Той стана шофьор преди 2 години, тук в София изкара курсовете, а като го заведох на Враца и остана направо изумен, вика "еееееее ама то цяла Враца все едно е един огромен полигон, никакво движение няма", Да кажа, че играчките и аз ги мия само с вода (гумените), а тези дето са от плат понякога ги забърсвам само от власинки и мъхове като се налепят, не ги пера. Залъгалката само еднократно стерилизиране преди първото даване, тя непрекъснато пада, търкаля се по легло, къде ли не, мия я само с гореща вода.
varvara, ами глади си щом те кефи, на мен лично ми е много досадно и ме заболява гърба, ненавиждам да гладя, особено бебешките дрешки както са многобройни, дребни, изнервящи, докато ги сгъна и сортирам по видове и подредя в гардероба се побърквам, представям си, ако ги гладех...

Тотално съм разочарована . Но все пак реших да купя въпросния Пепти Джуниър не стига че струва 20лв. кутията, ами е и на-отвратителното нещо. Съответно детето изяде 40мл и отказа и сле 2ч имахме старите проблеми . Адски силни колики и цяла нощ проплаква на сън и беше неспокоен.
Май се разбиха представите наЛа лече лигата;)

Ама само с това ли е захранена бре?
Е не чак и копче ли бре?
Поливам като се сетя с топла вода и това е
Плюшените играчки ги пера в пералнята с дрешките й, другите мия с топла вода. 
Добре че е момиче, че иначе не знам ....Ама за второто съм сигурна, че пак ще го има тоя жесток спор 

Честита месечинка на Юлито на мама Ели. Да порастне добричка и послушна!