КАУФЛАНД - тема 61

• 52 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Mostly in my mind
Как да има банани вечерта? Тази сутрин изкараха 10 кашона и този хубостник гледам натоварил 7 от тях.  Stuck Out Tongue Winking Eye как не му дойде на ум и под количката да сложи. Joy

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 10:18 от Лолита

# 391
  • Бургас
Ооооо,мноу нахален тоя !
Не е редно да го допуснат н акасата да плаща.
Видно е,че не е за домакинство!
Много се дразня на такива! Тарикати!

# 392
За съжаление се налага постоянно да гледаш на четири. Има неща който някак са сложени така, че можеш да го объркаш с промоционалните. Или са сложени на място на промоционалните, волно или неволно е това действие няма да коментирам. След касата наистина трябва да си проверяваш бележките.
Вчера един бърз пазар в КФ към 20 ч. Не знам къде ги купувате тези намалени зеленчуци но всичко си беше на редовни или брошурни цени, макар и някои неща - откровени остатъци.
За банани и авокадо се вредих. Картофи не взех а ми трябваха, бяха останали щайга неизползваеми но ненамалени . Взех сьомга, замразени зеленчуци. Сирене Елена Йок. Във витрината с намаления намирам претеглени, опаковани в пластмасови кутии с етикет две парчета по половин кило - взех ги, синьо сирене, бри, пак от там намалени. Някакво кисело българче по 1 лв, за смути ще ми е ок. Общо взето отидох само за авокадо банани и сьомга пък стигнах до метална количка.

# 393
Предишните вечери имаше банани при нас и не взех, хем беше по-късно...
Този с количката, ако беше сложил още някой кашон, нямаше да може да я бута!🤪

# 394
После в супера или на пазара по 3,50.

# 395
На пазара, а ние е добре за подкрепяме дребните търговци.

# 396
На пазара, а ние е добре за подкрепяме дребните търговци.

Само като видя цените в малките магазини и излизам. Не мога да ги подкрепя, съжалявам.

# 397
Така де, ама аз с ирония го написах.
Днес се ошашавих от цената на лещата - 8лв..

# 398
Ще ядем пържоли, като забогатеем, тогава леща.

# 399
търсих за дъщеря ми за чужбина наскоро. Червената Леща и елдата в КФ и лдл бяха ох... Оказа се че от биомагагзин на нашето пазарче купих на по-добри цени. Странно почна да става...

# 400
търсих за дъщеря ми за чужбина наскоро. Червената Леща и елдата в КФ и лдл бяха ох... Оказа се че от биомагагзин на нашето пазарче купих на по-добри цени. Странно почна да става...
О, да така е. Лятото от Гърция си купих Фава/вид леща за пюре/ беше 3 евро.

# 401
Винаги ми е било смешно това за дребните търговци ,които трябва да подкрепяме. Значи те ще си пазаруват от К. ще слагат 200 процента надценка и аз ще ги подкрепям вместо да си го купя директно от Кауфланд. Накрая ни набиват канчетата, че не подкрепяме дребния бизнес,но нещо не се сещам нас потребителите кой ни подкрепя?

# 402
Затова, откакто съществуват големи вериги и промоции, в малки магазинчета не стъпвам. Хич не мога да им мисля бизнеса. Мисля си само моите финанси.

# 403
Затова, откакто съществуват големи вериги и промоции, в малки магазинчета не стъпвам. Хич не мога да им мисля бизнеса. Мисля си само моите финанси.
Точно така съм и аз
Ходих веднъж да купя листи за баница от магазина под нас, че не ми се ходеше до голям магазин. Малък пакет беше над 4 лв. Къде не се разревах в магазина. От тогава, купувам на промоция листи и си държа в хладилника. Ай шЪ му се и не знае и бизнеса . 2 пакета по 400 гр Фамилия да под 4 лв на промоция. А редовно вече я има тази промоция. 2 баници могат да се направят с тези листи. Те ми искат за 1 пакет над 4 лв...

# 404
Точно така съм и аз
Ходих веднъж да купя листи за баница от магазина под нас, че не ми се ходеше до голям магазин. Малък пакет беше над 4 лв. Къде не се разревах в магазина. От тогава, купувам на промоция листи и си държа в хладилника. Ай шЪ му се и не знае и бизнеса . 2 пакета по 400 гр Фамилия да под 4 лв на промоция. А редовно вече я има тази промоция. 2 баници могат да се направят с тези листи. Те ми искат за 1 пакет над 4 лв...

Остави парите, ами и като е с изтекъл срок... Неведнъж ми се е случвало и мухлясало мляко например. И аз не пазарувам вече в малки магазини. Дори в големите си взимам продукти от най-отзад на рафта (обикновено най-отпред са с най-къс срок на годност).

Общи условия

Активация на акаунт