КАУФЛАНД - тема 61

• 52 356
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Как го дават този купон? Нямам такъв.
Подарявам ти го , ако желаеш.
Защо казвате, че никога не намаляват тоалетната хартия на к- класик? Сега е намалена с 4% Wink

# 316
Как го дават този купон? Нямам такъв.

В имейла пише, че видяли, че съм купувала кафе и затова ми изпращат специален купон.

# 317
  • София
Тези два продукта не са от обичайните намаления, така че защо не?
Аз го получих имейл и после се появи в купоните. Специална оферта пише.
абе купувайте щом е на далавера... Close
Явно лидълци и тия ще викат клиентите с такива кукички в магазините, че с тея цени... Не знам кой се връзва. Непрекъснато се разменят някакви купони 4+1, 20%....

# 318
На мен Кауфланд ми е обичайният магазин за пазаруване, не ми е нужна някаква оферта, за да отида до там. Но виж, на Лидл може и да му трябват кукички.

# 319
Досега нито един изгоден купон не съм видяла от Кауфланд, а отгоре на всичкото изискват и точки за активирането им. 🤣
(Изключение са тези за празниците и РД, но те са по-скоро подаръци.)

Всички нехранителни, които са им били с купон по други магазини са или на същата цена или по- евтини, а хранителните изобщо са си пълна подигравка.

Стандартнита цена на това generic кафе и воднистото им UHT мляко 1,5% си е точно към 5лв+2лв (изкуственото завишаване на цените няма да коментирам).
И това им е прекалено много, а сега пък с великите купони 7,59 в комплект...
Тотално се излагат! 🤣🤣🤣

# 320
  • Mostly in my mind
Много рядко използвам купоните на К. Като цяло не ми представляват интерес.
 Цената от днес. Повече от възмутена съм...ядковото стана по-евтино.

# 321
И на мен такъв купон с кафе, то вярно, че доста кафе накупих напоследък от Кауфланд, ама да ми пратят купон за някое по-хубаво кафе, а не това.

# 322
Много рядко използвам купоните на К. Като цяло не ми представляват интерес.
 Цената от днес. Повече от възмутена съм...ядковото стана по-евтино.

От частниците хем е
е по-хубаво, хем е 1,60.

# 323
Кои частници - тия дето ги разкарват с баничарките ли? Не, мерси.

# 324
  • Mostly in my mind
Ако са от тях и аз не искам.

# 325
Защо не искате от тях? Нещо конкретно ли се е случило или?

# 326
Аз преди дни получих имейл с една анкета от К , попълних и трети ден си чакам благодарствения купон за -30% от витрина с печива .
Много е зле тази купонна система - поне за мен.

# 327
На село истинското мляко по 1,5 лв литъра. Нищо общо с тая вода, която продават в магазините. И мирише на мляко, маслено, вкусно. Всяка седмица по 4 литра - 2 за прясно и 2 за кисело. Проблеми не съм имал до сега. Дядо като гледаше 30 овце някога, направо с филията под овцата беше и си доеше мляко отгоре пък оцеля. Ама всеки си има мнение и свобода да консумира каквото иска.

# 328
  • Пловдив
С ел.касова бележка мога ли да върна тениска?

# 329
Кой оцелял, кой нямал проблеми - не ме вълнува. Мляко от крава, за която няма как да знам здрава или болна е, и което го разнасят насам натам при стайна температура, нямам  намерение да пия.

Общи условия

Активация на акаунт