се смее много но не мърда много, много.  Иска или на ръце или си лежи. Не се съмнявам, че има някакъв проблем, но се притеснявам че е диетично млякото и не м е достатъчно за възрастта.

# 276
а,забравих че към захранването има и ... копче от клавиатурата на мобилен;)Ако Алекс глътне такова нещо,да не дава Господ сигурно ще вдигна на крак болницата,каквато съм паника,а моята дружка весело ми каза,чв после го намерили в ...памперса;)

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 19:25 от Tizija

# 277
 Crazy  Е не чак и копче ли бре?
Тиция и ние го гледахме предаването!Супер  ама след това и нашия тати се нави на 9!Аз пък чак толкова немоя изтърпя!!!!

# 278
Yolk, Аз пък знам , че караш ли курсовете през зимата се научаваш по-добре.После лятото на хубаво време и чисти пътища като се научиш, зимата ще ти е ново.

# 279
Привет и от нас!

Честито на месечинките днес!

Ние се найхаманосвахме - Ясмин пак ходи нелегално във Франция - да ни питаш що й вадихме паспорт, като не й го носим Mr. Green ама то и ние бяхме без паспорти де  Crazy
Обичам коледа и коледните базари тук - добре че са само 1 месец, че от всички вкусотии които продават щях да съм 100 кила  Blush

Пепи, Ясмин ще ходи при гледачката. Тук гледачките събират по няколко деца (абсолютния максимум е 5, но най-често са по 2-3) и ги гледат у тях. От всички, с които се чух преди време само 1 ми предлагаше да идвала вкъщи срещу "скормната сума " от 10Е Shocked

За гладенето казах, че не гладя. Бибата не я стерилизирам - тук водата е ужасно варовита и като изварям нещо става цялото във варовик Sad Поливам като се сетя с топла вода и това е Peace Плюшените играчки ги пера в пералнята с дрешките й, другите мия с топла вода.

Като има петна от наакано, накисвам с Вениш, после ги слагам да се изперат с останалите дрешки Peace

Между другото, според педиатъра на детето на една приятелка в София, последната препоръка (не помня на коя комисията Embarassed) била да се кърми изключително до към 8-9 месеца и тогава да се захранва  newsm78

Ооох ако беше момче Ясмин как само искаше татито да се казва...не ми се казва, че хич не ми харесва  Cry Добре че е момиче, че иначе не знам ....Ама за второто съм сигурна, че пак ще го има тоя жесток спор  Cry

Но пък при нас и името на Ясмин беше избрано много весело - вариантите бяха Ясмин и Мириам и до последно не бяхме решили кое, и на път за болницата не измислихме, и в болницата повече от 24 часа пак... Crazy казахме, че като се роди - тогава ще решим. Появи се малечката, татито я погледна и каза - Ясмин и отива повече Wink

лелееее какво дълго стана  Blush

# 280
Добър вечер от нас!
Аз докато изчета всичко и стана време да ставам, ама ще драсна някой ред, че срамота...
За сега на лекар няма да ходя, дано и за в бъдеще е така  Praynig
Иначе уча за най-тежкия изпит сега и нямам време за нищо...от два дни обаче ме хвана нещо летаргията и хич не ми се тормози и излишна информация, ама няма как, още малко  ooooh!

На всичко отгоре Пламена хич не ми харесва как яде напоследък...вчера даже яде само 4 пъти по около 110мл и през нощта се събуди от глад. Какво да я правя вече не знам  Confused Яде на 3,5часа, но по 80-100мл и почва да се дърпа, после се смее, говори, плюе - само яденето не иска. В края на месеца ще я претегля да видя как наддава, че нещо много ме тормози това нейно поведение  newsm78
Вчера пробвах да дам кърма с лъжичка и за мое най-голямо учудване тя се справи с 10-тина лъжички повече от прекрасно!!! Днес вече забърках оризова каша и тя хапна 20-тина мл.

Ами това е за нас за сега...Отивам да уча малко  Party

# 281
  • София
Пак ще честитя месечинката на Юлето по никое време,ама какво да се прави през деня само попрочитам по малко,а писането оставям за вечерта като заспим.То пък да не ви казвам какво ни е спането вече три нощи.На всеки час се буди детето,направо си измъчи.Още зъби ще излизат,то се е видяло,само дано да е по-скоро,че да се наспим и двамата.
Дани,как не искат да пуснат изследвания пустите му доктори.Как може такъв непукизъм като става въпрос за малко бебенце.
Tizija към киселата краставичка да не е имало и малко от ракийката на тати.Ама вярно ли до една година само мляко?
Стерилизирам аз още тез шишета,не пропускам.Ама то както казвате какво ли не лапат вече бебоците,чак смешно ми стана какво толкова съм се разстерилизирала.
За бибероните залагалки се интересувах доста дали не увреждат зъбките,но по всеобщо мнение до годинка няма проблем да се ползват.
Ох,няма да се спи и нощес,пак се събуди Люско.

# 282
fiona  Hug
 Вече забравих какво щях да пиша, цял ден чета и тамън да се впиша и нещо изникне. Да ви се оплача, мнес хич не ми върви.Каквото хвана, всичко чупя. На всичкото отгоре преди малко отворих шкафас подправките и като падна оттам една кутийка /вътри имало синя боя на прах за сладкиши/ сещате се нва какво заприлича кухнята. Час и половина не мога да изчистя.Всичко беше в синьо. Изнярвих се много.
Така, сега по течмите, ако Ева беше момче сигурно щеще да се казва Николой-защото на Никулден разбрах че съм бременна, а името ми харесва.
Белина никога не съм слагала, но на мойте друхи също, мразя я тази миризма, така че не съм си и помисляла да слагам на бебешките дрешки. Пера с Персил и всичко за сега се изпира отлично.
Мания като че ли имам относно чистотата, и то откакто се роди Ева. Не се смейте но и аз понякога чистя една от играчките със спирт. То е едно пластмасово зайче на чико,  което е с батерии и не мога да го измия.Иначе залъгалката отдавна не я стерилизирам.

# 283
Ами аз забравих,

ЧЕСИТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЮЛЕТО!

Да радва всички и да бъде много щастлива!

Отивам да правя на Евчо яденето.
Лека на всички!

# 284
  Party TimeЧестита месечинка на Юлито на мама Ели. Да порастне добричка и послушна!  Party Time
Венцито, ако беше мацка щеше да се казва Ванеса. Много ми харесваше това име, ама не ни е писано.... С баткото пак същата работа -тогава беше Габриела. Ама да са ми живи и здравички мъжлетата. Ще съм принцеса в мъжкото царство Party
Аз белина почти не съм ползвала, предпочитам да накисвам с гореща вода и Ариел. Ефекта е същият.
Ох, тоя пащърнак тук в Русе не са го виждали и като попитам за него и ейййй така ме гледат Shocked. А съм любопитна какъв вкус има.
Чакам с нетърпение мъжлето да си се прибере вече в Русе, ще ми е коледния подарък. Решила съм да се подстрижа, да се боядисам и малко да се поразкрася, маникюр, грим и т.н. че и аз съм човек newsm53
На нас ни растат 2 зъбчета едновременно отгоре Shocked, така каза доки. Много му е подут венеца и плаче от 2 дни. Купихме ГЕНГИГЕЛ - супер е. Заслужава си паричките. На 5-тата минута е спокоен. ПУ-ПУ
Желая Ви лека и безревлива нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт